• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallah
Yanlis anlamazsan sana nacizane bir tavsiyem sabahlari daha güzel beslen tatlim yumurta ye mesela peynir felan ye onlar hem daha tok tutup hemde protein ihtiyacıni karsilar o corn fleksleri bende pek cok severim ama bi kere yedim diyetisyenim nasil kizdi 2 kasik=1 dilim ekmek ediyo dedi yanlis hatrlamiyosam yada 1.5 dilim ekmek ettigini söylemisti o yüzden hic masum degil yanikine o müsliler corn fleksler :KK61:
katiliyorm canm sana bende onlarin masum oldunu dusunmuorum ama ogun yerine yenirse kabul edebilirim ben onlari tatli atistirmalik niyetine yedigim icin onceden obez okdugumdan pek severim kendilerini ama simdi hic almiorum:KK70:

Ondan sissindir zaten insani rahatsiz ediyoo...insallah ilac yarar yaaa.
Ben iyiyim ama her sabah bi hafif bogaz agrisi var.. iyilestm sayilir yani.. kurtlu gibi evde durmadm ki disarlardaydm ondan :KK70:
Ohh ohh demekki iyisin disarilarda gezdigine göre :KK55: gün icinde icebilirsen ihlamur ic tatlm iyi gelir bogazina.
Tahriş olmustur bogazin ondan agriyodur

Aynen yaa ama kolaaymi yaaaa ocaktan bu yana 16kgggg insan biraz simariyomu yoruluyormu bilmiyormmm.. bide cok az kaldi 6 ya puffff

Cnm tamamen saglikli beslenerek.. hele ilk ayy cok onemli cok guzel kg verebilirsin.. saglikli beslenirsen kglar kalici gider... Butun zararli seylerden uzak dur en azindan 75-70kadar..
Vericeksin merak etme cnm

valla cnm olabilir sosyal hesaplarima boydan foto falan koydum ozguven patlamasindan :KK70: millet zayiflamami konusuyo annemn komsusu falan bile parteye ne olmus vs diyolarmiss nazara geldmmmmm beee :KK70: allahim bizi kem gozlerden koruuu :KK70:

Cnm benim acik yazayim korunmayi tam yumrtalamada birakmstm adetime iki hafta vardi.. bir hafta sonrasidan kalkarken kasigima bicak giriyodu sanki belim inanilmazzz agriyodu dik oturamiyodm ben hemen anladim hamile oldugumu.. testede zTen gunu gecince cikti :) hayurdir insallaaah
valla sana okadar laf ettim agzini acmadinn senin kiymetini anladm kuzum :)

Valla ben cok korkarim nazardan. Ay ne guzelmis dedi mi biri bi seye allahim nolur nazari degmesin diye icten icten yerim kendimi. :KK48:

Anladim canim tesekkurler belirtileri yazdigin icin. Valla hayir mi bilmiyorum. Esim tarafindan katakulliye getirildim. Tedirginim:KK17:

Canim ben düşük yaptim ama hamile kaldgmda adet gibi iki gun kanamam olmuştu yani adet gordum ama hamileymisim ve hep agliyodum kuzu ve en sevdgm seylerin kokusu bile beni mahvediyodu ama bebegimi kucagima almak nasip olmadi :KK43: ama bu belirtiler olmustu

Yaa cok uzuldum canim:KK43: yarani destiysem ozur dilerim kusura bakma. Insallah saglikli minnak minnak bebeklerin olur.:KK19:

Canim reglden önce belirti vardi bende sürekli uyyasım geliyordu eve bi makine bile tutsam felaket yoruluyordum bide kasıklarıma adet sancısına benzer ama biraz değişik böyle kasılma gibi ağrılar giriyordu sonra adetimi 6 gün geçti test yaptim:KK46::anneadayı: hamilelik şüphen mi var kuzummm:KK46::KK68::KK68:

Nasi bekledin 6 Gun :KK57::KK48:

Katakulliye geldim kuzum ya. Adetime de 6 Gun var daha catlicam:mad:

