Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

http://www.zayiflatandiyetler.com/canan-karatay-diyeti-su-icmek-konusunda-ne-diyor/

1. Canan Efendigil Karatay diyetinde yemek esnasında su içmek konusunda ne diyor?
    Kesinlikle su ile yemeği beraber tüketmememizi öneriyor. Yani yemek yerken kesinlikle su içmeyiniz.
  2. Neden yemek yerken su içilmiyor?
    Biliyorsunuz ki midemiz, besinlerin sindirilmesi için asidik bir ortamdan oluşur. Yani midemizde asit vardır. Bu asit besinleri kolayca sindirerek, vücudumuza karışmasına yardımcı olur. Suyu yemek ile aynı anda içtiğimiz zaman, midedeki asitliği götürüyoruz. Bu da bizim için kötü bir şey oluyor ve besinlerin sindirimi zorlaşıyor. Yani yemekte su içersek mide asiditesi bozulur, yemeklerden tam olarak faydalanamayız.

ya ben sabahtan beri ne unuttum ne unuttum diyorum, dün akşam tam kk ya girdim eşimle bi konuya dalıp sohbet edince kk yıda unuttum menu yazmayıda
ama şimdi ne yedim aklıma gelmiyor
tek hatırladığım sporlarımı yaptım
menumde kaçamak yoktu, sabah akşam sebze suyu vardı menumde ek olarak. sabahta karnımı içeri girmiş buldum işallah bayram artıları gitti yarın eksiyle gelirim :KK71:

yarın buyuk gün herkes saat 12 ye kadar bildirime gelmeyi unutmasın unutanı kovalarım :KK4: akşam annemde olacam cepten girmeye çalışırım şimdilik öptüm herkes birbirine emanet :KK36:

Benimde menümü yazmam gerekiyor mu bilmiyorum

Sabah
Yeşil çay
3 tane haşlanmış yumurta

Ara öğün olarak
Üzüm
Ve ceviz
Bi arada türk kahvesiyle ince bir dilim pasta yediğim doğrudur :kk77:

Akşam yemeği
1 tabak fırında kabak yemeği
1 tabak tirit
Bir bardak ayran
Bir kase yoğurt
Tıka başa doydum çok şükür :KK73:

Spor yokk maalesef

canım benim sende ara öğünlerde ayran, süt, yoğurt bişi tüket alışana kadar. hem sağlıksız karbonhidrata devam ettiğin sürece acıkırsın onlardan vazgeçip sağlıklı olan çiğ çerez, haşlanmış bulgur,buğday filan ye listeye uyabildiğince uyarsın olur biter
Diyette süt ürünleri yasakmış işte

Ben de katildim sanirim :) gunumu ozetliyim:
Sabah yarim cavdar galeta salatalik peynir cay 2 zeytin haslanmis yumurta beyazi
Oglen biberli közde patlican yedim bir kase bir dilim bugday ekmegiyle
Ara ogunde cayla zeytinli esmer kurabiye yedim bir adet (kizlar disarda bi cafede oturdum cayin yaninda ikramdi)
Aksam da yarim saat once yedim iki yaş incir bir kasik patlican ve salatalik cay
Bu saatten sonra hic bir sey yemiycem 4 km yuruyus yapcam bi iki saat sonra kosu bandinda. Ikindin de 1 km yakin yurumusumdur disarda islerim vardi.
Nesli kaptanim umarim dogru giris yapmisimdir takıma. Her cuma kilo bildirme ve her gun yediklerimizi yazmaktan baska bi gorevimiz varsa hatirlatin sizi öpüyorum:KK15:

ADACIM ÇOK CAHİLCE BİR LAF O DOKTOR BOZUNTULARI KUSURA BAKMASINLAR
ne b12 nede dvit kilo yapmaz. tam aksi eksikliğinde direnç başlar kilo veremez depolama yapar beden:KK52:
ne kadar yanlış yönlendiriyorlar insanları nefret ediyorum modern tıptan, varsa yoksa ilaç dayasınlar, ezbere kitap okusunlar, tıpda gelişen dünyaya arkalarını dönsünler, at gözüyle para kazanma peşinde olsunlar çok yazık

oh maşallah sana bende bugun spora doyacam neler planladım neler. annemde kalıcamya merkezde evi... atıcam kendimi kleopatra kordon boyuna yurucem :KK70: karın hareketlerimide aksatmam bu gun

ya açıkcası ben de bu iğne olaylarına çok sıcak bakmıyorum ya hani kilo aldırcak bilmem ne falan diye değil ama vücuda gereken besinler verildikten sonra her şey düzene girer bence d vitamini eksikliği de varsa ona göre bi beslenme programı uygulanıp sonrasında devam edilebilir hani d vitamini de çok önemli cidden ama hani çok aşırı düşüklük yoksa bence iğneye de illa gerek yok hani bakalım hayırlısı

Menümü de yazıp kaçayım ben de umarım yarına eksileri görürüz hepimiz

sabah
saat 8 buçukta beyaz peynir 2 parça kaşar peyniri 5 yeşil zeytin yanında bi parça bazlama ve domates salatalık

öğlen
12de tavuk ve yanında 2-3 kaşık makarna yanında da domates salatalık gene
tavuk az olduğu için annem biraz da makarna koyayım aç kalma dedi eve geç geleceğim için ben de tmm dedim o yüzden

ara
saat 5te 1 küçük kurabiye

akşam
saat 7de bi kase tarhana çorbası yanında 4 kaşık yeşil fasulye ve yoğurt

su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş

bugün biraz kaçamak yaptım istemeden de olsa ama bakalım umarım eksiyi görürüm az da olsaa

***14.TAKIM 432. Etap ***

nhtylz. (86/ / / % )
Rengarenknesli ( 75.3/ / / % )
Fairy Tale 123(77/ / /% )
denizmrv(82 / / / % )
bengiisuu ( 75.0 / / / % )
zekikadin ( 100,30/ / / % )
nice15 (63.1/ / /% )

14.Takım Ortalaması:%

**14.TAKIM 432. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Moon8187 ( 78.8/ / /% )boy :169 , baş.kilo: 80,5, yaş: 28, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede

Fireofcharm ( 56/ / /% ) boy :166 , baş.kilo: 56,5 , yaş: 24, hedef kilo: 48 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede

Eline saglik yelizim. Bende etelden girdim
Gecmis apamicam sohbet ediyoz annem babamla
Optum gelbilrsem menu yazmaya gelirimi degilse tarti yuzunuze gulsun meleklerim

Menümü de yazıp kaçayım ben de umarım yarına eksileri görürüz hepimiz

sabah
saat 8 buçukta beyaz peynir 2 parça kaşar peyniri 5 yeşil zeytin yanında bi parça bazlama ve domates salatalık

öğlen
12de tavuk ve yanında 2-3 kaşık makarna yanında da domates salatalık gene
tavuk az olduğu için annem biraz da makarna koyayım aç kalma dedi eve geç geleceğim için ben de tmm dedim o yüzden

ara
saat 5te 1 küçük kurabiye

akşam
saat 7de bi kase tarhana çorbası yanında 4 kaşık yeşil fasulye ve yoğurt

su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş

bugün biraz kaçamak yaptım istemeden de olsa ama bakalım umarım eksiyi görürüm az da olsaa
Menun dengeli mi dengesiz mi karar veremedim

Back
X