Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya ooha katmer yemiiiiiiiiiiş. Ben 2 dolma yedim diye vicdan azabı çekiyordum acaba 1 mi yeseydim diye. Dışarı çıkıp koşturup yakasım geldi. Millet katmer yiyor ya. Hayat size güzel yaaaa. :işsiz::işsiz::işsiz:
Elinden mi aliyoz sende yeeee:63::63:

Ama sen bazi şeyleri yasakliyorsun kendine canim bazi arkadaşlar ben dahil az az herseyden yiyerek kilo veriyoruz ama tabi marliş bugün bencede fazla kaçirmiş benim için fazlasi baklava olmus bide dolmayi iki tane yeseydi
Dedikodu mu mu ediyon kizzz arkamdan :deli::deli::deli::deli:
Yediğim dolmalarda gözünüz kaldı dimiiii :skandal:

Taşla taşla çok yemiş diye. -.-

Bu arada 5 günde 5 kilo diyeti yapan var mı kızlar?

En son bir kadın yapmış yazmış konuyada 5 günde 3 kilo. MÜTHİŞ.
Canım biz öyle şok diyetler yapmıyoz.az olsun temiz olsun. Şeker pancarı ne zaman yaptın kız sen hiç duymadiydim

bende sahur hazirlicam bugun ama okdr yorgunmki annem mevlut okuttu iftatli saat 10da acabildim iftarimii ancak ablamlarlan hazirliktr bulasiktr bide bi tartisma oldu abimle enistem arasinda bende istah falan kalmadi zorla yedirdiler bana cok moralim bozuldu anca kendine gelebildim:(

bende sahur hazirlicam bugun ama okdr yorgunmki annem mevlut okuttu iftatli saat 10da acabildim iftarimii ancak ablamlarlan hazirliktr bulasiktr bide bi tartisma oldu abimle enistem arasinda bende istah falan kalmadi zorla yedirdiler bana cok moralim bozuldu anca kendine gelebildim:KK43:
ayy insallah cozulmustur canim sıkma canini yaa boyle seyler olunca gercekyen bi anda iştah bıçak gibi kesiliyor düzelir üzülme

pinkibal pinkibal canim hosgeldinnnnnnnn:KK68: birak selini sen binii sevvvvvv..zaten 61 kiloymuşunn nolcak 1 ayda erirsin sen hem emziriosun dikaktte edersen cabuck gider selin koçluk yapmiymi sanaa:ukala:
H.b bebegim yerm ben seni sevegim tabisi :KK19: selinm de bi tane ama:rapci: onun koçlugunu yerm ben:süslü: tabikide tavsiyelr aliorum ama kendimi ac birakarak zayifliyom :KK48: ben o ye dio az az :KK54:ama yoookk :KK17:vercem bu kilolari:skandal:

Canım biz öyle şok diyetler yapmıyoz.az olsun temiz olsun. Şeker pancarı ne zaman yaptın kız sen hiç duymadiydim
Kiz ben taaa buralara gelmeden yaptim onu 65 kiloda takildim kaldim bi türlü inemiyodum vucudum şaşirsin diye yaptim yoksa ben hep kalori sayarak verdim kilolarimi herseyden yedim:kk77:

pinkibal pinkibal canim hosgeldinnnnnnnn:KK68: birak selini sen binii sevvvvvv..zaten 61 kiloymuşunn nolcak 1 ayda erirsin sen hem emziriosun dikaktte edersen cabuck gider selin koçluk yapmiymi sanaa:ukala:
Sende mi bürütüss:tokat: giybet itme arhamdan:oha:hep zayifim diye oliyi bunlağ hepp gısgançlihtan oliyii :tokat: hep benim belim çoh ince diye oliyii:ukala: yohh biz diyet konusunda zıt düşüyoz pinkiş çok az yiyi:tokat:tohatlarim valla hepinizi:KK70::tokat:kuruyum ben yapağim:tokat:

Sende mi bürütüss:tokat: giybet itme arhamdan:oha:hep zayifim diye oliyi bunlağ hepp gısgançlihtan oliyii :tokat: hep benim belim çoh ince diye oliyii:ukala: yohh biz diyet konusunda zıt düşüyoz pinkiş çok az yiyi:tokat:tohatlarim valla hepinizi:KK70::tokat:kuruyum ben yapağim:tokat:
:oha::KK70::KK70::KK67: Yalancı kilo aldigini saklama herkesden :stop: olmas :tokat:cabuk itiraf it heskese:skandal:selin kilo aldi gonşulaaarr:skandal::KK47::KK47::KK47:

hee biliyikkkk kurusun belinde 67 bıçıkkkk off aramizda 6 cm belden 1.5 beden nirdeys eyaa nals büyle benim belim neden kalin neden daha ince deell beden seninkinden ince deell aramizda 5 kilocuhh vağğ ben 6 kiloda versem o 6 cm incelmesss biliom bennnnnnn:(

Back
X