- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.381
Nerdesinizzz fıstıklaarr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim umarim sorun her ne ise cabucak hallolur ve unutulur gider...Burda kendi sorunlarimi konuşup sizi de üzmek istemiyorum ama 2 gün önce ailevi olarak kötü bi haber aldik ve çok Üzgünüm moral olarak yerlerdeyim burayı da böyle ıssız görmek daha çok üzüyor beniAma siz toparlanin söz veriyorum moral bozukluğumu hiç hissettirmem ben yeterki takimimiz canli olsun
Aman canim dikkat ettt cumaya arti istemiyorum heaaayyy ben tartilmayi unuttum ya kahvalti ettim...Ama sunu soylumm kesin+dirrrr kiSekerPancarii selinim bikirisn p.tesileri pek +cikmam ama bu haftasonuuuu vurdum dibine dibine...bu hafta cok dikkatli olmaliyimm benimde son 5 kilomm saldim sanki birazz..burayada kimse ugramio die iyice salicaz cok korkuyorum...hadi toparlanalimmm kizlarrrrrrr YIKILSIN MENULERRRR...
kaptanim birde diorumki kizgin bir yarisma mi duzenlesekkkk...
canimmm galiba boyle oluooo azmetmeliyizzzzzMooncum benimde son 5 kilom kaldı oda yapıştı resmen.
haydeeeeee breeeeeeeeeeHaydiii fıstıklaarr toplaşiiiiinnBU HAFTA 6. TAKIMLA YARIŞIYORUUUZZZ
herkesden büyük motivasyon bekliyorum kıralım zincirleriii yarışı biz alalımmm
![]()
Bizim karnımız tok.size afiyet olsun canimMerhaba 14. Takımın Fıstıkları
Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari
![]()
Merhaba 14. Takımın Fıstıkları
Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari
![]()
Neden hafta ortasında söylediniz. İnsan cumadan söylerdi. Korktunuz demiselam 14. takımın Çıtırları 6.takım kaptanı derya ben.. hepinize yarışta başarılar diliyorum... umarım motiveye katkısı olur... bizim kızlarda bayağı centilmenmiş maşallah..![]()
M merhabaselam 14. takımın Çıtırları 6.takım kaptanı derya ben.. hepinize yarışta başarılar diliyorum... umarım motiveye katkısı olur... bizim kızlarda bayağı centilmenmiş maşallah..![]()