Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bu hafta izinliyim. gündüzleri ders çalışıcam. malum gelecek haftasonu sınavlarım var. o yuzden gündüz giremeyebilirim. ama dayanamam sanırım sizsizliğe ara verdikçe bi dolanırım buraları tavaf ederim.
Oyacım sana da kolay gelsin inşaallah sınavların güzel geçer,arada gel tabi biz de sensizliğe dayanamayız.:16:

sonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)
Aman Emine bu ne ya sizin ev tekke gibi:27:durmadan birileri geliyor,kolay gelsin canımm.Baş ağrıların ve sırtın nasıl oldu canım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 sahanda yumurta
-1 dilim ekmek
-2 zeytin
-yarım dilim peynir

ÖĞLEN
-yok

AKŞAM
-kendi yaptığım adana kebap
-salata
-2 parça lavaş ekmeği
-yarım kase çorba
vee dondurma:((((((
ama bu haftaki son dondurma olacak inşaallah.

ohhhh saat 11 olmuş,bu yaz saati uygulaması beni çok aldatıyo yahu,ben çıkıyorum artık herkesi öptüm:16::16:güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize.bye........

Son düzenleme:
evet cok sukur..yaprak sarması yapcam ama....kalkabilsem yerimden
yaa benimde kaç gündür aklımda ben zeytinyağlı yapicammm fıstıklı üzümlüü ayy canım istedüüüüü yarın yapabilirsem yapayım bendeee
evet cnm bugun başladım.yogun geçiyo..:52:
eyyy hastalaaar size sesleniyoruuuum...başka hastaneler de var burda,azıcık da oralara gidin yahuuuu:52::52::52:
şaka şaka:9:ama yemek bile yiyemedim.bu gidişle bnm diyet darma duman olacak...hyrlısı bakalım:44:
bende geleyim artsın sayı ahahahahhahahahahha
sonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)
heheheh ziraifrrr çok komikk=)))))))) anam seninde gelenin gidenin hiç eksik olmuyooo
kızlar ya bizim şarterler yine attı kaldırıyoz kıvılcım çıkıyo :50:
komşuyu çağırdık baktı 1 tanesinde sorun var onu kaldırınca atıyo diğerleri allahtan o mutfak ve tuvaletin
salon yanıyo şuan yarın elektrikçi çağıracaz
anam çağirin kız yangın mangın çıkmasınnn dikkat edinn
İyi akşamlar arkadaşlar.Dün tokata gezmeye gittik,akşam annemlere geçtik güzel bir gündü,bugün de akşama kadar evdeydik sonra bi ara dışarı çıktık,evde adana kebap yaptım kendim ve ancak buraya geldim.sizler nasılsınız?
wuuu evde adana heeee bana da yollaaaaaaaaaaaaaaa
Ay benim birinci oğlum hiç kirletmezdi evi ama ufaklık çok fena,heryere pisliği bulaştırarak dolanıyo,koltuklarım da krem renkli,her leke belli oluyor,kışın mandalina lekesinden şimdi de dondurma lekesinden bıktım yaa,bıcırıklar çok fenalar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayy korkutma kız beniii=))) tırstımmm..benim koltukların kenarları hep tırnak izi çok seviyor yolmayı oralarıı siyah bide yol yol çizik çizik olduu offf
ohhhh saat 11 olmuş,bu yaz saati uygulaması beni çok aldatıyo yahu,ben çıkıyorum artık herkesi öptüm:16::16:güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize.bye........

iyigeceler canımmmmmmmm

kızlar ya bizim şarterler yine attı kaldırıyoz kıvılcım çıkıyo :50:
komşuyu çağırdık baktı 1 tanesinde sorun var onu kaldırınca atıyo diğerleri allahtan o mutfak ve tuvaletin
salon yanıyo şuan yarın elektrikçi çağıracaz
hayaallah geçmiş olsn cnm ya.nedir senin bu elektirkten çektiğin.ev sahibine söyledinizmi??

sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
3 zeytin
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
3 küçük parça tavuk
3 kaşık pilav

ara
1 havuç

kalk artık sabah olduu her taraf sesle dolduu güneş doğdu ufku aştı okul vakti yaklaştıııııııııı==))))))))))))9

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X