- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.241
Bubayji hedefim 70ti ama bilmiyormmmm@ParteMoralll bi bakiosun sende 72 olmuşsun kizzzzzz![]()

Vurucam kendimi tatliya cikolataya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bubayji hedefim 70ti ama bilmiyormmmm@ParteMoralll bi bakiosun sende 72 olmuşsun kizzzzzz![]()
Insallah canm.sen kactin gecen hafta? İnşallah sende eksi görürsün ki eminim eksi göreceğineOlmussundur canm merk etmee :)
Sagol canım Amin inşallah cümlemize rabbim rızkını Kazancını versinMiyav_su vereket versin canimmm
Verdmmmmmmm yaaaaaaaaaaaCevap vermeyi düşünmüyor Musun
Teşekkür ederim canımÇokk güzel canim özellikle horozlara bayildim![]()
74 kg dumInsallah canm.sen kactin gecen hafta? İnşallah sende eksi görürsün ki eminim eksi göreceğine
Bubayji hedefim 70ti ama bilmiyormmmm
Vurucam kendimi tatliya cikolataya![]()
Yanimda yatiyo deme sakin :)Tek uyyunca şimarikliğa vuruyor aslinda benimde kolayima geliyor ama artik tek başina uyumali aliştirmalara başlayim ben![]()
HoşgeldinMerhaba:) Ben Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var:160 boyundayım ve 64,6 kilo geldim bu sabah. En son 63 kiloydum hangi ara 65 e çıktım anlamadım
58 kiloya düşmek istiyorum:) Ama önümüzdeki 8 gün içinde de 2 kilo vermem gerek
İnşallah başarılı olurum:)
Amin canm süpersin kiz bni gececeksin bu gidisleAlınganlık filan etmedim bir problem yok Canım baban için rabbim şifa versin bu arada kilom 77 kg olmuşum
Aynen canm bende öyle yapıyorumOlmuşsundur merak etme misafirin gidince evde Leslie yap Canım
Hihihioooooşakacı senii
![]()
Yok Can'ım merak etme 4 ay bu kiloda sabit kalırım ben kendimi biliyorum o yüzden sevinmiyorumAmin canm süpersin kiz bni gececeksin bu gidisle
Aynen canm kacamak yok son gaz yola devam
Sen iki haftadir sabitsin dimii74 kg dum![]()
Amin inşallah Canım çok sağolCanım dükkanın dolsun dolsun boşalsın inş
Saol canm düne göre bugün daha iyi de toparlanmaya calisiyo suanGeçmiş olsun kuzum şimdi iyi değil mi babacin![]()
Sana konusmuyorm senle@ParteMoralll kime kızdın![]()
evet ama ben gecen ay regl olmadim.. bu ayin basinda cok az gordum demistim hatirliyosan sonra bu hafta bidaha oldum tam oldumm oyuzden sabit kaldigimi dusunuyorm insallah bakalim..Sen iki haftadir sabitsin dimii![]()