selam meleklerim pazar kaçkını kaptan geldi nihayet
elbette mezun olan herkese karne hediyesi var

sanada olacak bitanemm
menun başarılı kuzum ramazanda spor zor zorlamıyorum sizi
işallah meleğim hepinizin karnesini ellerimle verecem işallah
menun başarılı kuzumafiyet olsun iyi geceler
ok anlaştık kuzum yazın biraz dağıldık ramazan etkisiylede yoksa daha erken kaynaşır bol sohbet ederdik. çok seveceksiniz dahaçokveverecekksiniz kiloları hadi başlıyoruz ozaman
adacım havalar ısındı oruçda zorlaştı bugunbenim kızda tuttu gene oruç akşamı zor etti vallahi
çok guzel yelizim hadi 7 li haneler koşuyorsun temmuzda anlaştıkmı
sağolasın yelizim davet etmeniyi oldu 2 yeni arkadaşımızla takım daha dinamik olacak
fairytatlım hoşgeldin aramıza bende kendimdenbahsedeyim kısaca
ben 2013 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2013 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında grup kapandı ve 80-90 kilo verme topiğinde swett nıklı kaptanımla tanıştım ve kaptanım banu kapalı olan zayıflama gruplarından 6. takımı açınca 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. tum aile çoluk çocuk karatay tarzına uymaya başladık ve ben temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. zaten 6 senedir organik ağırlıklı besleniyordum ama daha çok şey öğrendim karatay sayesinde ve tum ailem eşim kızım fazla kılosundan kurtuldu. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum.yeri geldikçe birbirimizi daha çok tanıyacağımıza kaynaşacağımıza eminim. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun
iremim hayırdır sorunmu var tatlım iyi olmaya çalışıyom deyince merak da ettim. sıkıntını paylaşmak istersen anlat kuzum
utanmak yok biz bir aileyiz
menu guzel doktorum adayım

. eee okul bitti döndunmu aile yanına iremcim,neler yapıcaksın tatilde