Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada misafirlige gitmeme misafir agirlamama karari aldim..Gervi kisafirlige gidince pek yemem ben ama misafir gekince yaparken hemde ertesi gune kalanlar beni takimdan etti :(

Hayırlı cumalar
SekerPancarii SekerPancarii kabul ettiğin için teşekkür ederim.
4 takımda yarıştaydım. Kilo vermem bir hayli yavaş oluduğu için motivasyonumu kaybetmeye başladım. Bende sıvı diyeti ya da yoğurt diyeti gibi bir diyetle kendime ivme katmaya karar verdim. 4 takımın kurallarına uymadığı için ya kararımı uygulayayıp takımdan ayrılcaktım ya da aynı hızda aynı diyetimle takımda kalacaktım. Takımda kalmak istesemde kilo verme işini hızlandırma isteğim baskın çıktı ve takım değiştirmek için yazdım. Ve şekerpancarı ne mutlu ki beni kabul etti aranıza.

Durumumdan bahsettikten sonra kendimi de tanıtayım.
29 yaşındayım. Nişanlıyım ,çalışıyorum. Bi yandan kpss ,aöf sınavlarına çalışıyorum.
Kendim için planladığım bir spor programım var.
Şu an 78.9 kiloyum.
Takim kurallarini biliyorsun o zaman hatirlatma yapmicam canim ama sormak istediğin varsa sorabilirsin:KK19: 4. Takımda deneme sürecinde miydin yoksa listede yariş halinde miydin kuzum ?:KK58: tekrar hoşgeldin aramiza:KK60:

Kızlar benimde dünki kilom bu.reglide olmam gerekiyo şişim var ama bakalım.belimden dünde spor yapamadım bugünde yapamıcam muhtemelen yarında yapamam ve annemlerdeyim gelsin çaylar gitsin çaylar:KK11:
Hssssss yiooooook öyle gelsin çaylaar gitsin çaylarr günde 4 çay bardağı çay hakkin var:KK20::KK20:

Yok kiz bi iki kere girdi mesgul olsa hic girmezdi

Bende acaba beklenen yolcu gelmedi diye morali mi bozuk diye dusundum
Yok canım eşim ile sabaha kadar oturduk konuştuk :KK33:sabah zorla uyandım kilomu yazdım tekrar yattım sonra tekrar kalktım hesaplama yaptım bilmiyorum dogru mu yaptım yanlış mı :confused:

Back
X