• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy agzindan ball damliyorrr hayal ediyorum yaaaa dusunmesi bile cok guzel kaptanim :KK66:
canm bende hep boyle hayranlikla hayaller kura kura okuyodum hala hayal kuruorum ke dimi 36 bedenken incevikkn falan dusunup yemk yemktn vazgeciorum hatta bazn sirf buyuzdn ogun atladigim oluyor ya cok takintiliyim kilo isine...

parte tabiki goruceksinnn....yanliz ben su nazar isine inaniorum arkadaşşş banada ayni okuo bu aralar ayy nasl olsa kalan 3-5 deyip bazn boşluyor gibi oluyorum ALLAH'tan ertesi gun toparliyorum..Yapmamak lazm oyle ya sonra sonu hüsrannn sonu pişmanlikkkk:KK61:
Aynen yaa ama kolaaymi yaaaa ocaktan bu yana 16kgggg insan biraz simariyomu yoruluyormu bilmiyormmm.. bide cok az kaldi 6 ya puffff
Yaa canim nasil yaptın bunu masallahsana azıcık tiyo verirmisin bana
Cnm tamamen saglikli beslenerek.. hele ilk ayy cok onemli cok guzel kg verebilirsin.. saglikli beslenirsen kglar kalici gider... Butun zararli seylerden uzak dur en azindan 75-70kadar..
Vericeksin merak etme cnm

Nazardan bahsediyosunuz tam ustune geldim.

Insanin kendine bile nazari deger kotu niyet isi degil yani nazar. Onun icin kendinize aynada falan bakarken masallah diyin bol bol.
valla cnm olabilir sosyal hesaplarima boydan foto falan koydum ozguven patlamasindan :D millet zayiflamami konusuyo annemn komsusu falan bile parteye ne olmus vs diyolarmiss nazara geldmmmmm beee :D allahim bizi kem gozlerden koruuu :D

Ya hanimlar burda cogunuzun cocugu var. Bir sey sormak istiyorum. Ilk hamilelik belirtiniz neydi? Ne zaman oldu? Mesela regl gecikmesiyle mi anladiniz yoksa gecikmeden once baska isaretler de var miydi?
Cnm benim acik yazayim korunmayi tam yumrtalamada birakmstm adetime iki hafta vardi.. bir hafta sonrasidan kalkarken kasigima bicak giriyodu sanki belim inanilmazzz agriyodu dik oturamiyodm ben hemen anladim hamile oldugumu.. testede zTen gunu gecince cikti :) hayurdir insallaaah
bak oldumu simdi boyle..hemn daha ilk yanlis anlamada grubumu birakip gidiceksin canim:KK43: burda birbirimiz icin yorum yapiyoruz kimsenin motivasyonu senin menulerinle düşmz boylede dusunme lutfen ask olsun:KK43:
valla sana okadar laf ettim agzini acmadinn senin kiymetini anladm kuzum :)

16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))
Maşallah canım ne güzel hep genç anne olucaksın

Olsun ya tutup tutmadigini falan beklemissindir sen de o_O:oops:

Canim ben düşük yaptim ama hamile kaldgmda adet gibi iki gun kanamam olmuştu yani adet gordum ama hamileymisim ve hep agliyodum kuzu ve en sevdgm seylerin kokusu bile beni mahvediyodu ama bebegimi kucagima almak nasip olmadi :( ama bu belirtiler olmustu

canm bende hep boyle hayranlikla hayaller kura kura okuyodum hala hayal kuruorum ke dimi 36 bedenken incevikkn falan dusunup yemk yemktn vazgeciorum hatta bazn sirf buyuzdn ogun atladigim oluyor ya cok takintiliyim kilo isine...

Bende cok takintiliyim kuzum basarmaliyim ;)

Canim ben düşük yaptim ama hamile kaldgmda adet gibi iki gun kanamam olmuştu yani adet gordum ama hamileymisim ve hep agliyodum kuzu ve en sevdgm seylerin kokusu bile beni mahvediyodu ama bebegimi kucagima almak nasip olmadi :KK43: ama bu belirtiler olmustu
Sanada gecmiş olsun canım inş en yskın zamanda tekrar olur

Hos bulduk canım valla çok sicak karşılandım hepinizecok teşekkür ederim @marlin18 arkadaşımın tavsiyesi uzerine geldim ismim Tuğba 25 yaşındayım en son gecen pazar tartildim 83.5 kiloyum hedefim simdilik 75 kilo olmak cok istiyorum boyum 167 memleket niğde 3 tane kizim var 9 8 2 yaşlarında osmaniyedr yaşıyorum aranizda olmaktan mutluluk duydum kisa zamanda uyum saglarim inşallah
Hoşgeldin canim:KK60:

Kizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
Kiz jillian super bi sporr :KK73::KK73: müthiş bir değişim sağliyorr :KK49: ben 2 hafta yaptim benim bileklerim çok güçsüz o yuzden sakatladim dikkatli yap olur muu :KK15:

ohhh iyiii yapmisssinn kac gundur disarlardayim acayip yogundum bugun evdeydmmm hicccc bisey yapmak istemedimm enerjim dusuktu bahar temizligii yapsak ne iyi olurr beea :) toplasip herkese sirayla:D
Ayy ne iyi olur partem benden başlicaz ama temizliğe :D :D

Back
X