Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydııııııın.

EceZ ( 61.8/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli ( 79.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayış 2016 başlangıç kilo 79.5 hedef kilo: 65

Canım buraya bugünkü kilomu yazacağım değil mi? @moon8187

KIZLAR HAZIR OLUN!!!

1 günlük ödem attırıcı pirinç lapası diyetimin fotili sonuçları geliyoooor!! Ben bile inanamadım gördüğüm manzaraya.

Lapadan önce dün öğlen çekilen regl göbeğim:

Lapadan sonra az önce çekilen regl göbeğim:

İŞTE BU BEEE. EVVET BEEE!!

Gördüğünüz gibi dün resmen ortadan dışarı pörtleyen bir göbeğim vardı bu sabah göbeğim tamamen gitmekle birlikte göğüs kafesinin altından da erimişim. Yada bana mı öyle geliyor bilemedim ama sanırım işe yaradı ya. *-*

vanim tartidaki fark nedir bide sanki duruş farki var gibi

Sadece birgunde mi oldu bu dediklerin :) kac kg gtmis geldigin beri cunku farkli.kglar diyodun kafam karisti.. :) ama bu fotoda birinde baya yan durmusun anlayamadm bi haftadr zaten dkkt etmiomsn bigunde mi gitti hepsi?
Beli regl sonlarina gelince olmusturrr :)

canim evet buraya yaziosun bide yuzde hesaplamamiz var oda şoyle 61.8 ya senin kilon diyelimki 59.8 ciktin -1 fark var 61.8-59.8=1 ya cikan sonucu 100 ile carpiosun 1×100=100 burdada cikani eski kilona boluosun 100÷61.8=1,618 sonuc.Birde yuvarlama yapiyoruz virgulden sonraki 3.rakam 5 ve 5ten buyukse bi onceki rakami bir ustune yuvarliyoruz yani sonucun 1.62 oluyor canim

biraz duruş farkida var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…