Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu arada hazirandayiz ve kizimi nasil giydirdim görseniz kış sanarsiniz :oha:burasi bi ısınmadi gitti bizim evin sicakliği iyi ama annemler müstakil evde oturuyor hala serin:silah: hatta soğuk:KK51:

kiz
Kizlar bu arada hazirandayiz ve kizimi nasil giydirdim görseniz kış sanarsiniz :oha:burasi bi ısınmadi gitti bizim evin sicakliği iyi ama annemler müstakil evde oturuyor hala serin:silah: hatta soğuk:KK51:
kiz.ben adanadayim daha mevsimlik giyoyoruz rabbim ramazan hurmetine yakmoyor belkide

Tavuk suyuna corba,yaprak sarması, kuru börülce yemeği yaptım ama iftar yemeğine davetliyız. Belki gideriz belli değil kız biraz huysuz da. Orda ne yemek olur onu bilemem
Ohhh afiyet olssun cnmm:KK68:
Haa taam o zaman ben genel olarak takmiyorm diyosun sandim :bicak:
:)

Millet acıktı halsiz kaldılar :KK53:
Herkescikleeee uyuyo zaar:oha:
Valla ya ohhh kebapp:işsiz:
Tavuk cigeri biber dolmasi makarna salatasi var un çorbasi bide:kk77: hepsinden az az yicem en çok ciğerden:kk77: sen yicem tatliş
ohhhh missssssssss
Ohhhh ne güzel. Anan bisiriyo sen yiyodun
Anangildeeee niye kaldığını anladım şimdi
:kk77::kk77::kk77::kk77:
:ıslık:uyanikkm

bana hic inandirici gelmio sankim kalacann gibiiiii:deli:kiz ne dicem gercektn arkadaslarina yollamiyomu esin seni:bicak:
Valla kalacam gibi bugün de :deli: eşimin amcasi felan gelecekmis babannesigile gidecek geri iftari yapip:dondurma: yok kiz ben gitmem hiç bi yere her yere gocamlan:kahve:

Aksam antrkot
Pureee
Kasarli firinda mantar
Acili ezme
Yogurtlu kizartma
Az sarma var ama bunlarrrr olanlar
Yediklerimi yazarm :KK70: gullac almis esm ama yemem
ayyyy ne mıhteşemmmmm bi menuu ben yapsam kocammm bana himen sarilirr üper üpere beniiiii:KK70: afiyet oskun cnn yarim dilim gullaç yiyebikirsin bende kavun yicm nerdeyse ayni hesap:cool:

Back
X