Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, iki dilim salatalık, iki dilim domates, bir dilim ekmek, bir avuç badem ceviz, iki gün kurusu
Ara , bir minnacık kurabiye
Aksam;kavrulmuş kıyma, salata , ayran , iki ince dilim ekmek
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah

Bugün Mersin'in bir yaylasına davetliydik.çok güzeldi doğayla Başbaşa olmak.mangal yakıldı.marshmelow kaçamağı dışında iyi geçirdim günü.marshmelowu en son mangalda çöpşişte ısıttılar yedim valla çok güzeldi

Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çay k. Tahin-pekmez,1 çay k. Reçel
Ara:2 günkurusu arası ceviz
İkindi:ızgara et, tavuk,salata
Karpuz,kavun,marshmelow
Spor:1 saat açık havada yürüyüş

Sabah: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, salatalık, domates, şekersiz çay, peynir
ara: 6 çilek
öğle: simit ayran :bicak:
akşam: bulgur çorbası, 1 dilim ekmek
45 dakika yürüyüş

Kizlar slmmm haftasonu evde olmak kadar zor bisey yokmusss yaaaa:anne: buda beni en iyi anlatan smiley olsun...
kizim benim elimdn yemk yemk istemiyor kendi yemk istiyor bugunde balik funuydu siz tahmin edin halimiiiii:kızgın:
5 kez yer sildim sabah 1 oglen 2 aksam 2 olmak uzere..heryeer balik icindeydi bi an cildirivami sandm eşim cok korktu:temizlik:
bide yikadk yikanmk istemedi ahlaya aglaya yikadik inşALLAH üşütmez:((( teledonu bile alamadm elime..Menumu hic soyleniiimmmmm sabah sucuklu simitli kahvaltiyimi yazayim yoksa aksamki haburger partisinimi iste siz anlayin:sampiyon:

Back
X