Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar nabersiniz? Hemn bugünkü menümü yaziyim sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir 2 dilim cavdar ekmek ve salatalık
Ara 3 hurma 5 kaju
Öglen bir kase tarhana çorbası 1 kase yogurt 6 kasik sebze yemeği
Ara 250 ml süt 1 muz
Aksam 2 haşlanmış but ve salata küçük bir dilim de ekmek

Ögleden sonra disardaydik ara öğünümü almamisim yanima avm ye gitmistik hemen avm icinde market var oraya gidip aoç şişe süt ve bi tane muz aldim avm de sütle dolasan birini görünce insanlar bana :KK57::KK57: böyle baktilar :KK70: ee avm deyim diye napim yani ara öğünümü mü atlasaydim :rolleyes:
Bravo gerçekten azmine hayran kaldım

Herkese iyi akşamlar dileyip menümü paylAşayım:
Sabah: mantarlı omlet, peynir, yeşil zeytin, domates-salatalık, 1 dlm tbekmeği ,1 adet turunç kabuğu reçeli
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çik.
Öğle: şekersiz yarımyağlı sütlü nescafe, 1 elma, 10 badem
Akşam: ızgara balık, salata, 2 kuru incir
Bundan sonr 1 portakal yerim.40 dk aerobik, açık havada ailecek yürüyüş.3lt su
Afiyet olsun canim gayet guzel:KK19:
Selam kizlar nabersiniz? Hemn bugünkü menümü yaziyim sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir 2 dilim cavdar ekmek ve salatalık
Ara 3 hurma 5 kaju
Öglen bir kase tarhana çorbası 1 kase yogurt 6 kasik sebze yemeği
Ara 250 ml süt 1 muz
Aksam 2 haşlanmış but ve salata küçük bir dilim de ekmek

Ögleden sonra disardaydik ara öğünümü almamisim yanima avm ye gitmistik hemen avm icinde market var oraya gidip aoç şişe süt ve bi tane muz aldim avm de sütle dolasan birini görünce insanlar bana :KK57::KK57: böyle baktilar :KK70: ee avm deyim diye napim yani ara öğünümü mü atlasaydim :rolleyes:
Afiyet olsun canim valla çok iyi yapmişsin:KK48::KK60:
Aynen.bi tanidik gördük oda elimde sütle beni görünce oda öyle bakti ayy midem yaniyoda ondan süt aldim içiyorum umarm iyi gelir diyip gecistirdim :KK53:
Suan kimse diyette oldugumu bilmiyo bu defa niyeyse kimseye söyleyesm gelmiyo sonra herkes sende hep diyettesin ama hic kilo vermiyorsun felan diyorlar.daha öncede 2 kez diyete girmistm yarida birakmistim ayni seyi yasamamak adina bu kez kimseye bisey söylemicm :KK47:
Çok iyi yapıyorsun tatlim söyleme kimseye ne kimse moralini bozsun nede nazarlari değsin:63:

Selam kızlar araniza yeni katıldım:)bugün ilk menümü paylasicam
Sabah:1 yumurta,yesil ve siyah zeytin,krem peynir 1 dilim ekmek 2 bardak sekersiz çay
(Kahvaltiyi geç yaptim)
Ara:bir tatli kasigi bali yogurda karistirip yedim
Aksam yemeye firsatim olmadi yurtta kaliyorum ogrenciyim simdi de disarda eti form atistiriyorum bu gec oldugu icin yemek yemem artik
Afiyet olsun tatlimm:KK200: akşam yemeği olsaydi daha iyiydi tabi ama yarin yersin artik güzel hafif bir aksam yemeği:KK19:

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı: 1yumurta 1 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir ve şekersiz çay
Ara öğün:şekersiz kahve+bir avuç kuru meyve
Öğlen:domates çorbası +salata+100gr yoğurt+iki kaşık kavurma
Ara öğün: bitki cayı+bir avuc ceviz ve badem
Ama acıktığım için bir ara öğün daha yaptım bir avuç leblebi yedim
Akşam: pırasa yemeği+ 6 kaşık makarna+1 muz
Bugün abartmışmıyım kendimi cok kötü hissediyorum
Akşam yemeğinde makarna 3 kaşık olsaydi daha iyiydi tatlim muzu da öğle veya sabah ye bence canim biraz kalorili bi meyve ;)

