Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin aslicim.. Bende hastaneden geldim yemek yedik komşu geldi üst kata çıktım.. Biraz uyuyayim gece uyuyamadım.. Sabah erken uyandim.. Sen nassın

bende iyiyim canım kusura bakma elektriğe bakacaklardı kapatmak zorunda kaldım
doktor ne dedi

son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)

güzel karar ben de giricem bebeğim hadi bakalım kapı gibi meşgalen oldu yaşasın :)))

insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)

bebekim ben de depresyonu senin gibi yaşıyorum. bu iyi bişey aslında diğerine göre. biz uyuyarak kaçıyoruz bizi strese sokan şeylerden ve yemeklerle intikam alıyoruz. hoş kendimizden alıyoruz o intikamı ama olsun. yani yalnız değilsin:))

ay ders çalışmaktan beynim uyuştu sabah 9 dan beri. birazdan giyinip (yani çıplak değilim de eşofman giyip) sahilime yürüyüşümü yapmaya gidicem. 2 km kadar. sonra gittiğim yerde arkimle bulusucam onunla o 2 km yi geri yürücem yani 4 km yürümüş olcam. e malum bu hafta evde oldugumdan salon yok. bir şekilde ahreket etmek lazım. cuma ay ne kaldı şunun şurasında :)))

ay ders çalışmaktan beynim uyuştu sabah 9 dan beri. birazdan giyinip (yani çıplak değilim de eşofman giyip) sahilime yürüyüşümü yapmaya gidicem. 2 km kadar. sonra gittiğim yerde arkimle bulusucam onunla o 2 km yi geri yürücem yani 4 km yürümüş olcam. e malum bu hafta evde oldugumdan salon yok. bir şekilde ahreket etmek lazım. cuma ay ne kaldı şunun şurasında :)))

güzel canım harekt şart :50:

canım geçmişe bakmadım gördün mü bilmiyorum bu hafta listeler sende biliyon dimi

canım yeni alınmıştı bilmiyorum garantiye sayarlar mı kayseriden getirmişti arkadaş oraya gitcek mecburen :50:
uyduda gitmişti biliyonuz inşa kablosunda sorundur bide uydu yanarsa yandık :5:

yok ya uydun yanmaz. yani uydunun yandıgını görmedim hiç:) onun lnb sinde sorun vardır yada kablosunda. eee kayseriye gönder geri gelsin uzun sürer o arada ne etceniz?

insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)

çatlağın kibarcasını solemiş..ama bence çatlak olmak kotu bir şey değil..

Back
X