- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.641
tabikiiiii bende şaka yaptimdi zatennnOlurrr canim yaaa güldük ne güzel işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikiiiii bende şaka yaptimdi zatennnOlurrr canim yaaa güldük ne güzel işte![]()
tabikiiiii bende şaka yaptimdi zatennn![]()
canm baktim onada ama o kesin yanlis beli basenindn genis olanilirmi olmazki zaten dal gibi o o kesin 60 tırda yanlis yazmislardrÖykü serterin ölçülerine
Basen 125 idi şuan 110 cm , bacak 66 idi şuan 55 cm, bel 120 cm idi şuan 95 cm ,göğüs 110 cm di şuan 97 cm ,kol 35 cm di şuan 31 cm ,omuz 115cm şuan 104 cm
canim burda aç kalirsan cok kiziolar bilesin bak bn bile aç kalmiorum artikkkBugün sabah spora başladım ve eve geldiğimde canım hiçbirşey istemedi 1 tane türk kahvesi içtim kepekli galata yedim bir kaç tane bir tanede yeşil elma yedim
Canım menüleri toplu şekilde akşam yazıyoruz birde Türk kahvesini sade iç spordan 30 dk önce iç metabolizman hızlanıyor ben öyle yapıyorumBugün sabah spora başladım ve eve geldiğimde canım hiçbirşey istemedi 1 tane türk kahvesi içtim kepekli galata yedim bir kaç tane bir tanede yeşil elma yedim
Canım o dışarıdan protein tozu ve steroid almış bariz bellikizlar bu hatuna ne demeli ya evet isik oyunlari ve efekt var ama nolursa olsun yani nedir o beldeki kas anacimmm
KAlca için Sukuat yap Canım benimMasallah cok iyi gidiyorsun. Bende kalcami inceltmek istiyorum
Nerdesin sen geziyor muydun yineDoktor bu neee![]()
Napim bende herkes gibi kayiplara karistm@ParteMoralll hanımda yok gözükmüyor yoğunlar galiba
Hayırdır neden ? Biz kayıplardamıyızNapim bende herkes gibi kayiplara karistm