Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biraz zamanla oluyor ben ramazanda çok küçültmüştüm ama şimdi ooooo ne göz ne mide doyuyor ....aslında borçlarım var 6 gün regli yüzünden tutamamıştım başlayayım diyorum hem tekrar midem küçülür hemde borçlarımı tutmuş olurum bakalım ekim ayında başlamak istiyorum..
Ben de aynen borçlarım var çok inşallah ben de bi 3 hafta sonra başlayacağım aynen benim de ramazanda çok küçültülmüştü kilo vermiştim biraz dersler yoğun diye 3 hafta dedim sence ben de ekimde başlasam yapabilir miyim?

Bugun belim baya ağrıyor :KK43: ne oldu anlamadim bacagima vuruyo ağrısı ne oturabiliyorum ne yata biliyorum yorgunluktan sanırım

Ayy var ya iki gundur benim de omuzlarim ve belim koptu yaa okula laptop goturdum iki gundur ders calisicam diye ama acayip yoruldum ya :( valla seninki de kotuymus ya gecmis olsun biraz kas gevsetici kremle ovun falan olmazsa

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım :KK53:
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum :KK53: Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım :KK57: felaket bir ağrı vardı o_O ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım :KK66:
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var o_O
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle :KK66: bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım :KK66: İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula :KK66:

Sana da cok gecmis olsun banu abla bi turlu firsat olup da yazamadim sabah alel acele okuduydum dikkat et kendine

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli :KK53: şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık o_O
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu :KK48: )
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım :KK48: Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin :KK48: )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür :KK66:

Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim :KK53: Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim :KK66: İnşallah yarına birşeyim kalmaz :KK66:
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor :KK48: neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş :KK67: dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum :KK66: Zorlada olsa kabul etti :KK48:

Canım valla ben çok memnunum :KK66: en azından her gün ne tarz yiyeceğimi belirliyor ama seçim bana kalmış oluyor :KK66: diyet modunda değilim gibi heee misafirliklerde biraz sıkıntı olabilir ama inan ben artık akraba gününe bile yanımda getiririm diye baştan ilan ettim :KK48: Annemlerde zaten sıkıntı olmaz çünkü kadıncağız önceden soruyor ne günün bugün diye :KK48: ona göre yapıyor Allah razı olsun :KK66:
Ben kesinlikle denemeye değer diyorum :KK66: en azından evdekileride etkilemiyor çünkü diyet diye birşey yok ortada :KK66:

Canım ben başlayalı 3 hafta olacak sanırım ve 4 kg gitti ( gerçi bu hafta bayram telaşındanmıdır nedir veremedim hatta artıdaydım dün belki onun ödemide giderse dahada aşağısını görürüm :KK66: ) Belki bazılarına az gelebilir ama cidden benim için büyük bir rakam heleki aylarca diyetteyken bile gram verememiş bana :KK48:
Eşim bile valla ömür boyu bu kurala göre beslenebiliriz diyor :KK66: özellikle karbonhidrat gününde çok daha mutlu oluyorlar 2 senedir evde tatlıyı nadiren yapan ben şimdi 4 günde bir bugün şunumu yapsak bunumu yapsak dedikçe :KK48: Hee tek dikkat ettiğim karbonhidrat gününde özellikle erken yemek yemeğe çalışıyorum :KK66: ne olur ne olmaz :KK48:

3 haftada 4 kilo baya iyi bence banu abla :) bu arada neymis bu 90 gun diyeti ya nasil biraz anlatsana banu abla valla bana da bi yenilik lazim olabilir sahsen :) bayadir forumdan kopuk olunca pek takip edemedim ama tekrardan geldim neyse ki :)

Menumu de yazayim hemencik

Sabah
Saat 11de beyaz peynir yaninda kasar peyniri 2 dilim ince salam domates salatalik yarim paket form biskuvi hani su ince ince olan seylerden sabah gec kahvalti yapinca azcik fazla aciktim sanirim ders gec olunca gec kalktim tabi yaninda da 1 bardak sekersiz yesil cay ictim

Oglen
Saat 2de 1 mor erik ve yarim mandalina yedim okulda yemek yemeye vakit bulamadim yanimda yemegim olmasina ragmen ben de ders arasinda meyve atistirdim