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , marul , iki catal pekmez , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara , 5 badem , iki dilim peynir
Öğle ;1 tabak çorba , bir kase yoğurt , 4 kaşık kısır
Aksam , 6 sarma, yarım gözleme(misafirlikteydim)
Spor öğle 2.50 dakika yürüdum.
Aksam da gözlemeyi eritmek için 30 dakika daha yürüdum

Ayyy kizlar gerçekten diyet yaptığınızı söylemeyin.bende söyledim pişmanım şimdi.dün misafirim vardı. Herkes çok kilo verdin falan dedi. Ama bugün misafirlikte aynı kişiler sinir etti beni.o diyette yemez ona vermeyin diye herkesin içinde bağıra bağıra söylediler.ne sinir oldum.aaaaa bizde aç kalsak bir deri bir kemik oluruz bizde zayıflariz dediler.bende ben aç kalmıyorum ki sağlıklı besleniyorum dedim.bu hafta kilo vermezsem kesin nazar olmuşumdur. Butün gün benimle ugrastilar

Arkadaslar ben oruç tutmak istiyorum diyete nasil devam edebilorim tecrubeniz varsa paylasabilir misiniz?
Ben ramazanda oruç tutarken hep kilo verirdim canim ben şöyle yapiyorum oruç tutarken sahur kesinlikle yapıyorum 1 haşlanmış yumurta ve kahvaltılık salatalik domates yazin karpuz yerdim ekmeksiz iftar yine ekmeksiz bi kase çorba salata küçük tabak sebze yemeği veya küçük parça et yoğurt yersen çok güzel kilo verirsin canim❤❤

Teşekkürler.balığa bayılıyorum.bugün de kocamla oğlum önümde Nutella yediler ben de kuru incir yedim tatlı niyetine
Bravooo canimm çok iyi yapmişsin karşiliğini boolll eksiyle alacaksin:KK68::KK68: ımmmm bayilirim kuru incire arasina da ceviz koyup dene öyle harika oluyooor:kk77::kk77:

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , marul , iki catal pekmez , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara , 5 badem , iki dilim peynir
Öğle ;1 tabak çorba , bir kase yoğurt , 4 kaşık kısır
Aksam , 6 sarma, yarım gözleme(misafirlikteydim)
Spor öğle 2.50 dakika yürüdum.
Aksam da gözlemeyi eritmek için 30 dakika daha yürüdum
Akşam karbonhidrat ağırlıkli olmuş ama fazla yememişsin afiyet olsun canim yürüyüşle yakmişsindir:KK49:

Ayyy kizlar gerçekten diyet yaptığınızı söylemeyin.bende söyledim pişmanım şimdi.dün misafirim vardı. Herkes çok kilo verdin falan dedi. Ama bugün misafirlikte aynı kişiler sinir etti beni.o diyette yemez ona vermeyin diye herkesin içinde bağıra bağıra söylediler.ne sinir oldum.aaaaa bizde aç kalsak bir deri bir kemik oluruz bizde zayıflariz dediler.bende ben aç kalmıyorum ki sağlıklı besleniyorum dedim.bu hafta kilo vermezsem kesin nazar olmuşumdur. Butün gün benimle ugrastilar
:63:kiskançlaar:63: sende diyet bitti artik de söyleme kimseye bu kadar iyi daha faazla vermicem de canim

sakın çok iyi yapmışsın ben söyledimde ne oldu canım o kadar pişmanım ki anlatamam sana artık kimseye anlatmıyorum bir arkadaşıma karatayı söyledim yapamadım bana ne dedi biliyor musun o karıyı affedersin aynen böyle allah gibi tapıyorsun dedi ben şok oldum bende benim bir tek allahım var başkası yok dedim cuma günü karşılaştık akapuntur işe yaramamış karatay yapıcam dedi
Ne cahil insanlar var ya ne alakasi varmis tapmakla tövbee
Valla diyorum ya bu kez kimseye demicm sonra banada herkes sürekli diyettesin ama hic birsey oldugu yok demesinler

Back
X