Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burda kendi sorunlarimi konuşup sizi de üzmek istemiyorum ama 2 gün önce ailevi olarak kötü bi haber aldik ve çok Üzgünüm moral olarak yerlerdeyim burayı da böyle ıssız görmek daha çok üzüyor beni :KK43: Ama siz toparlanin söz veriyorum moral bozukluğumu hiç hissettirmem ben yeterki takimimiz canli olsun
Canim umarim sorun her ne ise cabucak hallolur ve unutulur gider...

ayyy ben tartilmayi unuttum ya kahvalti ettim...Ama sunu soylumm kesin+dirrrr ki SekerPancarii SekerPancarii selinim bikirisn p.tesileri pek +cikmam ama bu haftasonuuuu vurdum dibine dibine...bu hafta cok dikkatli olmaliyimm benimde son 5 kilomm saldim sanki birazz..burayada kimse ugramio die iyice salicaz cok korkuyorum...hadi toparlanalimmm kizlarrrrrrr YIKILSIN MENULERRRR...
kaptanim birde diorumki kizgin bir yarisma mi duzenlesekkkk...

Günaydın kızlar.bebiş uyurken sporumu yaptım birazdanda kahvaltımı yapcam.bebiş uyanmasın diye tartılamadım.
Miyavda gitti inş.bian önce herşey düzelirde gelir.

ayyy ben tartilmayi unuttum ya kahvalti ettim...Ama sunu soylumm kesin+dirrrr ki SekerPancarii SekerPancarii selinim bikirisn p.tesileri pek +cikmam ama bu haftasonuuuu vurdum dibine dibine...bu hafta cok dikkatli olmaliyimm benimde son 5 kilomm saldim sanki birazz..burayada kimse ugramio die iyice salicaz cok korkuyorum...hadi toparlanalimmm kizlarrrrrrr YIKILSIN MENULERRRR...
kaptanim birde diorumki kizgin bir yarisma mi duzenlesekkkk...
Aman canim dikkat ettt cumaya arti istemiyorum heaa:KK62::KK62:

Merhaba 14. Takımın Fıstıkları

Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari:kk77:
4619185404.jpg

selam 14. takımın Çıtırları 6.takım kaptanı derya ben.. hepinize yarışta başarılar diliyorum... umarım motiveye katkısı olur... bizim kızlarda bayağı centilmenmiş maşallah.. :KK68:
Neden hafta ortasında söylediniz. İnsan cumadan söylerdi. Korktunuz demi

selam 14. takımın Çıtırları 6.takım kaptanı derya ben.. hepinize yarışta başarılar diliyorum... umarım motiveye katkısı olur... bizim kızlarda bayağı centilmenmiş maşallah.. :KK68:
M merhaba 45derya45 45derya45 derya kaptannnn tesekkur ederiz bizde 6.takimdaki tum cancazlarimiza basarilar dilioruz...diyet yapan herkes kardeşirrrrrr:))) :KK24:bizde kilo verirken cok comerttt davranioruzzz verioruzzz kilolariii bolll bolllllll:KK70::KK70::KK70:

Back
X