Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar dünden evde haşlanmış tavuk göğsü vardı Salça az yağla tavada çevirdim 1 dilim çavdar lı ekmeğin üstüne koyup üstüne az kaşar rendeledim çok lezzetli oldu ne dersiniz

Bn cok gereksiz onume geleni agzima atardm,ozellikle is yerinde illaki masada bsyler oluyr
Arkdslrla biraktik artk,soyle dusunuyorum onume geleni diyet bittikten sonra bulamaazmym
Atiyorum cikolata zayiflayinca bir daha bulamayacmiyim
Bulurum o zamn smdi yemeyecegim
Zayflayinca zaten rahatca vcdan azabi cekmeden yerim

:KK70: hahahahahaha 6lari gorimde kim gecmis umrmda degl :KK70:
niye bizde oyle kendi adima konisyim bende 3ayda gormeyen cok sasirmislardi :KK70: hepimizzzz insanlarda sok etkisi yaraticazzzz hele bir arkdsm beni gormedi uc dort aydr 65olsam kiz sok gecrcek :KK70: icinden insan cikmis gibi bu hafta dugun varrr akrabalar gorucekkk ohhhh :KK70: parte kg almis diyenlerr gorucek gununu:halay::halay::oha::oha:k
Ayy bilmiyorum ki şok etkisi olacak mi ayy hadi senin icin büyük gün geldi sayilir at havani kiz o gün herkes görsün parte nasil kilo vermis aman nazar felan deger bolcada oku kendine

Kızlar dünden evde haşlanmış tavuk göğsü vardı Salça az yağla tavada çevirdim 1 dilim çavdar lı ekmeğin üstüne koyup üstüne az kaşar rendeledim çok lezzetli oldu ne dersiniz
Ohhh misss nasil canm cekti bende aksam yicem kiz tavuk o zaman kendme yapmak isterdm ama ekmek yeme hakkim yok malesef

Ayy bilmiyorum ki şok etkisi olacak mi ayy hadi senin icin büyük gün geldi sayilir at havani kiz o gün herkes görsün parte nasil kilo vermis aman nazar felan deger bolcada oku kendine
En son nisam vardi gecen sene tamda kg almstm duydum ki bi kac kisi parte nasl kg alms demislerr onlar gorucek en cokta ona seviniorm o ve digerleri

Back
X