- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.221
kızlar şofbenimiz sizlere ömür
sorun ondaymış
desene size masraf çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şofbenimiz sizlere ömür
sorun ondaymış
Hoşgeldin aslicim.. Bende hastaneden geldim yemek yedik komşu geldi üst kata çıktım.. Biraz uyuyayim gece uyuyamadım.. Sabah erken uyandim.. Sen nassın
son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)
insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)
Hiç bitmicek sandım kriterlerin:) :) :) :) yabancı dil ve ehliyeti unutmuşsun:)
4 ileri 4 geri horondan kolay:)
desene size masraf çıktı
ay ders çalışmaktan beynim uyuştu sabah 9 dan beri. birazdan giyinip (yani çıplak değilim de eşofman giyip) sahilime yürüyüşümü yapmaya gidicem. 2 km kadar. sonra gittiğim yerde arkimle bulusucam onunla o 2 km yi geri yürücem yani 4 km yürümüş olcam. e malum bu hafta evde oldugumdan salon yok. bir şekilde ahreket etmek lazım. cuma ay ne kaldı şunun şurasında :)))
canım yeni alınmıştı bilmiyorum garantiye sayarlar mı kayseriden getirmişti arkadaş oraya gitcek mecburen
uyduda gitmişti biliyonuz inşa kablosunda sorundur bide uydu yanarsa yandık![]()
bu arada emine nerde ya izinli mi bugün? hatta emineler desek daha doğru. nerde ayol bu emineler:)
güzel canım harekt şart
canım geçmişe bakmadım gördün mü bilmiyorum bu hafta listeler sende biliyon dimi
insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)
selam kızlar nasılsınız![]()
anammmmm. iyiki söyledin. geçmişe baktım ama göremedim ben bunu. bugünden itibaren mi dünden itibaren mi hangi güne dek bi daha yazar mısın sana zahmet
anammmmm. iyiki söyledin. geçmişe baktım ama göremedim ben bunu. bugünden itibaren mi dünden itibaren mi hangi güne dek bi daha yazar mısın sana zahmet
iyiyz cnm sen nasılsın noldu elantiriğiniz??
allah iyilik versin cnaım
şofben sizlere ömür o yanmış bide şofbensiz kaldık iyi
artık banyo içinde ısıtıcıyla su ısıtıcaz![]()
hay allah ya..kotu olmuş cnm..elbet vardır bunda da bir hayır