• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NİYE KİMSE YOK BURADA. :47:
Kızlar bayrama az kaldı. Şimdi kaçamak yapmanın motivasyonun düşmemesi gereken zamanlar.
Hadi dört elle sarılıyoruz.:24::24::24:

Kızzz edaaa az kaldı bayrama gercrkten yarebnim heyecan sarıyo bnı ıyımııı???? Sanki 55 kilo olucmda :1::1::1::1::1::1:

İyi bakalım uygula ne olacak görelim::9:
İki saat spor yaparsan ceza yok. :19:
Regl ken ben spor yapamıyorum. Çünkü benim 3 gün çok yoğun oluyor. Temizlik açısından zorlu zamanlar geçiriyorum. Spor yapınca daha çabuk sökülüyor ve daha beter oluyor. :1: Aslında sporun ilk gün olmamak kaydıyla faydası var.

bende yapamıorum aynıı sebeplerden yaa 3. gunden sora anca

mutlu umutlu ve başarılı bir hafta dilerim..öğleye kadar izin aldım evdeyim.evde kusulmadık yer kalmadı.büyük kızımdan küçüğüne gecti hastalık. haftasonu gelemedim.dün gece sabaha kadar miniğin başında nöbetteydim kusma ishal.şimdi daha iyi.bugün itibariyle burdayım.

mutlu umutlu ve başarılı bir hafta dilerim..öğleye kadar izin aldım evdeyim.evde kusulmadık yer kalmadı.büyük kızımdan küçüğüne gecti hastalık. haftasonu gelemedim.dün gece sabaha kadar miniğin başında nöbetteydim kusma ishal.şimdi daha iyi.bugün itibariyle burdayım.

Geçmiş olsun canım. İnş. bir an önce iyileşirler...

Geçmiş olsun canım yha cok zor cocukların hastalıgıyla ugrasmak coookkkk gecmiş olsunnn

Kızlar rahtszlıgımdan dolayı yasmin içiyorumm ve bu ılac kılo aldırıyomuşş bugun ögrendimm ama bn almm dimi :(((
Dıyet yapıyorum yhaa ;(((
Yarın eskı mahallemden arjadaslarım gelcek cocukluk arkadaslarımda dıyebılırımm

Kıızlar bayrama 65 olmk ıstıyodum biliyorsunuz
İlac kulanmaya baslıyalı 11 gun oldu
Yasmin kullanıp kılo sln war mı aranızdaa adet düzensizliğim için verdı doktor

mervecim kendini öyle şartlandırma... kan ilacı için de kilo aldırıyo diyolar ama sağlık bu içilecek napalım... ben kullanmıştım ama yasmin değildi 3 ay kullandım ve kilo da almadım canım... hiç kendini o düşünceye odaklama bişicik olmas ;)

arkidişler haftaya çok sıkı bir giriş yaptım... bugün öğlen bir arkadaşımın doktora tez savunması vardı. bizde pastalı börekli oluyo demiştim biliyosunuz. en az 20 çeşit abartmıyorum o kadar pasta börek vardı... ben de tuzlu kek yapmıştım dünden. saat 12.30 gibi yenecekti mamalar ben 12de yemekhaneye gidip normal yemeğimi yedim. oraya tok gittim ve ağzıma bir tane bile bir şey sürmedim :) dünkü kaçamakların cezasını böyle vermiş oldum kendime :)

arkidişler haftaya çok sıkı bir giriş yaptım... bugün öğlen bir arkadaşımın doktora tez savunması vardı. bizde pastalı börekli oluyo demiştim biliyosunuz. en az 20 çeşit abartmıyorum o kadar pasta börek vardı... ben de tuzlu kek yapmıştım dünden. saat 12.30 gibi yenecekti mamalar ben 12de yemekhaneye gidip normal yemeğimi yedim. oraya tok gittim ve ağzıma bir tane bile bir şey sürmedim :) dünkü kaçamakların cezasını böyle vermiş oldum kendime :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46;

İnş duygucum yhaa buarada edacım srnden yarın için istıyorumm
Yarın arkadaslarım grlck o yusden gıremıydbılırım cnmm

Tebrikler demek toparladın kendini:) Böyle devam et duygucum gidecek o kilolar.
Bu arada arkadaşın ne bölüm okuyordu ?

