Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 marlin18 canim yazişmalari okudum maalesef bazn oyle olabiliyor dert etme kendine..bunlara karşılik eşin senin en iyi arkadaşin olsun inşALLAH..dert ortaģın sirdasin dostun olsun..Bizde 4 kiz kardesiz ablalarimin hepsinin arasinda 2 ser yas var benimle en kucuk ablam arasinda 7 yas var..onlara yetisene kadr yanlz kaldim ama simdi bana sormadan igne almazlar:KK19:
Benim annmde souktur biraz en iyisini ben bilirim der hep idare ederiz annemi..rahmtli babamin maddi durumu gayet iyiydi ALLAH razi olsun iyi yetistirdi bizi annm o yuzdn hala sülale icinde sindirella sanar kendini:KK70:ama unv.bitek ben okudum diger ablalarm lise terk kendi istekleriyle ama oyle bile olsa hic ben okul okudum soyle boyle demem diyemem onlarin belki icinde uhdedir diye hep uzulmusumdur.ama onlar hep gururla soylerler..bizde hep annemi idare ediyoruz eşlerimize laf sokar hep orta yolu bulmaya çalisiriz..iste herkeste var bitane napalim oyke kabul ettik onu..daha gelin yok abim evlenmedi henuz ama annem gelinin kuzusu olur kesin..olmasa biz yine idare edicez orta yolu bulucaz napalim kardeş:KK70:

@ParteMoralll canimm nesi var peki dr.ne dio bizede ilkin farnjit dedi sonra orta kulak iltihabi oldu meger o agri ve ates yapiomus..Cok gecmisss olsun canim ya cok iyi anliorum suanda seni bizde gecen hafta hep oyleydik..

Kizlar bugün komsumdaydim kahvaltıda. Gec yedik öğle yemeği kahvaltı arası bişey oldu.menümu yazayım
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir servis kaşığı karışık kızartma yogurtlu , 1 lahmacun
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir kase mercimek çorbası, yoğurt, bir yumurtali mantar kavurması
Spor , 2 saat yürüdum
Afiyet olsun canim sabah biraz fazla kaçmiş :**
Bugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek,1 turunç kabuğu reçeli
Ara: ş.siz t. Kahvesi
Öğle:1/2 fırınlanmış karnıyarık,1 kase kadar kıymalı tam buğday makarna,yoğurt
Ara:1 kivi,1 greyfurt,3-5 badem+fındık
Akşam:fırında pişmiş tavuk,salata,1 kuru incir
3 Lt su,40 dk aerobik
Afiyet olsun canim çok iyi:KK200:
marlin18 marlin18 Moonlii Moonlii bebislerimiz aynilar :) mooncum snin azcik kucuk bizden :)
Birbirmizi iyi anlariz :)
Karanfil yaginida aklima yazdim cnmmm sagoll..
Geçmiş olsun canim bebişin neyi var pek geçmişe bakamadımo_O
Kızlar hemen menü yazayım.
10.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yu.
15.30... 35 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
16.30.. 1 kase mer.çor.1 dil.kep.ekm.
2 şek.tarçınlı nes.2 gün kurusu
18.00... 2 şek.sütlü nes.
Belki sonrada form çayla kuruyemiş yer günü kapatım inş.
Keşke kahvaltı yapsan canim spor da yapiyorsun kas kaybetme az yeyip:KK15:
İyi akşamlar kızlar kahvaltıda domates salatalık havuç bir tane kivi yedim mide bulantısından yiyemedim malum hem reglim gelicek hem şeker hapı mide bulantısı yapıyor akşam diğer ablamın evine gittim ıspanak yemeği ve yogurt yedim
Afiyet olsun miyavim:KK19:

Merhaba herkese.
Kaptancım genelde sabahları haş.yum.yiyorum zaten ama bazende insanın canı bişey istemiyo.bugünde öyle oldu sütlü kahve içtim 2 şek.
Belki bebiş büyüyünce onunla yaparım güzel güzel kahvaltımı.

İyi akşamlar kızlar kahvaltıda domates salatalık havuç bir tane kivi yedim mide bulantısından yiyemedim malum hem reglim gelicek hem şeker hapı mide bulantısı yapıyor akşam diğer ablamın evine gittim ıspanak yemeği ve yogurt yedim
Çok iyi canim.mide bulantısının tek avantajı bu olmuş

Back
X