- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.761
arkadaşlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım canım 14. takımın güzellerinden biri olucaksın inş..
Harikasın canım güzel kilo vermişsin..
Günlük menülerinide paylaş canım burda, su miktarı, spor ve bir de kitap istiyorum senden..
Tamammı canım![]()
arkadaşlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek acaba
bende girebilirmiyim arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz :)
Tabiki katılabilirsin canım![]()
peki ne yapmam gerek :) bu arada çokk teşekkür ederimm
peki ne yapmam gerek :) bu arada çokk teşekkür ederimm
Kendini tanıtmakla başlayabilisin şekerim..
Günlük menü, spor, su ve kitap listesi paylaşmanı istiyorum senden.. Her cuma tartılıyoruz öğlenden önce takıma yazıyoruz..
Günde en az 5 mesaj kuralı var..2 haftalık deneme süremiz var bu deneme süresinde ne kadar istekli olduğunu bol paylaşmlarla gösterirsen bana listede yer alırsın tatlım..
Şimdiden hoş geldin takıma![]()
:)) şu siteyi ne zamandır takip ediyorum ama yazışma kısmında biraz zayıfım25 yaşlarımın sonundayım. Bekar bir bayanım. Memurum. 169 boyunda 88 kiloyum
hedefim 65-70 kilo civarı. dünden itibaren spora başladım.Nasıl bir kitap listesi istiyorsunuz. okudugum roman isimleri gibi mi :)
hoşgeldin canım
bende takıma yeni geldim
ve kilolarımız da yakın
inşallah hep beraber veririz
ben zeynep
merhabalar,dün akşamdan beri sabırsızlıkla beklediğim çağrı sonunda geldi :)
sanırım önce yedek üye gibi bir şey oluyoruz,2 haftalık çabanın sonucunda takdir alırsak asil üyeliğe mi terfi ediyoruz?yani ben öyle anladım.
35 yaşında 2 çocuk annesiyim,mimarım ve aktif bir şekilde idareci olarak bir devlet kurumunda görev yapmaktayım.
1.62 boyunda sabah tartıda gördüğüme göre 77,8 kg ağırlığındayım.hedefim 20 kg kaybetmek.
dün size yazdığım andan itibaren diyetteyim.desteğinize motivasyonunuza ihtiyacım var.çünkü bence biz bayanlar kendimizi kötü hissettiğimizde daha çok yemek yiyoruz.aslen derdimiz yemekle değil kendimizle.bu kriz anlarını atlatmaktaysa destek ve motivasyon çok önemli.yoksa kim korkar diyetten :)
merhabalar,dün akşamdan beri sabırsızlıkla beklediğim çağrı sonunda geldi :)
sanırım önce yedek üye gibi bir şey oluyoruz,2 haftalık çabanın sonucunda takdir alırsak asil üyeliğe mi terfi ediyoruz?yani ben öyle anladım.
35 yaşında 2 çocuk annesiyim,mimarım ve aktif bir şekilde idareci olarak bir devlet kurumunda görev yapmaktayım.
1.62 boyunda sabah tartıda gördüğüme göre 77,8 kg ağırlığındayım.hedefim 20 kg kaybetmek.
dün size yazdığım andan itibaren diyetteyim.desteğinize motivasyonunuza ihtiyacım var.çünkü bence biz bayanlar kendimizi kötü hissettiğimizde daha çok yemek yiyoruz.aslen derdimiz yemekle değil kendimizle.bu kriz anlarını atlatmaktaysa destek ve motivasyon çok önemli.yoksa kim korkar diyetten :)
bu grupta kaç kişiyiz? nasıl bir yol izliyoruz?
neleri hangi sıklıkla paylaşıyoruz?
ve kurallarımız nedir?
bir başkanımız vardır herhalde.
canım hoşgeldin bende yeni üyeyim
inşallah hep beraber veririz kilolarımı bende iki çocuk annesiyim
34 yaşındayım ama benim çok verilecek kilom var
170 cm boyunda 91 kiloyum
ama birbirimizi gaza getirerk vericaz hep beraber yaza
peki şu günde 5 mesaj gönderme ve menüyü paylaşma zorunluluğu
dün geceden beri bakıyorum hiç yazan ve menü paylaşan yok,grupta kimse mi yok?