Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor25.gif
spor10.gif
418. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ
spor2.gif
spor28.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD]:nazar: [/TD]
[TD]:nazar: :nazar:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD]:nazar: :nazar: :nazar:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

1ponpon.gif
3sport7.gif
2sport2.gif

diddah diddah ve @nhtylz gerçekten neredeyse sporları hiç aksatmıyorsunuz bunu ayrıca belirtmek istedim.:nazar: :nazar:

Kaptanim gerçekten çok şanslisin benim apartmanın yeri hiç güzel değil direk caddeye çıkıyorum gürültü de var tabi ilerde ins bizde öyle bi siteden ev alabiliriz çocuklar içinde bizim içinde güzel olur oglani çıkarıp oynatabilirim şimdi bole bir imkan yok ne yazık ki
işallah olur kuzum seneleri devirmeden birikim olmuyor amin canım

Merhaba kızlar ,
uzun zamandır deli gibi saçım dökülüyordu , aşırı halsizlik ve baş dönmesi başladı dün kan vermiştim . Biraz önce gittim sonuçlarımı aldım.

Demir , kalsiyum , b12 en alt sınırın bile altında çıktı değerlerim.. kan da en alt sınıra çok yakın çıktı . Dr dediki , ilaç vereyim dedi demir de b12 ilaçları çook iştah açıyor zaten kilolarımla çok uğraşıyorum kilo almak istemiyorum dedim .. Dr dediki evet bu ilaçlar iştah çok açar o zaman yediklerine dikkat et şunları çok ye dedi.. karbonhidrat çok az almaya çalış dedi ama hiç almamazlıkta yapma vucudun karbondirata az da olsa ihtiyacı var enerji veriyor dedi....

yoğurt , yumurta , peynir ve kırmızı et ve derisiz tavuk çoook tüketmelisin mutlaka hergün yeşilliği bol salata yemeslisin dedi....

bu aralar diş etlerimde çekilme oluyor çok kanıyor dedim dr hepsi bunların eksikliğinden dedi... Zaten bu şekilde beslenirsen direkt kilo verirsin dedi....Yolda gelirken düşündüm CANAN KARATAY teyze doğru söylüyor işteeee dr resmen onun gibi beslen demeye çalıştı.. karonhidratıda ceviz ve bademde alabilirim .....

Aranıza katılmak istiyorum elbette hemen almadığınızı biliyorum ben burada paylaşımlarımı yapayım takip edeyim kaptan ne zaman uygun görürse listeye alır diyorum :KK66:))

kilom 74,400 başlıyorum sizlerle umarım hareketlidir burası ben gündüzleri 13,00 dan sonra takip edebeilirim 2 yaşında yaramaz mı yaramaz güzel mi güzel kızım var o uyuyunca hemen gelirim paylaşım yaparım akşam ne yedikleirmi yazabilirim :KK66:)))

Günlük 1 saat yürüyüş mutlaka yapıyorum yürüyüş bandında eliptik bisikletimde var bazen 30 dakika bazen 15 dakika onuda yapaıyorum günlük ne kadar spor yaptığımıda paylaşırım artık gitsin şu kilolar sezaryanla doğum yaptım ve hiç emziremedim çünkü hiç sütüm olmadı kilolar üstüme yapıştı... Artık dolabımdaki cicileri giymek istiyorum....
ooo adacım hoşgeldin. davetimi aldığın için teşekkürler. ozaman ilk sayfa kuralları oku kabul beyanı mesajı bırak buraya sonra
boy,kilo,hedef,yaş belirt birazda kendinden bahset. nere yaşarsın çalışıyormusun. senle hemen kaynaşıcaz ozaman okey. hergun menu paylaşıyoruz. haftada 35 mesaj atmayanı liste dışı bırakıyorum ceza olarak. 2 hafta denemen var 3. hafta cuma listede olursun kuzum. kurallara uydugun paylaşım yaptığın muddettece listede yer alırsın okiş anlaştık

spor25.gif
spor10.gif
418. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ
spor2.gif
spor28.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD]:nazar: [/TD]
[TD]:nazar: :nazar:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

