- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.361
No problemKime sesleniyosun sunuz falan cogul konusarak merak ettim. Moondan once sana ben cevap vermistim uzerime aliniyorum. Yazmiyim diyorum ama olmuyo yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No problemKime sesleniyosun sunuz falan cogul konusarak merak ettim. Moondan once sana ben cevap vermistim uzerime aliniyorum. Yazmiyim diyorum ama olmuyo yani
Heee yaa.hemide kalpli yapmışsın şimdi nasıl hedef yazmiyim ben.can evimden vurdun offTatlılığımla aldim gönlünü
O zaman sarılakkkHeee yaa.hemide kalpli yapmışsın şimdi nasıl hedef yazmiyim ben.can evimden vurdun off![]()
Napicaam tatilllllllll... Ohhhhh ben dogum gnunden sonra tatili bekliyodum oyuzden bir hafta odul :) hahahahaNapacan otelde![]()
bayilazaaaamNo problemno problem
![]()
Karbonhidrata yüklenme sakın amaaaNapicaam tatilllllllll... Ohhhhh ben dogum gnunden sonra tatili bekliyodum oyuzden bir hafta odul :) hahahahayuzerken eritirim kizzzz bayilazaaaam
![]()
Yok be et tavk vsvs ama evdeki gibi yapmam abartmadan tadini cikaricam cnm :)Karbonhidrata yüklenme sakın amaaaet yi ettt
booll bol yüz kızzz
amaa
yeme sakin hava sicak diye
![]()
Bir yalanın içinde yaşıyormuşum meğerAaaaa kiyamam ya gercekmi.olsun canım sen onlarıda verirsin ĺ![]()
Çok az yemissin. Keşke akşamda çorba salata falan yeseydin kuzumMenümü de yazayım: sabah: 3 çatal kaşarlı omlet, 3 cherry domates, şekersiz çay
ara: kakaolu süt
öğle: 1 kase kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 nescafe
toplam alınan kalori: 773
spor yok
Çok az yemissin. Keşke akşamda çorba salata falan yeseydin kuzum
Afiyet olsun artık kim tutar seniSabah
Iki yumurtadan kiymali yumurta
Cay
Yulafciklarimdan peynirli
Oglen
5erik
Aksam
Tavuk but
Bol yesillik salata
Ayran
Suuuuu
Herzamanki gibi klasik partis menüsü çok güzel yaniSabah
Iki yumurtadan kiymali yumurta
Cay
Yulafciklarimdan peynirli
Oglen
5erik
Aksam
Tavuk but
Bol yesillik salata
Ayran
Suuuuu
ellerine saglik canimmmmmYaptim listeyi kuzum![]()