- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.481
Neee 9 mu ne kullandım çabuk söyleKizz bende 9 verdm ilk ay bisey mi kullandm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neee 9 mu ne kullandım çabuk söyleKizz bende 9 verdm ilk ay bisey mi kullandm![]()
Az değil mi bilmedim ki ara öğün yokmu mesela enginar ın yanına yoğurt filanSabah bol salata domates peynir zeytin yedim
Hala iyiyim
Aksamada enginar dolmasi yapicam 2-3 tane ondn yerim
Menum bu
Bol su brde 3-4 fincan cayda var
Beyaz ekmegi hayatimdan çıkardım hamd olsun ama bu misafir gezme ikram olaylari işi fena halde bozuyorBence beyaz ekmegi hayatindan tamamen cikarmalisin... Tatli yememelisin bazen cok canin isterse olabilir
Evt ,atiyorum hedefiniz bir ay diyet yapmksa bir ay sonra ekmek bulunmayacakmi ki simdi yiyorsunuzBeyaz ekmegi hayatimdan çıkardım hamd olsun ama bu misafir gezme ikram olaylari işi fena halde bozuyor
Evt yogurtta yerim yine brz daha salataAz değil mi bilmedim ki ara öğün yokmu mesela enginar ın yanına yoğurt filan
kizzz sen beni dnlemionmu dun ne dedim uc ayda verdim -16sini dedim bunun 9u ocak ayinda gerisi subat mart..Neee 9 mu ne kullandım çabuk söyle![]()
Anlamadim.ne demek istediğini canimEvt ,atiyorum hedefiniz bir ay diyet yapmksa bir ay sonra ekmek bulunmayacakmi ki simdi yiyorsunuz
Ayy bilmiyorum ki şok etkisi olacak mi ayy hadi senin icin büyük gün geldi sayilir at havani kiz o gün herkes görsün parte nasil kilo vermis aman nazar felan deger bolcada oku kendinehahahahahaha 6lari gorimde kim gecmis umrmda degl
niye bizde oyle kendi adima konisyim bende 3ayda gormeyen cok sasirmislardihepimizzzz insanlarda sok etkisi yaraticazzzz hele bir arkdsm beni gormedi uc dort aydr 65olsam kiz sok gecrcek
icinden insan cikmis gibi bu hafta dugun varrr akrabalar gorucekkk ohhhh
parte kg almis diyenlerr gorucek gununu
k
Ohhh misss nasil canm cekti bende aksam yicem kiz tavuk o zaman kendme yapmak isterdm ama ekmek yeme hakkim yok malesefKızlar dünden evde haşlanmış tavuk göğsü vardı Salça az yağla tavada çevirdim 1 dilim çavdar lı ekmeğin üstüne koyup üstüne az kaşar rendeledim çok lezzetli oldu ne dersiniz
En son nisam vardi gecen sene tamda kg almstm duydum ki bi kac kisi parte nasl kg alms demislerr onlar gorucek en cokta ona seviniorm o ve digerleriAyy bilmiyorum ki şok etkisi olacak mi ayy hadi senin icin büyük gün geldi sayilir at havani kiz o gün herkes görsün parte nasil kilo vermis aman nazar felan deger bolcada oku kendine
Ya takılıyorum hayatım ya sen deçok tatlısın .ama yine de ilk ay nası 9 verdin bişey yemedin mikizzz sen beni dnlemionmu dun ne dedim uc ayda verdim -16sini dedim bunun 9u ocak ayinda gerisi subat mart..bisey kullanmadm
allah seni yaaaa
hattaa ilk haftasi -4
Hiç mi ekmek vermedi diyetisyen nası iş Oysaki 6 7 dilim veriyolarOhhh misss nasil canm cekti bende aksam yicem kiz tavuk o zaman kendme yapmak isterdm ama ekmek yeme hakkim yok malesef
Yok kizzz nirdeee
HahaaahahaYa takılıyorum hayatım ya sen deçok tatlısın .ama yine de ilk ay nası 9 verdin bişey yemedin mi
Ohhh şimdi de senden zayiflamayla ilgili bsyler öğrenmeye calisirlar catlasinlarda patlasinlarEn son nisam vardi gecen sene tamda kg almstm duydum ki bi kac kisi parte nasl kg alms demislerr onlar gorucek en cokta ona seviniorm o ve digerleri
Bu ara ekmek yeme hakkim yok canm ondn önce yiyordm yoksaHiç mi ekmek vermedi diyetisyen nası iş Oysaki 6 7 dilim veriyolar
Hımm anlaşıldı emziren in sihrini kullanmışsın emzirirken ben dünyayı yedim kilo verdim taki bırakana kadar sonra kilo aldım işteHahaaahahasende cok serbetlisin
Olurmu yemedem emziriyorm ben bol bol yedm ama tamamen zararsiz seyler oyuzden hemen verdm
Anladım canım günde 1-2 dilim bile insana iyi geliyor benceBu ara ekmek yeme hakkim yok canm ondn önce yiyordm yoksa