Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben akşam yemeğinde bir kaşık yağsız makarna,3 kaşık sebze yemeği ve corba yicem...
az bir meyve ve belki de süt içerim yatana kadar...

bu hafta da 1 kilo verebilsem cok iyi olacak...

Tebrikler bence çok iyi gidiyorsun

gunaydin hayirli cumalar bayanlar 1 kilo vermisim bu hafta simdiki kilom 86 sizinle beraber olali 4 kilo giti bile ayda 5 kilo hedefim hayirlisi....

Kızlar maranki soyadlı bir profesör varmış kozmik beden temizliği olmadan zayıflama olmaz diyor çok faydalıymış.Googleda ararsanız çıkar.linki vermiyim.Ben yapmayı düşünüyorum.
haticecim bende dün bakmıştım sık kullanılanlara ekledim yapsammı yapmasammı diye düşünmüştüm

kızlar günlerdir ilkkez egzersiz yaptım duşa gidiyorum terim soğuycak bi bakıyım dedim uğrarım

inş canım ya..
inan verememeiş olduğumu görücem de motivasyonum bozulacak diye tartıya yanaşamıyorum..

İlk zamanlar bana da öyle olmuştu korkuyordum tartıdan ama artık öyle değil biliyorum dikkat ettiğimi ve spor yaptığımı kilo vermesemde moralim bozulmuyor önemli olan kendini bilmek ve nerde yanlış yaptığını farketmek

haticecim bende dün bakmıştım sık kullanılanlara ekledim yapsammı yapmasammı diye düşünmüştüm

Bana da dün akşam yengem söyledi.Bende sık kullanılanlara ekeldim.Aslında iyi gibime geldi yapılabilir.Ama şu lama olayı beni korkutuyor

gunaydin kizlar ben geldimm ........
yardimcim nerde bakim benimm

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun

`