Aksam
Saat 7de yarim kasa eriste corbasi 4 kasik kabak yaninda yogurt ve 2 kasik kadar makarna valla hem eriste corbasi hem makarna cok oldu ama sagolsun babam evde makarna ve pilavdan baska bisey yemedigi icin gorunce benim de canim cekti tadimlik yedim

Su 1.5 litre
Spor yok

Acikcasi spora pek vakit ayiramiyorum acayip yoruluyorum eve gelince ama bi sekilde baslamaya calisicam tekrardan

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrr :21:

İki gündür inanılmaz yoğundum ama yarından itibaren evdeyim şükür :KK66:
Dün malum Annemlerdeydik bugünde sabahtan arkadaşlarla keyifli bir gün geçirelim dedik :KK53: ama baya maceralı başladı günümüz :KK48:
Benim arabayı bayramda birlikte gideceğimiz arkadaşa vermiştik bizde şirket arabası var diye :KK66: Tam sabah buluşup yola çıkmıştık ki benim arabadan otobanda dumanlar yükselmeye başladı :KK57: Neye uğradığımızı şaşırıp emniyet şeridine çektik hatta biz biraz daha önde olduğumuz için park ettiğimiz gibi arabaya koştuk arkadaşlara birşey olmasından korktuğumuz için :KK57: Hatta dumanları gören iki kamyonet daha durup ellerinde suyla koşturdular :KK53:
Çok şükür önemli birşey değilmişde araba hararet yaptığı için dumanlar çıkmış :KK53: Tabi o araçla devam etmek zor olacağı için ara ara durup tekrar motora su dökerek eve döndük :KK48: Allahtan arkadaşa evsahibide arabanın anahtarını bırakmıştı lazım olursa diye :KK48: hemen benim arabayı tamirhaneye bırakıp diğer arabayı alıp tekrar yola çıktık aynı yere gitmek için :KK66:

Güzelce kahvaltımızı ettik ( gerçi benim meyve günümdü ama ekmeksiz normal kahvaltı ettim hafif bir şekilde ) daha sonrada çay faslı falan derken akşamda eşim ve arkadaşı saç kavurma yaptılar ama ben sadece tadımlık 3 çatal aldım sonrada az salata yedim :KK66: tek kaçamağımda akşam eve gelirken az dondurma yemem oldu ama yarın Allahın izniyle çok güzel dengeleyeceğim bu günümü :KK66:
Biraz olaylı başladı ama çok keyifli bir gün geçirdim ve yarında artık okula hazırlık ve temizlik yaparım ki ilk bir kaç gün bende Anaokulunun önünde beklemek zorundayım malum alışma süreci bitene kadar kısa süreli okulda kalacağı için küçük kuzum :KK68:

Bu arada birde evde para kazanabileceğim kart katlama işi buldum :KK48: boş oturduğum zamanlarda onlardan yapıp en azından harçlığımı çıkarmış olurum diye düşünüyorum hatta eşimde gece boş boş oturupta bilgisayar başında oturacağıma bende sana yardımcı olurum dedi :KK66: İnşallah 3 - 5 kuruşda olsa kendim içinde kenara koyarımda biraz daha rahat ederiz :KK66:
Faturaların parası çıksa bile yeter :KK66:

Hoşgeldin canım :KK3:
Takımda eleman alımı durumu şu anda ne bilmiyorum ama eminim takımda yer varsa Neslihan kaptan seve seve senide kabul eder ( Şimdi bayram sessizliği var ama eminim yarından itibaren daha da canlanır yine buralar )
Bu arada bende devamlı buralardayım ama 8.ci takımın kaptanı Banu :KK52:
Neslihancığım sana gereken onayı verir eğer sayı olarak dolmadıysa takım ama olurda Neslihan tamamız eleman alamıyoruz derse seve seve bizim takımada gelebilirsin ( Önce onun cevabı olması gerek çünkü öbür türlü etik olmaz ve bana yakışmaz sanki takımlarda pusuya yatıp kuzu kapan kurt gibi olmuş olurum :KK48: )
Yanılmıyorsam ama burada bir iki kişilik daha yer olması lazım :KK66: Eminim Neslim sana ilk fırsatta cevab yazar zaten :KK68: ona göre devam edersin :KK66:
Şimdiden inşallah bol bol eksiler görmeni diyorum canım :KK60:
Allah korumus oynakbasim gecmis olsun

kızlar günaydın. herseyden vazgecmiştim. carsamba gunu cok kotu bisey yasadım ve paylasmam lazım

carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzum :KK43: beynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi. :KK43:
canim bi kere senin kilon o kadar fazla degil ki ne diye bu kadar ustune geliyolar anlamiyorum cok sey soylemek istiyorum aslinda ama tek soylicem 13 yillik eevliyim daha esimin agzindan bir kere bile beni begenmedigine dair bir soz duymadim