1ponpon.gif
3sport7.gif
2sport2.gif

diddah diddah ve @nhtylz gerçekten neredeyse sporları hiç aksatmıyorsunuz bunu ayrıca belirtmek istedim.:nazar: :nazar:
hay maşallah bizim takımda herkes azda olsa spor yapıyor bu çok guzel. listemizi iiki yapmısız yahu göz onunde ne guzel motive

adacım
karatay kahvaltısındaki cevizler b12 deposu. zaten protein bol olduğundan ksa surede b12 yukselir. kaç değerin bilmiyorum ama karata hoca b12 degeri 800-1000 altını önermiyor ve eğer çok dusukse 5 li b12 iğne ile depoların doldurulmasını öneriyor. dvitamini de 80-100 değeri öneriyor altını riskli buluyor. ki bu iki değer dusukse kilo vermeye direnç gelişiyor zaten akıl kösende bulunsun tatlım
bunlarda sana hediyelerim linkler

http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

Teşekkürler :KK66:))
kısaca ben 2013 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2013 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında grup kapandı ve 80-90 kilo verme topiğinde swett nıklı kaptanımla tanıştım ve kaptanım banu kapalı olan zayıflama gruplarından 6. takımı açınca 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. tum aile çoluk çocuk karatay tarzına uymaya başladık ve ben temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. zaten 6 senedir organik ağırlıklı besleniyordum ama daha çok şey öğrendim karatay sayesinde ve tum ailem eşim kızım fazla kılosundan kurtuldu. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. 6 ay önce çalıştığım inşaat şirketinde artan sorumlulularım nedeniyle ayrıldım şu anda emlak danışmanlığı yapıyorum. yeri geldikçe birbirimizi daha çok tanıyacağımıza kaynaşacağımıza eminim. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

kurallarınızı okudum kabul ediyorum ancak ben hergün nete kızım uyuyunca girebiliyorum oda saat 13,30 gibi yani cuma günleri kilo bildirimi elimden geldikçe erken girip bildirim yapmaya çalışacağım.. Hedefim 60 kilo olmak ...boyum 1,61

Ben 34 yaşındayım Allahıma çok şükür 1 kızım var ....kızım 2 yaşında doğumdan önce hatta doğma 1 hafta kalaya kadar çalışıyordum... eşim çalışmamı istemedi kızımı büyütüyorum evde ....eşimin işi gereği doğuda görev yapıyoruz burada şartlar çok kısıtlı yürüyüş alanları yok. Ama evimde her türlü alet var :KK66:)) yürüyüş bandım , eliptik bisikletim mekik aletleri , twist gibi... Sporu çok seviyorum her ne kadar 74.400 olsamda göstermiyorum bunu spora bağlıyorum bayağı sıkı bir vucudum var....

sporumu hergün kızım uyunca yapıyorum 1 saat yada 1,5 saat yapabiliyorum....Sezeryanla doğum yaptığım için göbek hala bayağı var :KK43:((( benim üst tarafım kalın kollar gibi... polikistik over rahatsızlığım vardı ama yaklaşık 8 aydır soğan suyu sayesinde onu yendim düzenli adet oluyorum çok şükür..

şimdilik bu kadar inşallah en kısa sürede kilollara veda ederiz....

kurallarınızı okudum kabul ediyorum ancak ben hergün nete kızım uyuyunca girebiliyorum oda saat 13,30 gibi yani cuma günleri kilo bildirimi elimden geldikçe erken girip bildirim yapmaya çalışacağım.. Hedefim 60 kilo olmak ...boyum 1,61

Ben 34 yaşındayım Allahıma çok şükür 1 kızım var ....kızım 2 yaşında doğumdan önce hatta doğma 1 hafta kalaya kadar çalışıyordum... eşim çalışmamı istemedi kızımı büyütüyorum evde ....eşimin işi gereği doğuda görev yapıyoruz burada şartlar çok kısıtlı yürüyüş alanları yok. Ama evimde her türlü alet var :KK66:)) yürüyüş bandım , eliptik bisikletim mekik aletleri , twist gibi... Sporu çok seviyorum her ne kadar 74.400 olsamda göstermiyorum bunu spora bağlıyorum bayağı sıkı bir vucudum var....

sporumu hergün kızım uyunca yapıyorum 1 saat yada 1,5 saat yapabiliyorum....Sezeryanla doğum yaptığım için göbek hala bayağı var :KK43:((( benim üst tarafım kalın kollar gibi... polikistik over rahatsızlığım vardı ama yaklaşık 8 aydır soğan suyu sayesinde onu yendim düzenli adet oluyorum çok şükür..

