• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosgeldin canimmm cuma yarislari kutallarininokudunmu canim az sonra hatirlaticam sana
:KK76:

Okumadım canım aynen hatırlat :KK19:

Bugünkü menümü yazayım; sabah: bi domates bi salatalık 6 zeytin biraz süzme peynir
ara: tarçınlı süt, şekersiz türk kahvesi
öğle: yaprak sarması
ara: çilek, erik
akşam: 1 salatalık
toplam alınan kalori: 850
spor: 1,5 saat yürüyüş 15 dk egzersiz

Bugünkü menümü yazayım; sabah: bi domates bi salatalık 6 zeytin biraz süzme peynir
canim hizli bi giris oldu aninda menu cokk iyi ya:kk77:
afiyet olsun tatlim ama biraz zayif olmus menun acikabilirsin.. bize kendinden bahsedermisin yasin kilon boyun evlimisn bekarmsn coluk cocukkk:KK49:

M e g g M e g g
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Hoşbuldum canım teşekkürler :)
yaşım 23
boyum 1.68
kilom: 66
hedefim de 57 inşallah :)
hemen okuyorum ilk sayfayı canım :)

canim hizli bi giris oldu aninda menu cokk iyi ya:kk77:
afiyet olsun tatlim ama biraz zayif olmus menun acikabilirsin.. bize kendinden bahsedermisin yasin kilon boyun evlimisn bekarmsn coluk cocukkk:KK49:

Bekarım canım şu an çalışmıyorum evdeyim. Evet bugünkü menüm birazcık zayıf oldu haklısın ama bu saatten sonra yemek yemekte istemedim açıkçası, o yüzden salatalık yicem şimdi kalorisi çok az :)
kalori sayarak diyet yapıyorum böylece kendimi dizginleyebiliyorum canım Hoppa

Bekarım canım şu an çalışmıyorum evdeyim. Evet bugünkü menüm birazcık zayıf oldu haklısın ama bu saatten sonra yemek yemekte istemedim açıkçası, o yüzden salatalık yicem şimdi kalorisi çok az :)
kalori sayarak diyet yapıyorum böylece kendimi dizginleyebiliyorum canım Hoppa
hatika canim bende 58 olunca kalori saymaya baslicamm...bende 18.5 kilo verdim takimda 80.5 ile basladim suan 62 kiloyum hala debam ediyorum vanim...senin cok fazlaligin yok iradeyle sabirla hep birlikte kurtulucaz inşALLAH bu fazlaliklardan:KK28:

hatika canim bende 58 olunca kalori saymaya baslicamm...bende 18.5 kilo verdim takimda 80.5 ile basladim suan 62 kiloyum hala debam ediyorum vanim...senin cok fazlaligin yok iradeyle sabirla hep birlikte kurtulucaz inşALLAH bu fazlaliklardan:KK28:

Maşallah süpersin :nazar::KK68: Haziran sonuna kadar 57 olmayı çok istiyorum canım sence az bi zaman mı? :110:

vaktinde yemişsin cnm afiyet olsun nasl gecti kontrol..ya aslinda bnde yag kas su falan tartilmak istiorum adamakilli nerde tartilabilirim acabaa eczanelere gelio ya bazn kacirdim gecn hafta
Kontrol pek iyi degildi canm önümüzdeki hafta detoksa baslicam

Hosgeldin canm

Oo masallah cok kilon yokmus ama hedef icn 9 kilo fazlan var haydi bakalm el ele hep beraber vericez inşallah ne zamandir diyettesin

9 kilo gözümde büyüyor açıkçası :110:
3 gündür diyetteyim henüz yeni başladım :)

Hoşbulduk canım 23 yaşında 168 boy 66 kiloda ev kuşuyum yaza fit girmek için kolları sıvadım inşallah başarıcam hepimiz başarıcaz inşallah :nazar::KK51:
Cook iyi yapmışsın canm tam diyet zamanı suanda..yaza gayet fit girebilirsin insallah kacamaklarin ne kadar az olursa o kadar hedefe çabuk ulaşırsın canm

Maşallah süpersin :nazar::KK68: Haziran sonuna kadar 57 olmayı çok istiyorum canım sence az bi zaman mı? :110:
hmmm valla canm bu tamamn seninle ilgili bence imkansiz degil her hafta 1 kilo vermeyi basarabilirsen 8 hafta gibi dusunsek 8 kilo eder 58 olursun en kotu ama dikkatini dagitmadn istikrarli devam etmelisin tabiio_O

9 kilo gözümde büyüyor açıkçası :110:
3 gündür diyetteyim henüz yeni başladım :)
canimmm bize bak iste veriliyor yeterki iste..9 kilo cok degil canim once 60ı hedefle sonra gelsin 57 ohhh oh..ben once 75 sonra 70 sonra 65 simdide 60ı hedefliyorum canimmm kirilma noktalari var vücudun direnc gosterdigii...hem sen bekarsin hnz dogum yok 57 olsan bendn cok daha fit gorunursun canimmm

M e g g M e g g bu hatun cok guzel besleniooooo:KK54:
Öyle mii takipteyim o zaman :cool:
Düzenli beslen kacamak yapma 2 ayda verirsin inan bana..o yüzden hiic gözünde büyütme
İnşallah canım ya tatlı canavarı biriyim canım tatlı istediğinde yeşil elmaya tarçın ekip yiyorum veya tarçınlı süt içiyorum biraz iyi geliyor :)

hmmm valla canm bu tamamn seninle ilgili bence imkansiz degil her hafta 1 kilo vermeyi basarabilirsen 8 hafta gibi dusunsek 8 kilo eder 58 olursun en kotu ama dikkatini dagitmadn istikrarli devam etmelisin tabiio_O
58 de yeter bana yeter ki beş ile başlasın kilom :KK48:

Ayyyyy yine cok heyvanlandim yaaaa M e g g M e g g soyle soyliiimm 42 bedenken simdi 36 bedenim nerdeyse 38ler bol gelio ama hala elim 36 almaya gitmio:KK76:

Back
X