- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.601
Ben normalde 20 bardak iciyordum hergun bugun 30 bardak ictim ama hala sıkıntılıyımCok sukur 16gundur yokk 2-2.5lt su iciyorum ama insallah olmaz. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normalde 20 bardak iciyordum hergun bugun 30 bardak ictim ama hala sıkıntılıyımCok sukur 16gundur yokk 2-2.5lt su iciyorum ama insallah olmaz. :)
Belkide yedigim senin tabirinle samandandirBen normalde 20 bardak iciyordum hergun bugun 30 bardak ictim ama hala sıkıntılıyım
Teşekkür ederim canım..sporda bu takımın piri miyavsu çok güzel yapıyor sporunu..Geçmiş olsun miniğin hastalanmış sanırım.
Hiç bırakır mıyım?
Takımda spor durumları ne alemde gözüme çarpan arkadaşlar var spora asılan ne güzel.
Estağfurullah canim yais anlama lutfen ben tatsiz tuzsuz ya o manada dedimBelkide yedigim senin tabirinle samandandir![]()
Bu arada kac lt su iciyosun sen??Ben normalde 20 bardak iciyordum hergun bugun 30 bardak ictim ama hala sıkıntılıyım
Aynen canim kiz bir günde mesai saati kadar spor yapiyor maşallahı varTeşekkür ederim canım..sporda bu takımın piri miyavsu çok güzel yapıyor sporunu..
Saka yapiyorum cnm :)Estağfurullah canim yais anlama lutfen ben tatsiz tuzsuz ya o manada dedim
1 litre 5 bardak ediyosa gunde 4 litre canimBu arada kac lt su iciyosun sen??
Senin kilona gore gunde 85sen 2800lt su icmen lazim..
Cokta icme yorma yani1 litre 5 bardak ediyosa gunde 4 litre canim
Açlık otunu netten bi araştirin kızlar hem bağırsakları çam bağırsakları çalıştiriyor hem yaģ yakiyor bençok kullandim diywt yaparken ama biraz ishal yapabiliyor çalışanlar kullanmasinnnBendede var o sorun bu gun 30 bardaktan fazla su ictim
Yok canim hafta hafta arttiriyorumCokta icme yorma yani
Ya aslında isterdim ama bizim takımda çok çok sevdiklerim olmasa olurdu ama seni de seviyorum arada gelirim amaAayy bende ben geldim deyince bizim takima transfer olucan sandimkeşke gelsen
iyyim balimm benim sen nasılsın neler yapıyorsun
![]()
Sinameki gibi zararli bisey degil degil miAçlık otunu netten bi araştirin kızlar hem bağırsakları çam bağırsakları çalıştiriyor hem yaģ yakiyor bençok kullandim diywt yaparken ama biraz ishal yapabiliyor çalışanlar kullanmasinnn![]()
4cok her insanin kilosuna gore su icmesi lazimmis.. seninde 2800..Yok canim hafta hafta arttiriyorum
Canim hani bebek tahil kepekleri oluyor ya 7 tahilliydi sanirim bendeki onlardan kızım yiyordu ama iki paket hala duruyor bende onunla sabahlari krep falan yapiyim diyorum senden özendimCavdarmi ? Seviyosan bence al karisim yada tek kepek ben karisimla yapiyorm ekmekleri.. koftelere flan kepegi katiyorum
Yok kuzuum ben hala bile çok yediğimde kullanıyorum bırakınca sorun olmuyor annem 44 yaşında metabolizmasi yavaş ama o da uzun vadede 10 kilo verdi bu çay ve diyetle hala o da içiyorSinameki gibi zararli bisey degil degil mi
Nazenin bunu hakettiiiinnBenim hayat felsefe. Karbonhidrat candir![]()
Konuya daldım ama çalışanlar kullanmasın şekerçim gercekten tuvaletten cikamiyorsun ziraAçlık otunu netten bi araştirin kızlar hem bağırsakları çam bağırsakları çalıştiriyor hem yaģ yakiyor bençok kullandim diywt yaparken ama biraz ishal yapabiliyor çalışanlar kullanmasinnn![]()