bravo kuzum soğan kuru guzel bir seçim olmuş. kızınıda allah bağışlasın. ihtiyaç yoksa bir kadın çalışmasın zaten ben 13 yıldır ev,iş,çocuk,koca mahvoldum şahsen. sporu sevmene sevindim spor kraliçemiz geldi desene :KK66:
b12 için mutlaka bi takviye al çok dusukse iğne iste doktorundan değilse hapla savıyorlar başlarından

cuma gunu erkenden( en geç 11 de) 1 mesajla alıntını yapar çıkarsın. kaçta geldiğin önemli değilde haftada 35 mesaj şartını unutma okişş

adacım
karatay kahvaltısındaki cevizler b12 deposu. zaten protein bol olduğundan ksa surede b12 yukselir. kaç değerin bilmiyorum ama karata hoca b12 degeri 800-1000 altını önermiyor ve eğer çok dusukse 5 li b12 iğne ile depoların doldurulmasını öneriyor. dvitamini de 80-100 değeri öneriyor altını riskli buluyor. ki bu iki değer dusukse kilo vermeye direnç gelişiyor zaten akıl kösende bulunsun tatlım
bunlarda sana hediyelerim linkler

http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/gida-takviyeleri

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
linkleri inceleyecem teşekkürler bundan iki ay önce b12 153 idi önce iğne verdiler iğneleri yaptırdım ama çoook iştahım açıldı son iğnemi bıraktım yaptırmadım.....bugun ise b12 180 yine sınırın altındayım...

polikistik over rahatsızlığım vardı ama yaklaşık 8 aydır soğan suyu sayesinde onu yendim düzenli adet oluyorum çok şükür..

Ya bu soğan suyu iyi geliyorsa doktorlar neden tedavisi yok diye dayadılar bana doğum kontrol ilacını. Ay valla cıldıriciğimmmm. Demek ki tedavisi varmış.

linkleri inceleyecem teşekkürler bundan iki ay önce b12 153 idi önce iğne verdiler iğneleri yaptırdım ama çoook iştahım açıldı son iğnemi bıraktım yaptırmadım.....bugun ise b12 180 yine sınırın altındayım...
B12 ignesi istas acmaz kan haplari acar. Piskolojik olmasin seninki. Tam tersi b12 tum dengeleri duzenler. Igne olup depo yapmalisin omega3 ve saglikli yaglarida artir zaten karatayla acikmanda olmaz

kızım uyandı ben kaçar akşama damlarım :KK66:))
Gule gule

Ya bu soğan suyu iyi geliyorsa doktorlar neden tedavisi yok diye dayadılar bana doğum kontrol ilacını. Ay valla cıldıriciğimmmm. Demek ki tedavisi varmış.
Fulyam kisisel arastirma yapmadan kulaktan dolma baslama ayrica kistler varsa 4cm den buyukse oatlatabilirsin patlamasi guzelde farketmezsen iste teghlike orda basliyo. O yizden incele oku sonra yap. Ibrahim saracoglunu oku bu konuda marankide oku

Merhaba,, ben geldim. 13'üncü takımda 86 ile başlamıştım. 78'te izne ayrıldım. Sonra 83 kilo oldum. Sonra düğünüm oldu balayından 85 ile döndüm :) uuuuu Şimdi de 84 kiloyum. 13'üncü takım kapatılmış...Canım RengarenkNesli RengarenkNesli beni takıma davet etti sağolsun. Biraz zaman geçti unutmuş olabilirsin...
Kısaca kendimi tanıtayım 34 yaşındayım. 1.63 boyum. Kilom 84..Hedefim 643 kilo aslında ama 3-4 ay kilo verip sonra çocuk istiyorum inşallah. Bu arada 63 olmam zor gibi.Ama ne kadar verebilirsem o kadar kar benim için..Taze gelinim, 1 aylık :) Kamu kurumunda çalışıyorum kızlarr..Herkese kocaman merhabalar..

canim her dr ilac vermiyor benim dr dediki eger ise yariyorsa ki yaramis kistlerin yok olmus dedi ne yapiyorsan devam et dedi...ben saracoglunun tarifini yapiyorum..bende ise yaradi ablamda polikistik over oda ilac kullandi ama cok yan etkisi oldu birakti sogan suyuna devam etmeye basladi...sogan suyunun sirri duzenli ve tarifine uygun yapmak.bir gun yapip birgun yapmazsaniz etkili olmuyor 3 ay duzenli yaptim simdi ise haftada bir iki gun yapiyorum kistlerim yok oldugu icin tekrar olusmasin diye arada yapmak bile ise yariyor

Canım ben de bebekten önce hamile k alamıyorum diye doktora gittim meğer 5 cm çapında kistim varmış hiç adet düzensiLigi yaşamadım sadece aralarda karnım da taş var gibi agriyordu neyse doktor beni korkuttu baya hap verdi 2 ay kullanmak için erimeyebilir ameliyat olabilir dedi ozaman arkadaşımın kızkardeşi de kadın doğum uzmanı bana soğan kürü nu tavsiye etti ben yaklaşık 1 ay yaptım hapla birlikte doktora gittim tamamen erimiş hatta o da sasirdi

özür dilerim dün kötü bir olay yaşadım şimdi açıp da tekrar üzülmek istemiyorum o yüzden spor yapamadım. daha çok katılacağıım söz veriyorum bugün beslenmem de bir tuhaf oldu bugünlük mazur görün beni ama sporumu yapacağım yapınca yazarım olur mu ?

