- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.761
Tesekkurler kizlar. Beklmek sıkıcı amaBaşarılar şimdiden size![]()
ilk maci verdi acemi caylakimmm daha hamle bilmiyoki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler kizlar. Beklmek sıkıcı amaBaşarılar şimdiden size![]()
***14. TAKIM 436. ETAP HAFTALIKHEDEF LİSTESİ***
rengarenknesli ----->
denizmrv ----->
bengiissuu ----->
nice15 ----->
moon8187 ------>
ikbal_sevde ------->
denizkizi ------>
irem ------->
nhtylz ------>
cicisko ------>
Sevtal87 73.4 ------> 65
harika kanatlar ------>
afrasyab -------->
Rumsum ------>
Bu arada ben bu sabah tartildigimda 79 ciktimmmm :) dun niye 79.5 ciktiysam sabah ya bugun 79um bu hafta da en kotu 78.5 olarak kapatmak istiyorum :) yavas olsun kalici olsun yeter ki hedefime ulasayim ben 1 senemi ayirdim bu ise artik bu senemi feda edip elimden geleni yapicam :) umarim olur zaten coook coook mutluyum ya 70leri gördüm sonundaaa bunu basardiysam her seyi basaririm :) yillardim resmen benim icin 80 kilit noktası olmustu insallah 60lari da görmek nasip oluur :)
Yarisan arkadaslara basarilar.benimde listede olmam daha ilk gunden etkisini gosterdi.sahurda biseyle ugrasmsk istemedim kiymali pide isitip yiycektim.sonra haftaya listeye nasil kilonu yazican dedim yemedim
Sahurum bir haslanmis yumurta + kepekli tost+ bir elma + yarim bardak sutlu kahve
Iftara kayinvalidemde olurum buyuk ihtimal oyuzden belirli degil
Sevtalcim sen geçen cuma geldin sonuçta bi cuma görmüş oldun bu cumayi da atlattin bu hafta sıkı saril haftaya kismetse alirim seni listeye
Nedeni yok tatlim yarışıyoruz maksat hirs olsunneden 8. takım![]()
Kaç kilo vermem lazım listeye girmem için bu haftaSevtalcim sen geçen cuma geldin sonuçta bi cuma görmüş oldun bu cumayi da atlattin bu hafta sıkı saril haftaya kismetse alirim seni listeye![]()