Kizlar bu nazar konusunda en cok ben muzdaribim sanırım yani biri görsün beni aaa nasil kilo vermissin aaa nasil dayaniyosun yememeye desin ertesi gün bütün motivasyon hoop gidiyo yedikce yiyesm geliyo asla doymuyorum felan @kitap_asigi cok dogru demissin insanin kendine aynadan baktiginda bile masallah demesi sart gerçekten

Nas ve felak sureleri de cok iyi nazar icin.:KK8:

Kizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm:21:

Bence guzel olur.:KK73:

ya bende bi bakam gerci ben hic sevmem beni yoran seyleriiiii:KK70:before afterlara bakamda bari belki bi cilginlik yaparimmm
Bende aksine beni yoran ama kisa süreli olan sporlari seviyorum bi bak bence karni falan acayip topluyo popi falan harika oluyoo 25 dk ydi heralde ama dikkatli yapmak lazim:KK49::KK49::KK49:

merhaba bayanlar aranıza katılmak istiyorum bende tubi gibi marlin 18 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim kuralları okudum çok aktif olamayabilirim ama elimden geleni yaparım eğer kabul ederseniz
kızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size

Ooo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallah
Yanlis anlamazsan sana nacizane bir tavsiyem sabahlari daha güzel beslen tatlim yumurta ye mesela peynir felan ye onlar hem daha tok tutup hemde protein ihtiyacıni karsilar o corn fleksleri bende pek cok severim ama bi kere yedim diyetisyenim nasil kizdi 2 kasik=1 dilim ekmek ediyo dedi yanlis hatrlamiyosam yada 1.5 dilim ekmek ettigini söylemisti o yüzden hic masum degil yanikine o müsliler corn fleksler :KK61:
Ben soylucektm ama dunden sonra

kızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size
canim merhaba herzaman kapimiz acik yeterki kilo vermek olsun amacimiz.. takim kurallari var canim hergun menu yazmali ve bildirim yapmalisin tatlim:(

Kizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm:21:
Süper fikirr:KK5: bence bide karbonhidrat sıfır olsun perşembe akşam yemeklerinde:KK58:ne dersin kaptan:cool:

canimmm sende cok iyi ilerliosun maşALLAH sana evet 65 olsun hedefin zaten vücuduna 65 falan olunca inanamicaksinnn:KK70:insanin tipi evrim gecirio gorenler inanamioo..Bana yakinmışsin sende bak simdi ben 5li rakamlari bekliorum ALLAH'in izniyle
Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyorm :KK19: hele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah :KK55:

Ohh ohh demekki iyisin disarilarda gezdigine göre :KK55: gün icinde icebilirsen ihlamur ic tatlm iyi gelir bogazina.
Tahriş olmustur bogazin ondan agriyodur
Hahahahaha sormaaaaa ya esm dio hani hastaydnn hastaym ama gezmeye geri kalmam :D
Mecbur görcez parte ikimizinde mayis basi planlari var mecbur görmek zorundayizzzzzz :KK11:
off sus sus
tamm bee amma agladinizz bi temizlik icinnnnnn:KK69::confused:
hahaahahhahahahah sus kiz kucuk evin var tabi kolay sanaaa offf off bide 10.kattayimmmmmm camlarrr

esmerm91 esmerm91 canim 5 ay oldu bnm tam anlamiyla bukdr kiloyu vereli ama takima gireli 7-8 ay oldu bi ara gittim geldim ben falan kilo aldimda geldim hemde 73e dusmustum izne ayrildim sonra 76.8 ile geldim gitmesem simdi cookktaannn 5lilerin tozunu atiodumm
Sana ders olmus iste demekki neymisssss hedefe ulaşmadan takimdan ayrilmak izne cikmak yokmusss :KK45:
Yinede tebrikler tatlm harika kilo vermissin masallah :KK37:

Saol tatlisim sayenizde bu kadar istikrarlı devam ediyorm :KK19: hele su @ParteMoralll a rakip olmak beni daha cok gaza getiriyor gelsin 6li rakamlar sonrada 5ler inşallah :KK55:
@ParteMoralll kiz gecen hafta yarismadn benle yaris yok dedin noldu gaza mi geldin bu haftaa haydi ozamannn eşleşsin butun takimmmmmmmm:KK55:
:KK50::KK50:

Back
X