Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Memnun oldum bende 23 yaşındayım bekarım şu an çalışmıyorum boyum 168 kilom 66ydı 64 kusurlarda dolaşıyorum cuma sabahı gerçeği görücem hedefim 57 Hoppa
Bende memnun oldum fıstığimm:KK15: en kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah :KK200: boyun masallahi var zaten mankenn gibisin:KK60:

Bende memnun oldum fıstığimm:KK15: en kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah :KK200: boyun masallahi var zaten mankenn gibisin:KK60:

Teşekkürler balım inşallah takım olarak yaza fit girelim :KK31:
3 gün lahana çorbası kürünü denicem yarın başlıyorum bakalım işe yarıcek mi :KK6:

Geliiyoomm ahaa:KK55: senin kiz uyudu mu acik sevimmm onu:KK68: adi ne senin minişin:KK33:
Uyuduuu cadiii :D gel gelll kahve icelim kizzz
Kızlar yolculuğa bir gün kala heycan çöktü malum hazırlıklar yarin daha yoğun bir gün olacakkk dua edin rabbim herkesin yardımcısı olsun
ayy ne guzeeeeeeel :) ben mayisin sonunda tatile gidicem iple cekiyorumm yaa
Heee yaaa hiç sorma o kızın yüzünden hep:KK67::KK67::KK67:
Bundan sonra gruptaaaa artistlik yapanin sacini basini yolarimmmm. Sinirlendim bugun ama yazmadjm yoksa yerim bani neyseeee:KK34:
Saol tatlim darisi sizlere 75 kilodan düştüm ben bu kiloya:KK16:Hoppaşimdide korumak icin ayni çabayı gösteriyorum:KK73:
oyle diyince kendimi sisko hissettim beeen bu kgdan diyince:mad::KK61:

Hadi rast gele tatlimmm insallah güzel sonuç alirsin :KK15:ay ben yaptim o çorbayi tadii:KK47::KK47::KK53:

Böyle
13100769_1699136497017889_311376172405444728_n.jpg

durumlar yaşamamak için deniycem o çorbayı kuzum:KK70::KK70:

Uyuduuu cadiii :KK70: gel gelll kahve icelim kizzz

ayy ne guzeeeeeeel :) ben mayisin sonunda tatile gidicem iple cekiyorumm yaa

Bundan sonra gruptaaaa artistlik yapanin sacini basini yolarimmmm. Sinirlendim bugun ama yazmadjm yoksa yerim bani neyseeee:KK34:
oyle diyince kendimi sisko hissettim beeen bu kgdan diyince:mad::KK61:
Ayy kuzuşummm ben ilk defa o kilaya geldim o yüzden benim için kötü bi rakam o sen çok guzel ilerliyorsun partişimmm :KK15: hadi koy kahvee suyunu geliiiyoooree:KK55:az sütlü sekersiz ossun menimki:KK53::KK50:

Back
X