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Hele şükür gelebildim :KK53:
Öğlende kızkardeşime geçtim biraz temizliğine yardımcı olmak için :KK66:
KVsi Allahtan temizlik için yardımcı yollamış :KK66: Bende terasta halılarını yıkıyayım o zaman demiştim zaten ( en azından onlarda aradan çıksın ki bari o derdi kalmasın dedim )
Kızımla birlikte tam 4 tane büyük halı 2 tanede yolluk yıkadık :KK53: şu anda parmaklarımın hepsi çok ağrıyor :KK53::KK53::KK53: halılar tertemiz olsun diye kızımla birlikte kendimizi paraladık :KK48: hatta kızkardeşim elli kere başımıza geldi yahu havası değişsin yeter Allah aşkına fazla yormayın kendinizi diye :KK48: dedim degett başımızdan işime karışma :KK70: hatta şakasına kız komşunun halılarınıda yıkamaya getirdin bu ne böyle diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok yorulduk ama halılar maşallah yeni gibi oldu :21::21::21::21:
En son kızımla işi şakaya vurup bir güzel baştan aşağı birbirimizide ıslattık :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kızkardeşim anammmm hasta olacaksınız çılgınlar sizi dedi ama kızımda bende çok eğlendik özellikle ıslatma işinde :KK48::KK48::KK48:

Anamm kimleri görüyorum :KK3::KK3:
Takıma hoşgeldin :KK68: inşallah kuzucukla birlikte vakit buldukça buraya gelirsin ve kilolarınıda çabucak kışkışlarsın :KK68::KK68::KK68::KK68:

özür dilerim dün kötü bir olay yaşadım şimdi açıp da tekrar üzülmek istemiyorum o yüzden spor yapamadım. daha çok katılacağıım söz veriyorum bugün beslenmem de bir tuhaf oldu bugünlük mazur görün beni ama sporumu yapacağım yapınca yazarım olur mu ?

Canım canını her ne sıktıysa inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır ve bir daha canını sıkan bir durum olmaz :KK60:
Sorunuda yaparsın nasılsa :KK15:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Hele şükür gelebildim :KK53:
Öğlende kızkardeşime geçtim biraz temizliğine yardımcı olmak için :KK66:
KVsi Allahtan temizlik için yardımcı yollamış :KK66: Bende terasta halılarını yıkıyayım o zaman demiştim zaten ( en azından onlarda aradan çıksın ki bari o derdi kalmasın dedim )
Kızımla birlikte tam 4 tane büyük halı 2 tanede yolluk yıkadık :KK53: şu anda parmaklarımın hepsi çok ağrıyor :KK53::KK53::KK53: halılar tertemiz olsun diye kızımla birlikte kendimizi paraladık :KK48: hatta kızkardeşim elli kere başımıza geldi yahu havası değişsin yeter Allah aşkına fazla yormayın kendinizi diye :KK48: dedim degett başımızdan işime karışma :KK70: hatta şakasına kız komşunun halılarınıda yıkamaya getirdin bu ne böyle diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok yorulduk ama halılar maşallah yeni gibi oldu :21::21::21::21:
En son kızımla işi şakaya vurup bir güzel baştan aşağı birbirimizide ıslattık :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kızkardeşim anammmm hasta olacaksınız çılgınlar sizi dedi ama kızımda bende çok eğlendik özellikle ıslatma işinde :KK48::KK48::KK48:

Anamm kimleri görüyorum :KK3::KK3:
Takıma hoşgeldin :KK68: inşallah kuzucukla birlikte vakit buldukça buraya gelirsin ve kilolarınıda çabucak kışkışlarsın :KK68::KK68::KK68::KK68:

Canım canını her ne sıktıysa inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır ve bir daha canını sıkan bir durum olmaz :KK60:
Sorunuda yaparsın nasılsa :KK15:
canim hosbulduk artik buraliyim...kolay gelsin cok yorulmussunuz ama ohhh temiz olmustur...kucukken bende annemle hali yikamaya bayilirdim.....

Back
X