Sabah
Lor peynirli omlett
Zeytin4
3 çeri dom
1 salatalık
Maydonoz tere roka karısık tabak yaptımm
2 tane kuru kayısı
Bir ç k kusburnu marmalatı
Bi çk incir reçeli
Sekersiz 3 cayy
2.5 dilim kep ekmegi
Ara
7 otlu cay
Eti form 4 tane yulaflı bis
Ögle
Patlıcan
Biber
Domates közlemesi
Has tav kanat
1 dilim kepwk ekmegi
Ara
Papatya cayı
Kuru kara erikk 2 tane cok sewıyorumm
Aksam(acıklama;(()
Eşime dedim ki kızlar diyo ki bi ödül yemegi yee
Bnmde canm pizza cekti dedim
Aslında eşim çok güzel pizza yspar hamurunu falan boyle üsendim yemek hazırlamaya ole dedim
Eşimde tmm dedi bn yapayım öleyse tam düşündüğüm gibi yani
Bn çocugmu aldım girdim tv ye bakıyom eşim alısveriş yaptı geldi
1.5 saat sonra sofra hazırr ayy karnımda acıkmıstı
Anam bi gittim bi pizza büyükçe
Ama nasıl kepekli hamurdan yapılmış sebzeli üstünde salam sucuk mısır yok et olarak kıyma ve mantar biber domates taze nane maydanozlu
Şokkkl aclıktan yedımm
Eşime dedim ki cok güzel ödüll maasaaalllaahhh
Ne dese begenirsin 38 beden oldugunda canım kocacıgım iyikide bole yapmışşn diceksin dedi
Bni böle begenmıyon me dedim hayır canım sen kendını bole begenmıosun farkındamısın 6 kılo verdın yüzünde güller acıyo
Eger bnm için zayıflıyosan zayıflama
Ne yapıyosan kendin için yap;))
Bnm ki çok hazırcevaptır arkadaslar
Neyse
Kalorim 1034 olmuş oldu
Su:2 lt
Spor: leslie 1+3 mile sabah aksam can sıkıntısından 1 mile de yaptım
Bitki çayı:2 kupa
güzel menü olmuş
Bugünkü menüm

Alınan Kalori
Sabah
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Sade (154 kcal) 154 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 55 kcal Getir
Ara
Öğle
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal) 132 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) SEK Light Ayran (53 kcal) 53 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal Getir
Ara
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal) 45 kcal Getir
Ara 2
Akşam
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir (menemeni yağsız yaptığımdan menemen olarak yazmadım)
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 28 kcal Getir (menemene koydum.)
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal Getir
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 55 kcal Getir henüz yemedim 1 saat sonra
Alınan Kalori Toplamı1058 kcal
Spor: Dışarıda çok yürüdüm. Spor yapamadım yorgunum maalesef. :17:
Su:2 litre+ 1 sade soda
Çay: yok:18:
güzell
işte bu günkü yediklerim:
sabah:1 incir ve bol su
kahvaltıda:2 dilim cavdar ekmeği
1 kaşık yağ ile kavurduğum biber ve domates sosu üzerine (tabii bunu eşim ve ben yedik,hepsi de bittmemişti.)
ara:yok
öğle:2 kaşık bulgur pilavı,az yoğurt,3-4 salatalık turşusu,bir parça tavuk, çeyrek gözleme
ara1 parça çikolata,neskafe
akşam:2 parça sütlü irmik tatlısı

Çok saçma dengesiz bir menü oldu ama az yedim dikkat edemedim kendime:5:
akşam 07.00den sonra hiçbir yemedim.
kalori:1050 civarı
Su:2 lt
bitki çayı:2 fincan
dengesiz ve kacamaklı bi gün olmuş
gec oldu amaa yazayım menumu kızlarr

sabah
*2dılım kızarmıs ekmek
*2tane light üçgen peynır
*4yesil zeytın
*domates
*cay
ara
*knorr hazır corba 1 kase
*1dılım kızarmıs ekmek
(ikisi 73 kalori kızlar oyuzden ara yaptım)
oğle
*kepekli sandwich ekmegine tavuk döner
*kola zero (yaa en zararsız bu sekilde atlatabildim kayınpeder bizde canı döner istemişte oğle yemegimiz oyle ayarlandı)
ara
*sekersız sutlu nescafe
aksam
*2dılım ekmek
*taze fasulye
*yarım kase yogurt

toplam kalori:1105
su:2lt
bıtkı cayı : 1kupa oldu bugun
spor:5mil leslie

yarın oruc tutucam inş kızlarr zor gelio sahura kalkmak ama bakalımm

güzel bi hafta diliorumm kızlarr elbet inişler cıkıslar olucaak ama pes yok Allahın izniylee
güzel

geçmiş olsun

biyoloji canım niye ki?

Hiç merak ettim. Bende az önce yüksek lisansla ilgili bazı araştırmalar yapıyordum da üstüne senin mesajından sonra merak ettim.
Ben hala karar veremedim ne okuyacağıma.
Mesleğimi değiştirmek istiyorum insan kaynaklarına geçmek için insan kaynakları okusam iyi olur diyorum.
Öte yandan yenilik ekonomisi ve yönetimi okumak istiyorum ilgi alanım branşım olduğundan. Karar veremedim. Hala araştırıyorum. :9:

gecmiş olsun canımmm ya Allah sifaa versiinn

Hic korkma bisi olmaz
Bende duzensizlikten ilac kullanıyorum bir degil 4 tane ikisi istah acan odem yapan ilaclar hicte bir sey olmadi 1 aydir kullaniyorum ve kiloda verdim ki ideal kilomdayim
Korkma hatta daha iyi olcak de cunju regl olmak kilo verme acisindan iyi reglim ya bi gobek atmadigim kaldi :D

Hic korkma bisi olmaz
Bende duzensizlikten ilac kullanıyorum bir degil 4 tane ikisi istah acan odem yapan ilaclar hicte bir sey olmadi 1 aydir kullaniyorum ve kiloda verdim ki ideal kilomdayim
Korkma hatta daha iyi olcak de cunju regl olmak kilo verme acisindan iyi reglim ya bi gobek atmadigim kaldi :D

Back
X