- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.941
---ADAYLAR LİSTESİ---
Ecez(61.8 /59.7 /2.1 /%3,40)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli(79.5/ 77.7/1.8 /2.26%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayış 2016 başlangıç kilo 79.5 hedef kilo: 65
Sss35(65.6 /63.9 /1.7 /2.60 %)
Yeniler ya canım ondandır..du kardeşimi koruyayımBeynim ağridi kargaşadan
Canımm güzel kilo vermişsin tebrikler
Niye oldu biliyo msn onceden sabahtan bildirimimizi yapiyoduk sonra konuşacağimizi konusuyoduk şimdi biri sabah biri öğle biri ikindi yapinca
selos sen ne kadar verdin guuu ayy listeyi bulmak icin debelenmem lazim.oruc oruc beni yorma diyiverrr
Niye oldu biliyo msn onceden sabahtan bildirimimizi yapiyoduk sonra konuşacağimizi konusuyoduk şimdi biri sabah biri öğle biri ikindi yapincaSayfalar arasında kayboldu herkesde ilk buldugu listeyi kapip geliyo
Tam bilemiyorum ama 55.5 im galiba anamin tarti bozuk yarin sabah bida tartilcam eve gidinceselos sen ne kadar verdin guuu ayy listeyi bulmak icin debelenmem lazim.oruc oruc beni yorma diyiverrr
Tam bilemiyorum ama 55.5 im galiba anamin tarti bozuk yarin sabah bida tartilcam eve gidince
en son kaçtınTam bilemiyorum ama 55.5 im galiba anamin tarti bozuk yarin sabah bida tartilcam eve gidince
55.1dim evdeen son kaçtın
Verdimm kiii yine de verdimm kiiiiAlmış kiloları şimdi savunuyor tartı bozuk diye
hahahahahaNiye oldu biliyo msn onceden sabahtan bildirimimizi yapiyoduk sonra konuşacağimizi konusuyoduk şimdi biri sabah biri öğle biri ikindi yapincaSayfalar arasında kayboldu herkesde ilk buldugu listeyi kapip geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?