SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrr
İki gündür inanılmaz yoğundum ama yarından itibaren evdeyim şükür

Dün malum Annemlerdeydik bugünde sabahtan arkadaşlarla keyifli bir gün geçirelim dedik

ama baya maceralı başladı günümüz

Benim arabayı bayramda birlikte gideceğimiz arkadaşa vermiştik bizde şirket arabası var diye

Tam sabah buluşup yola çıkmıştık ki benim arabadan otobanda dumanlar yükselmeye başladı

Neye uğradığımızı şaşırıp emniyet şeridine çektik hatta biz biraz daha önde olduğumuz için park ettiğimiz gibi arabaya koştuk arkadaşlara birşey olmasından korktuğumuz için

Hatta dumanları gören iki kamyonet daha durup ellerinde suyla koşturdular

Çok şükür önemli birşey değilmişde araba hararet yaptığı için dumanlar çıkmış

Tabi o araçla devam etmek zor olacağı için ara ara durup tekrar motora su dökerek eve döndük

Allahtan arkadaşa evsahibide arabanın anahtarını bırakmıştı lazım olursa diye

hemen benim arabayı tamirhaneye bırakıp diğer arabayı alıp tekrar yola çıktık aynı yere gitmek için
Güzelce kahvaltımızı ettik ( gerçi benim meyve günümdü ama ekmeksiz normal kahvaltı ettim hafif bir şekilde ) daha sonrada çay faslı falan derken akşamda eşim ve arkadaşı saç kavurma yaptılar ama ben sadece tadımlık 3 çatal aldım sonrada az salata yedim

tek kaçamağımda akşam eve gelirken az dondurma yemem oldu ama yarın Allahın izniyle çok güzel dengeleyeceğim bu günümü

Biraz olaylı başladı ama çok keyifli bir gün geçirdim ve yarında artık okula hazırlık ve temizlik yaparım ki ilk bir kaç gün bende Anaokulunun önünde beklemek zorundayım malum alışma süreci bitene kadar kısa süreli okulda kalacağı için küçük kuzum
Bu arada birde evde para kazanabileceğim kart katlama işi buldum

boş oturduğum zamanlarda onlardan yapıp en azından harçlığımı çıkarmış olurum diye düşünüyorum hatta eşimde gece boş boş oturupta bilgisayar başında oturacağıma bende sana yardımcı olurum dedi

İnşallah 3 - 5 kuruşda olsa kendim içinde kenara koyarımda biraz daha rahat ederiz

Faturaların parası çıksa bile yeter
Hoşgeldin canım

Takımda eleman alımı durumu şu anda ne bilmiyorum ama eminim takımda yer varsa Neslihan kaptan seve seve senide kabul eder ( Şimdi bayram sessizliği var ama eminim yarından itibaren daha da canlanır yine buralar )
Bu arada bende devamlı buralardayım ama 8.ci takımın kaptanı Banu

Neslihancığım sana gereken onayı verir eğer sayı olarak dolmadıysa takım ama olurda Neslihan tamamız eleman alamıyoruz derse seve seve bizim takımada gelebilirsin ( Önce onun cevabı olması gerek çünkü öbür türlü etik olmaz ve bana yakışmaz sanki takımlarda pusuya yatıp kuzu kapan kurt gibi olmuş olurum

)
Yanılmıyorsam ama burada bir iki kişilik daha yer olması lazım

Eminim Neslim sana ilk fırsatta cevab yazar zaten

ona göre devam edersin

Şimdiden inşallah bol bol eksiler görmeni diyorum canım