- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.741
kiz bacaklarim ince evet ama belim 73 hic ince degil benceeeeÇok güzel. Bacaklar baya ince belinde
Eminmisin benimde 74 du geçen ay.seninki ince duruyo. Benimki kalınkiz bacaklarim ince evet ama belim 73 hic ince degil benceeee
Benim belim 67 santm söylemiş miydimkiz bacaklarim ince evet ama belim 73 hic ince degil benceeee
hayr canm eminimmm 73 hatta 74 tü bnm 73 olmuşEminmisin benimde 74 du geçen ay.seninki ince duruyo. Benimki kalın
heeee hemen her fırsatta söyluonnn kizz bende demismiydim benim boyumm 1.69 70 de gitsin gayriiiiiBenim belim 67 santm söylemiş miydim
Hee sende her fırsatta söylüyonheeee hemen her fırsatta söyluonnn kizz bende demismiydim benim boyumm 1.69 70 de gitsin gayriiiii
Heee eee hemde cohhhhBenim belim 67 santm söylemiş miydim
SekerPancarii yani dimemm oğkiiii bel incelir anacimmm 60 da olur ama boy uzamaz bu vağıttann sonaaaaaa cvp veğğğ behhhliommm
Heee eee hemde cohhhh
kiz 165te kisa deeeelll bence ideal boy benim ablamda 165 sanki bi kafa fark var aramizda gibiiiiHee sende her fırsatta söylüyonbende 165 napak 5 santimin lafi mi olur
Benimde 157Hee sende her fırsatta söylüyonbende 165 napak 5 santimin lafi mi olur
Tesekkur ederim canımCanim gunaydin -600 cok iyi bnce listeyi paylaşmadim cnm geç tartilcaz die bugun paylasicam eklerim ben seni opuyorummmm
heeee 137.3739.838 kez oldu sanirsam yanlis saymista olabileremmmİlk defa söyledim sandim kiz niyetim hava atmak değal huyum değal bilirsin
Ben de 1.60Benimde 157
Aramızda cokkkkkk fark var
Benim aplalarim hatta kardeşlerim benden hep uzunlağ en kisasi 1.70 en uzunu 1.73 felankiz 165te kisa deeeelll bence ideal boy benim ablamda 165 sanki bi kafa fark var aramizda gibiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?