Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa cok tebrik ederimyaa darisibasimiza sevin mutlu ol hakkin buraya kac kg ile geldinboyun kacti
Ben kilolarimi vereli çok oldu canim 75 kiloyla kizimi sütten kesince başladim ve 1 senede 57 kilo oldum 57 yi baya uzun sure korudum sonra bi ara 61 kiloya çiktim ve buraya geldim hedef kilomu iyce düşürüp 52 kiloya indim şimde koruyorum insallah hicc almicam boyum 165 tatlim ❤️

Kizlar ben sabah 6 da kalktim kahvemi ictim terleme esofmanimi giydim 1 saat yuruyus yaptim ortalama 7000 adim attim ve 423 kalori yaktim
Eve gelince ilik limonlu su, dus ve kahvalti...
40 gr kizarmis yagsiz ekmek
2 adet cirpilmis yagsiz yumurta tavada
40 gr beyaz peynir ve
40 gr tuzsuz yesil zeytin
Birazdan da yesil cay icicem sizce nasil

Ben kilolarimi vereli çok oldu canim 75 kiloyla kizimi sütten kesince başladim ve 1 senede 57 kilo oldum 57 yi baya uzun sure korudum sonra bi ara 61 kiloya çiktim ve buraya geldim hedef kilomu iyce düşürüp 52 kiloya indim şimde koruyorum insallah hicc almicam boyum 165 tatlim ❤️
Kiz simdi cok zayif deilmisin boyun iyi sanki bana cok zayifmissin gibime geliyo fazla fazla

hosgeldinnn canimmmm sendemi kilo aldn bnm gibi bende maratona tekrardan basladim 57e kadar durmak yok devammmmmmmm 3 kiloydu fazlaligim oldu 7 kilooo ha geyretttttt ha geyretttt:deli:

Hoşbulduk canım :) gerçi biraz geç oldu ama yoğunluk vardı yine dünden beri :)
Evet maalesef millet o sürede okadar verirken ben aldım ama pes etmek yok kesinlikle fazlasınıda verebileceğime inanıyorum ;)
8. Takımın Kaptanlığınıda üstlendiğimden artık çok daha dikkatli olmam gerek ;)
Şükür 4 gündür plates de yapmaya başladım evde ( gerçi Ebru Şallıya arada kalayı basıyorum ama olsun baya etkili sanırım eşim dün valla başladı fark görünmeye diyip durdu :))))) çarpılacaksın yemin etme bari dedim :))))) ama tabi beni fena gaza getirdi :)

Selinimmmm Fıstığım kız takım bildirisini nereye yapıştırıyorduk :) aylardır girmeyince bulamadım :) sana zahmet link atarmısın bana :)

Back
X