Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar mercimek böregini yaptim güzel oldu cocuklarda begendi.@miyav_su dan haber yokmu.nasil gecti acaba yüzmede ilk günü merakla gelmesini bekliyorum

Afiyet olsun canimmmm:KK200:
Menümü yazayim kizlar
Kahvaltim ;1yumurta ,yarim muz ve iki kasik ögütülmüs findikla yaptigim omlet ,13 zeytin ,bir avuc finfik
Ara ,yarim dilim ekmek bir dilim peynir ,ikicatal recel ,bir kuru kayisi .4ceviz
Aksam ,mercimek böregi (iyice doyana kadar yedim)bir lokmacik tavuk
Spor 15bin adim yürüdüm

ay evet ben de merak ettim onu. hem spor hem yüzme çok yoracak kendini.
Yok yorulmadım da pişman oldum Canım sorma ben hiç bilmiyorum ya Oray'a gittim herkesi bir gör bayanlar bikinili,mayokini var hepsinde ordaki hocalar hepsini tanıyor 20 kişiydik çocuk havuzuna aldılar neyse zaten oradaki hepsi daha önce gelmişler biliyorlar ben afedersin b.k gibi kaldım neyse herkes havuzu baştan sona yüzdü sıra bana geldi ben dedim ben bilmiyorum sıfırım hocada hiç mi bilmiyorsun sesi bende evet dedim neyse ben kaldım 15 kişiyi bir hoca bende 4 erkek arasında birtek ben görseniz onlarda biliyorlar hepsi yüzüyor ben yapamadım heyecanlandım hoca paso onlarla ilgileniyor bana bakmıyor çünkü onlarla sohbet ediyor bende dedim ben gidiyorum paramıda alırım zaten heryerden kamera var dedim sonra üniversite okuyan bir kızı çocuğu var orada takılıyormuş beni ona verdi çok üzgünüm sağolsun Allah razı olsun o gösterdi

Millet herkes biliyor bir görseniz balık gibi yüzüyorlar millet topuklu terlikler ile gelmişler ful makyaj bana da yüzücü mayosu aldırlar 90 TL ye evde normal bikinim vardı açık bile degil miiilet el kadar bikini mayokini giymişler hepsi biliyor ve hocalar hepsini tanıyorlar kızlar

Senelik 1,500 TL ama böyle ilk -orta-ileri dersler 140 TL *3=420 TL birde daha önce geldikleri için 100 TL *3:300 TL hepsi arkadaş beni 4 erkeğin yanına verdiler ha ayıp mı hayır am birde 3 metrelik havuzdan atladım zangırzanhır titredim hoca zorla atla dedi dibine vardım su yüzüne çıkarken bacağımı karnına çekeceksin demedi bende çıkamadım sonra kendisi yukarıya çekti Ada'mın kolunu sıkmışım farketmeden tırnakların geçmiş çok özür diledim ama Ada'mda surat 5 karış haklıda hoca diyor hiç mi bilmiyorsun bende evet diyorum soyunma odasında tek kurutma makinesi var onun da kendine hayrı yok zaten 20,30 kadar ısınma yaptık 21.15 ders bitti 45 dk sürdü

Back
X