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim :KK66:
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza :KK68:
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum :21:
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına :KK66:
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış :KK53: ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar :KK66: Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi :KK48: zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki :21:

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek :KK70: şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim :KK70: adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi :KK66: Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
hayirli olsun canim Allah zihin acikligi versin kucuk kuzuna masallah

Merhaba kaptanim ve arkadaşlar

uzun bi tatilden sonra geçen hafta evime donebildim.planladigimizdan uzun sürdü tatil.. bir hafta boyunca ev temizliği ve bayram telaşı derken ancak bugün gelebildim araniza.

tatilde maalesef kilo alarak döndüm... yine aynaya bakmak istemiyorum.ama cok şükür tatilde ayagima tedavi uyguladik odem oluşmus artik spor yapabileceğim ...

araniza tekrar dönmek istiyorum.
hosgeldin adacigim seni tekrar gormek guzel

amin canım işallah başarılı yıl olur
mınıge başarılar

hoşgeldin tatlım. artın bişi değil 2 gune hallolur cumaya eksi bile olursun

selam adacım seni görmek ne guzel. tüm sorunları yoluna koydunsa 3 hafta deneme süren var. sonrası oylamayla listeye alırım okey
eee neler yaptın kaç kilosun de bakalım. ayrıldığın kilo ve etap bilgisi burda

ada81 (72,1 / 0/0 /% 0) 424. Etap da ayrılmak zorunda kaldı

şükür be kuzum çok özledik buraları
bu hafta hepimiz toparlanıyor hizaya giriyoruz okey

listenin altına ekleyin güncel kiloları

offf yelizimmmmm hasar buyuk yine başa döndun. bu hafta tum artıları kovuyorsun bak ona göre yoksa 2 hafta izne ayırıcam seni mecburenn :KK43:

selam iremcim sende durum ne kaç kilosun
kaptanim malesef oyle oldu nasil oldugunu bile anlamadim ama reglden dolayida olmus olabilir cuma gunu en azindan biraz arti olabilirim diye umuyorum

Herkese hayırlı geceler :21:

Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere :KK53:
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldık :KK48: Öğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim :KK48: ) baya bir bütçeyi sarstı :KK57::KK57::KK57:
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtledi :KK48: ulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş :KK53: ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu o_O

Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı :KK53:

Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti :KK48:

Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap :KK53: )
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını :KK48:

Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey :KK66:
Nişasta günümdü bugün :KK66:
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası
bu kirtasiye alisverisi bizimde belimizi buktu valla sadece onlarda degil ayakkabiydi kiyafetti derken paranin dibine vurduk resmen

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım :KK53:
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum :KK53: Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım :KK57: felaket bir ağrı vardı o_O ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım :KK66:
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var o_O
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle :KK66: bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım :KK66: İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula :KK66:
gecmis olsun canim

bi emar çektirsen. bel fıtığı olabilirmiki ayağa vuruyor deyince kendi deneyimimden aklıma geldi :KK17: allah korusun

adacım menun guzel şu form ekmekleri bıraksan yerine çiğ çerez yesen diyorum, hadi oda olmadı tam tahıllı ekmek de olur

ekim 29 gibi saatlerde alınacak sen kasıma bırak bence daha rahat olur kalmış kalmış nasılsa

hım bi değerlendireyim. facede gruba bakım diyorum fırsatım olmadı incelemeye. bu hafta menuleri yazsan bizde anlasak aslında
hangi gun ne günü ne yemişsin misal olurmu banum:KK68:
yok kaptanim saatler secim dolayisiyla secimlerden sonra alinacak

Back
X