- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.361
aaa noluyo ya hadi havalar ısınıyo az kaldı yaza sıkın dişiniziiii
kız yemiyorum valla nutella falan da almıyorummmm anlamadım ya sinir oldummmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa noluyo ya hadi havalar ısınıyo az kaldı yaza sıkın dişiniziiii
2 nisan mesaj sayımı
pisiq +
hazos87 +
melekaysee +
aynalar+
oyagibi+
1.73+
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli
nilipus +
her mesaj sayımında acaba unuttuğum biri var mı diye düşünüyorum bunaklık böyle bişey sanırım![]()
yürüyüşümü yaptım koşu bandında şimdi vibro shape göbeeeeemi titretirken bakayım dedim değişik bişey var mı diye. ortalama 5 dk sonra test kitaplarımın başına oturmuş olacağım
ben oturdum da ne oldu yarım saat uyudu kız of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yürüyüşümü yaptım koşu bandında şimdi vibro shape göbeeeeemi titretirken bakayım dedim değişik bişey var mı diye. ortalama 5 dk sonra test kitaplarımın başına oturmuş olacağım
oy kıyamam kocan gelince pasla ona otur derse
kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr![]()
Yeni Bir Hayat Programı Dizi izle, Son Bölüm izle, Fragman, Video - startv.com.tr
bizde buna katılsak ne güzel takım olurduk:)
kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr![]()
şekerim bizde merak ettik..insallah halleder babnlar sorunları sen sıkma canınııııııııı
bencede =))))))))))))))
hadi bakalım süpersiniz çalışın ders..bende yakında ing başlıyorumm
canım ben seni çok merak ettim ya. yani ne denir bilemedim şimdi okuyunca ama canını sıkan şeyleri düşünmemeye calış derslere odaklanmaya gayret et. eger evde çok patırtılı tartışma oluyorsa ve mumkunse bir süre kuzeninde kal 1-2 gün belki iyi gelir ya.
sağoll canım benimm
evde zaten çalışma imkanım yok ister istemez eve gidince moralmen çöktüğüm için vee evet tartışma olduğu için
kuzenime gidicem onunda sınavları var zatennn ama bakalım yaaa bu arada birde iş bulmam lazım benim yaaa![]()