- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.081
ceza ceksem de keşke böyle ceksem.eşin çok inceymiş maşallahkızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceza ceksem de keşke böyle ceksem.eşin çok inceymiş maşallahkızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
pisig *** 7-13 nisan
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)
aaa çok ilginç san ki bana daha çok sertleştirir gibi gelirdi hep...benim dökülme dışında hiç bi problemim yok saçımla ona bi çözümün varsa seve seve dinlerim canım
Oh ne güzel Hazal,gözün aydın annen geliyormuş,şimdi sana yemekler de yapar annen ama dikkat et anne yemeklerine olan hasretle çok yeme sakın:))kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn=)))))))))) annem gelmek üzere eşim almaya gitti=) bende bi bakiyim dedim ne yapmış bizim hatunlar hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz
Hoşgeldin Nur takımımıza,ben Neslihan.İnşaallah sınavlarında ve kilo vermede başarılı olursungünaydınlar :80:
birazdan kahvaltı yapıcam. sonra evi biraz toparlayıp ders çalışacağım.
sınavlarım var
benim için dua edin nolur...
akşam bir ara girip menümü de yazarımama menüyü nasıl maviyle yazacağımı bilmiyorum ??
herkese günaydın demek istedim![]()
Evet Ayşecim bu sıralar bi kitaba daldım,gündüzleri boş kalınca onu okuyorum hemen,onun yüzünden cezaya kaldım geçen gün de...ben bu sıralar iyi gidiyorum galiba en azından yürüyüşleri bi düzene sokmayı başardım inşaallah daha da hızlanırız kilo vermede.Bu hafta hiç beklemiyodum 500 gr vermeyi,sevindirik oldum yaahehehehe komik kız :=) goremiyorum bu ara seni
Ayşecim ne güzel işte sıkılaşıyoruz,sen bu aralar duraklamadasın sanırım azmini kaybetme lütfen,ben kış boyunca toplam 2 kilo falan verdim,eskiden olsa çoktan bırakmıştım diyeti falan ama başta Allah sonra sizler sayesinde hala devam ediyorum çok şükür,sen de yılma sakın bi moralsiz gördüm sanki seni bu aralar yoksa bana mı öyle geldi?bende de aynı durum var kızlar herkes 50'li rakamlarda oldugumu sanıyor cok zayıfladın inceldin diyolar ama değişim yok halbuki
Tuğba canım sen sürekli nöbette misin ben mi öyle rastlıyorum:)) kaç güne bir nöbetiniz var?iyidir ablacım sen nasılsın?ben nöbetteyim bugün,ugraşıyorum işte..
Nur,bahsettiğin durum bende de olmuştu canım,şu yolu izlersen düzelir.Kontrol panelinde"seçenekleri düzenle"yi seç ordan da "mesaj editöründen" "standart editör"seçeneğini işaretle ve en altta değişikleri kaydetmeyi unutma.inşaallah düzelir.ya bulamadım ama ben. daha 2 hafta oldu üye olalı onunla alakalı olabilir mi ? yok cidden bende.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)
merhaba kızlar nabersiniz?ben de nöbetteyim.insanlara şifa dağıtıyorumiyi akşamlar kızlar ben geliverdim nassınız keyifler nası herşey süperötesi mikemmele yakın işşşşşaalllahhhh![]()
bizimkilerde mıçtıkça tartılıyo tartıyı bozacaklar![]()
merhaba kızlar nabersiniz?ben de nöbetteyim.insanlara şifa dağıtıyorum![]()
selam milllet tüm gün yoktum sınavdan sonra gezdik arkadaşla. bu arada sınavım iyi geçti yarın 2 tane daha var umarım onlar da iyi geçer. dünün sayımını yapayım gelicem. bugün fazla kalamıcam yoruldum çok ve biraz yalnız kalmak istiyorum erken ayrılıcam sanırım