• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biraz geçmişi okudum kimse beni sormamış kiiii:KK61::KK61:.boşuna gelmişim ben , yokluğumu kimse fark etmemiş zaten
:cry::cry::cry::cry::cry:
Ayy canım benim bende yoktum 2 gündür nadir girebildim canım birde regl filan hastayım dedinya dinleniyorsundur diye düşünmüşlerdirr üzülme sakın:KK19:

Niyeyse bu ara grupta acayip bi harektsizlik var cok sakin felan :110: nerdesinz kizlar

Slm kizlaaaar isim vardi sabahtan ciktim yeni geldim evee :KK54:

Niyeyse bu ara grupta acayip bi harektsizlik var cok sakin felan :110: nerdesinz kizlar
Ayy yatili misafirim var benim kaynanam evde diil de kayinbabam bizde kaliyo 2 gün falan kalicak bende ev isi yemek oturmuyorum bileee hiicc:KK51:

banada oyle gelio canim...ama bende ihmal edebiliorum bazen kizim cok hareketlendi ve oesinde kosturmaktan firsat bulamiorum bide bu aralar ozel gunler falan kosturmaca:(

Feraceli Feraceli canim ayrica sekerpancari sekerpancari ozel sebepler dediginde tabiki anlayisla karsiladim ama surekli kk da olupta bizim takima ugrayamaman nasl ozel bi sebeptn acaba cok merak etmemekle birlikte sadece bizimle zayiflamaktn vazgectigini dusunuyorum.

Feraceli Feraceli canim ayrica sekerpancari sekerpancari ozel sebepler dediginde tabiki anlayisla karsiladim ama surekli kk da olupta bizim takima ugrayamaman nasl ozel bi sebeptn acaba cok merak etmemekle birlikte sadece bizimle zayiflamaktn vazgectigini dusunuyorum.
Sacmalıyosun bence sen suan bak benim bi sabrım var biraz düzgün seviyeli konuş

Umrumda bile degil sen önce dikkat et sözlerine kendimi tutuyorum ama sabrım bi yere kadar bişe bilmeden konuşman cok ayıp
Canim uzatmaya gerek yok takim icindede hele biyle konusmalara hic gerek yok soylicegin bisey varsa ozele beklerim canimmm kimsenin motivasyonunu zedelemene musade etmem..burda tartismalari degil menulerimizi konusuoruz ha buna sebep olduysamda bosver beni:)

Canim uzatmaya gerek yok takim icindede hele biyle konusmalara hic gerek yok soylicegin bisey varsa ozele beklerim canimmm kimsenin motivasyonunu zedelemene musade etmem..burda tartismalari degil menulerimizi konusuoruz ha buna sebep olduysamda bosver beni:)
Sen bence dikkat et sen baslattın sivri konuşursan cevabını alırsın güzel konusmayı öğren ömce neyse kapatalım konuyu...

Back
X