- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #114.241
olabilir canım, zaten ramazanda susuzluktan ödemde tutarsınız. en hasarsız şekilde devam edin bakalımMerhaba Kızlar sonunda internetim geldiiiiiii hemen damladım)))
oruç bugun beni zorladı yerimden dahi kalkamıyorummmm((zorla yemeğimi pişirdim zeytin yağlı yeşil fasülye yaptım...
bugun iftar menü
yeşil fasülye
cacık
pilav yapmayacam hergün pilav kilo alınır diye yapmıyorum....zaten vucudum kendini kitledi hergün iftara yakın tartılılıyorum aynı bir değişiklik yok sabit .....
Kaptanım haklısın dayanamıyorum bi 100 gr gittiğini görsem sevineceğim o yüzden tartılıyorum ama hep aynı ramazanda sanırım kilo veremeyeceğim ... gerçi bu hafta regli haftam onun şişliği başlamış olabilir....bu yüzden tartı aynı gösteriyor olabilir....
kuzucun nasıl, sen çalışmıyorsun sanırım dimi ada cım
aynen bende ada cım ilk evlendiğimde baya yadırgadım eşimin tv muptelalığını şimdi alıştım kitap okumayı unuttum desem yeridir ayda 1 kitap zor okuyorum zaman yokNe güzel bende kitap okumaı çoook seviyorum ama eşim tv izlemeyi seviyor mecbur eşlik ediyorum ....o tv izlesin benbaşka odada kitap okumaya geçsem olmuyor mecbur bende yanında ...
yap tabi kuzum kim tutar seniEveeet bugunku menum
Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi
Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuk)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt
Su: 2 litre
Spor: leslie mekik ve ip atlama yapiyorum bugun
Cok yapasim var. Gece yapip yazarim![]()
menu dengeli
oh maşallahMerhaba kizlar
bugün 45 dakika yuruyus yaptim.....
2 lt su
iremcim nasılsın menu yazıp kaçıyorsun kuzum. okul nasıl gidiyor kaçıncı sınıftasın , ne zaman doktor olacaksın hayat nasıl anlat bakalımmenüm
sabah
yoğurt kürü
öğle
yoğurt
ekmek
akşam
et sote sebzeli
1 dilim ekmel
cacık
1 dilim penirli pide
spor 45 dk yürüyüş

menu guzel de sabah kahvaltısı neden yok bebeğim