Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aayy miyaaavv :KK70: :KK70: valla çok güldüm haa :KK70: :KK70: boşveeeer vereceğin kiloları alacağin 38 benden kıyafetleri düşün gerekirse diyette olduğunu ve kurallarin olduğunu söylersin nasil istiyorlarsa öyle düşünsünler:63:
Gülmene sevindim canım işte boşveremiyorum ya spor salonunda gizli saklı soyunuyorum hırsız gibi kimse görmesin diye burada biraz zor işte evet ne düşünürse düşünsünler ne 38 beden mi:63:canım benim hedefim 36 beden olmak :KK45::KK24:orda kimsenin beni bu kıyafet ile muhatap olucanı sanmam biliyor Musun insanlar dış görünüşe önem veriyorlar bunu çok yaşadım :KK62:

Istersen kendini toparlayana kadar izne ayirayim seni canim iyi hissedince tekrar dönersin aramiza :KK19: ayrilmakk yokk bizi nasil birakicaksin biz ( ben) seni birakmak istemiyoruuz:KK60:
Tamamdir izin dedigimiz sey nasil oluyorsa onu yapalim.tekrar gelirim..

Kizlar hepiniz kendinize iyi bakin guzel kilolar verin.hoscakalin simdilik.

Tamamdir izin dedigimiz sey nasil oluyorsa onu yapalim.tekrar gelirim..

Kizlar hepiniz kendinize iyi bakin guzel kilolar verin.hoscakalin simdilik.
En az iki hafta en çok sen ne kadar istersen izne ayrilabilirsin güzelim ama döndüğünde kilo almiş olma unutma o kadar emek verdin:KK74:

Gülmene sevindim canım işte boşveremiyorum ya spor salonunda gizli saklı soyunuyorum hırsız gibi kimse görmesin diye burada biraz zor işte evet ne düşünürse düşünsünler ne 38 beden mi:63:canım benim hedefim 36 beden olmak :KK45::KK24:orda kimsenin beni bu kıyafet ile muhatap olucanı sanmam biliyor Musun insanlar dış görünüşe önem veriyorlar bunu çok yaşadım :KK62:
Malesef haklısın canim insanlar gerçekten diş görünüşe önem veriyor bazi insanlarda buna göre davranıyor ne kadar yanlış:KK12:

Bu zamana kadar pek yapamadm ama yarından iyibaren söz verdm kendime artk yapıcam diyetimi o_O neden istikrarlı değilim ben hiç anlamıyorum.ama yrından itibaren düzenli tapor vericem

Kızlar günaydın.günüm çok kötü geçti.hiç dikkat edemedim ama yarından itibaren gayet disiplinli devam edicem inş.evede geçersem süper olcak.

Selam kizlarrr.. bende diyetteyimmm diyet gunluklerine bakiyorummm yana yakilaa kim napiyo diye :D
4ocakta basladimmm 87 kg dim...
Dun sabah 81.7:21:
siz neler yapiyosunuzz??
Kilo verenlerden puff noktalari alsak iyi olur :KK53:

Selam kizlarrr.. bende diyetteyimmm diyet gunluklerine bakiyorummm yana yakilaa kim napiyo diye :KK70:
4ocakta basladimmm 87 kg dim...
Dun sabah 81.7:21:
siz neler yapiyosunuzz??
Kilo verenlerden puff noktalari alsak iyi olur :KK53:
Slm canim takima katılmak mi istiyorsun:KK19:

Back
X