Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünki menüm kahvaltıda domatesli naneli çörekotlu lor salatası ,1 bardak kefir 1 portakal 1 kivi sonra kuaföre gittim 15 km yol yürüdüm 5 saat sonrada orada küçük kase Ayçekirdeği leblebi ve fındık yedim şekersiz çay ve şekersiz filtre kahve akşam ise şehriyeli pirinçli et sulu çorba,salata dünden kalma pırasa yemeğim 4 litreye yakın su birde yatarken adaçayı içmeyi düşünüyorum
Cok iyi yürümüşsün masallah canm menünde güze afiyet bal seker olsun

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir maydonoz dereotu salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 kaşık nesle nesfit
Öglen 1 kase yogurt corbasi 6 kaşık lahana yemegi salata
Ara 1 bardak süt 3 adet hurma
Aksam 3 minik baget tavuk salata
Yatmadan da 1 bardak süt icerm belki birde meyve yerim
Su 3 litre

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir maydonoz dereotu salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 kaşık nesle nesfit
afiyet olsun canım

Ara 4 kaşık nesle nesfit
Su 3 litre
Afiyet olsun canım maşallah sen bayagı istikrarlı gidiyorsun Allah kolaylık versin canım bizede inş

Kizlar benim bebis uyumak üzere. Benim de uykum geldi.yatarım artık. Hepinize iyi geceler iyi uykular canlar:KK19::KK19::KK15::KK15::KK36:

Ara 4 kaşık nesle nesfit
Su 3 litre
Menün güzel canım. Sporda olursa çok daha güzel olur

3buçuk yaşında canım yagmurlu ve soğuk olunca çıkamıyorum ısınsın bol bol yürürüm inş
Küçük çocukla zor oluyor canım soğukta. Allahtan benimki 10 aylık daha.uyuyor arabada.iyice ortuyorum ustunu usumesin diye.yürümeye başladımi zor olur bende gidemem fzzla .yuruyecem diye tutturur

Küçük çocukla zor oluyor canım soğukta. Allahtan benimki 10 aylık daha.uyuyor arabada.iyice ortuyorum ustunu usumesin diye.yürümeye başladımi zor olur bende gidemem fzzla .yuruyecem diye tutturur
Aynen canım hatta kendi arabasını sürmek istiyor herkese çarpa çarpa geziyoruz :KK23:zor oluyor haliyle 4 yaşında biraz daha olgunlaşır yaza rahat gezeriz inş:KK73:

Back
X