Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

peki ne yapmam gerek :) bu arada çokk teşekkür ederimm

Kendini tanıtmakla başlayabilisin şekerim..

Günlük menü, spor, su ve kitap listesi paylaşmanı istiyorum senden.. Her cuma tartılıyoruz öğlenden önce takıma yazıyoruz..
Günde en az 5 mesaj kuralı var..2 haftalık deneme süremiz var bu deneme süresinde ne kadar istekli olduğunu bol paylaşmlarla gösterirsen bana listede yer alırsın tatlım..
Şimdiden hoş geldin takıma:16:

peki ne yapmam gerek :) bu arada çokk teşekkür ederimm

Günlük menü, spor, su ve kitap listesi paylaşmanı istiyorum senden.. Her cuma tartılıyoruz öğlenden önce takıma yazıyoruz..
Günde en az 5 mesaj kuralı var..2 haftalık deneme süremiz var bu deneme süresinde ne kadar istekli olduğunu bol paylaşmlarla gösterirsen bana listede yer alırsın tatlım..

:)) şu siteyi ne zamandır takip ediyorum ama yazışma kısmında biraz zayıfım :D 25 yaşlarımın sonundayım. Bekar bir bayanım. Memurum. 169 boyunda 88 kiloyum :(hedefim 65-70 kilo civarı. dünden itibaren spora başladım.Nasıl bir kitap listesi istiyorsunuz. okudugum roman isimleri gibi mi :)

açıkçası çok kendimi sıkarak bi diyet yapmayı düşünmüyorum. bol su içip aşırı tatlıdan gereksiz gıdalardan uzak durarak ve tabi bol spor yaparak zayıflamam lazım.
bu sabah 1 form kraker yedim işe geç kaldıgım için. günde ortalama 2- 2,5 litre su içiyorum içine az bişey karbonat atıyorum.

kızlar merhaba beni davet etmişsiniz
sevindim adım zeynep
bu sabah tartıldım 91.2 kiloyu
170 cm boyum var
çalışıyorum
öğretmenim

:)) şu siteyi ne zamandır takip ediyorum ama yazışma kısmında biraz zayıfım :D 25 yaşlarımın sonundayım. Bekar bir bayanım. Memurum. 169 boyunda 88 kiloyum :(hedefim 65-70 kilo civarı. dünden itibaren spora başladım.Nasıl bir kitap listesi istiyorsunuz. okudugum roman isimleri gibi mi :)

hoşgeldin canım
bende takıma yeni geldim
ve kilolarımız da yakın
inşallah hep beraber veririz
ben zeynep

merhabalar,dün akşamdan beri sabırsızlıkla beklediğim çağrı sonunda geldi :)
sanırım önce yedek üye gibi bir şey oluyoruz,2 haftalık çabanın sonucunda takdir alırsak asil üyeliğe mi terfi ediyoruz?yani ben öyle anladım.

35 yaşında 2 çocuk annesiyim,mimarım ve aktif bir şekilde idareci olarak bir devlet kurumunda görev yapmaktayım.

1.62 boyunda sabah tartıda gördüğüme göre 77,8 kg ağırlığındayım.hedefim 20 kg kaybetmek.

dün size yazdığım andan itibaren diyetteyim.desteğinize motivasyonunuza ihtiyacım var.çünkü bence biz bayanlar kendimizi kötü hissettiğimizde daha çok yemek yiyoruz.aslen derdimiz yemekle değil kendimizle.bu kriz anlarını atlatmaktaysa destek ve motivasyon çok önemli.yoksa kim korkar diyetten :)

sanırım önce yedek üye gibi bir şey oluyoruz,2 haftalık çabanın sonucunda takdir alırsak asil üyeliğe mi terfi ediyoruz?yani ben öyle anladım.

35 yaşında 2 çocuk annesiyim,mimarım ve aktif bir şekilde idareci olarak bir devlet kurumunda görev yapmaktayım.

1.62 boyunda sabah tartıda gördüğüme göre 77,8 kg ağırlığındayım.hedefim 20 kg kaybetmek.

dün size yazdığım andan itibaren diyetteyim.desteğinize motivasyonunuza ihtiyacım var.çünkü bence biz bayanlar kendimizi kötü hissettiğimizde daha çok yemek yiyoruz.aslen derdimiz yemekle değil kendimizle.bu kriz anlarını atlatmaktaysa destek ve motivasyon çok önemli.yoksa kim korkar diyetten :)

canım hoşgeldin bende yeni üyeyim
inşallah hep beraber veririz kilolarımı bende iki çocuk annesiyim
34 yaşındayım ama benim çok verilecek kilom var
170 cm boyunda 91 kiloyum
ama birbirimizi gaza getirerk vericaz hep beraber yaza

haydi bakalım hayırlısı hepimiz için. inşallah yavaş yavaş ulaşacagız hedeflerimize.

bu grupta kaç kişiyiz? nasıl bir yol izliyoruz?
neleri hangi sıklıkla paylaşıyoruz?
ve kurallarımız nedir?
bir başkanımız vardır herhalde.

bu grupta kaç kişiyiz? nasıl bir yol izliyoruz?
neleri hangi sıklıkla paylaşıyoruz?
ve kurallarımız nedir?
bir başkanımız vardır herhalde.

canık sanırım bir takım kaptanı var
ona her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve o listeyi cuma günü yayınlıyo
şimdilik bilgim bu kadar

canım hoşgeldin bende yeni üyeyim
inşallah hep beraber veririz kilolarımı bende iki çocuk annesiyim
34 yaşındayım ama benim çok verilecek kilom var
170 cm boyunda 91 kiloyum
ama birbirimizi gaza getirerk vericaz hep beraber yaza

evet sanırım beklentimiz birilerini bizi gaza getirmesi :)

peki şu günde 5 mesaj gönderme ve menüyü paylaşma zorunluluğu
dün geceden beri bakıyorum hiç yazan ve menü paylaşan yok,grupta kimse mi yok?

Back
X