- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.041
Bu arada misafirlige gitmeme misafir agirlamama karari aldim..Gervi kisafirlige gidince pek yemem ben ama misafir gekince yaparken hemde ertesi gune kalanlar beni takimdan etti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece kocası geldi yaaaaTamam baslasindaMiyav_su ortaliklarda yok
Normalde bu saate kadar takimi coktan senlendirmis olurdu
Takim kurallarini biliyorsun o zaman hatirlatma yapmicam canim ama sormak istediğin varsa sorabilirsinHayırlı cumalar
SekerPancarii kabul ettiğin için teşekkür ederim.
4 takımda yarıştaydım. Kilo vermem bir hayli yavaş oluduğu için motivasyonumu kaybetmeye başladım. Bende sıvı diyeti ya da yoğurt diyeti gibi bir diyetle kendime ivme katmaya karar verdim. 4 takımın kurallarına uymadığı için ya kararımı uygulayayıp takımdan ayrılcaktım ya da aynı hızda aynı diyetimle takımda kalacaktım. Takımda kalmak istesemde kilo verme işini hızlandırma isteğim baskın çıktı ve takım değiştirmek için yazdım. Ve şekerpancarı ne mutlu ki beni kabul etti aranıza.
Durumumdan bahsettikten sonra kendimi de tanıtayım.
29 yaşındayım. Nişanlıyım ,çalışıyorum. Bi yandan kpss ,aöf sınavlarına çalışıyorum.
Kendim için planladığım bir spor programım var.
Şu an 78.9 kiloyum.
Hssssss yiooooook öyle gelsin çaylaar gitsin çaylarr günde 4 çay bardağı çay hakkin varKızlar benimde dünki kilom bu.reglide olmam gerekiyo şişim var ama bakalım.belimden dünde spor yapamadım bugünde yapamıcam muhtemelen yarında yapamam ve annemlerdeyim gelsin çaylar gitsin çaylar![]()
Hadi inşallah güzeliiiimm
Kesin belli degildi geldi miDün gece kocası geldi yaaaa![]()
Geçmiş olsun canim neyin var??bugün kendimi iyi hissetmiyorum işe gitmeyeceğım kızlar rapor almaya gidicem yarım saat sonra
Ben cay icmem ama cay kilo yapiyomuydu kiHssssss yiooooook öyle gelsin çaylaar gitsin çaylarr günde 4 çay bardağı çay hakkin var![]()
Sevtal 3 şekerli içtiği için ona fazla içme dedim canim yoksa ben şekersiz çay çok icerimBen cay icmem ama cay kilo yapiyomuydu ki
Ben buradayımTamam baslasindaMiyav_su ortaliklarda yok
Normalde bu saate kadar takimi coktan senlendirmis olurdu
Dün persembeydi kiz unuttunmu o meskuldür simdi rahatsiz etmeyelim kizz
Bana yaklaşıyorsun Can'ımTamam bakalim hayirlisi ola insallah insallah cuma gunu 84 83 leri goruruz
Yok canım eşim ile sabaha kadar oturduk konuştukYok kiz bi iki kere girdi mesgul olsa hic girmezdi
Bende acaba beklenen yolcu gelmedi diye morali mi bozuk diye dusundum
Hadi kiz inşallahBana yaklaşıyorsun Can'ım![]()
Sayende kaptanım benim kiFıstıklaaaaarrrr hepiniz süpersiniiiiiiz yüzdemiiiz harika olacak kesiiiinn birazdan hesaplicam![]()
Hadi bakalım canımsınHadi kiz inşallah
Aman ha canım çayın yanında birşeyler yeme yesen bile tadımlık olsunKızlar benimde dünki kilom bu.reglide olmam gerekiyo şişim var ama bakalım.belimden dünde spor yapamadım bugünde yapamıcam muhtemelen yarında yapamam ve annemlerdeyim gelsin çaylar gitsin çaylar![]()