Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyyim bende kuzum regliyim ya belim ağriyo eşim acik gezek dedi yorgundum ama hiç yohh dimedim :KK70: gezdik geldik ayaklarim ağridii kizz:kahve:
Keske bende olsamda agrisa o dereceyim ay sonuna olmazsa gidicem hastaneye.. iyi yapmsnnnn cnmm gez tabiii bende ciktm bugun hava esiodu ama sicakti terlesm resmen disarda

Keske bende olsamda agrisa o dereceyim ay sonuna olmazsa gidicem hastaneye.. iyi yapmsnnnn cnmm gez tabiii bende ciktm bugun hava esiodu ama sicakti terlesm resmen disarda
Bizim burda çok guzeldi hava bunaltici degildi saol canişimm gezdim iyi geldi:KK15: bence de çok gecikdi sen bi doktora görün canim normalde de oluyo mu böyle uzun gecikmelerin

Bizim burda çok guzeldi hava bunaltici degildi saol canişimm gezdim iyi geldi:KK15: bence de çok gecikdi sen bi doktora görün canim normalde de oluyo mu böyle uzun gecikmelerin
Oluyodu hep gunum tutmaz ama bu sfer nedn boyle oldu sanki cok uzun oldu ya. Eskiden olsa korkardm cocuk durunu fln ama alakasi yok ddmekki benm hormnlrda boyle ama resmen etkilio bni toparlayamiorm

Oluyodu hep gunum tutmaz ama bu sfer nedn boyle oldu sanki cok uzun oldu ya. Eskiden olsa korkardm cocuk durunu fln ama alakasi yok ddmekki benm hormnlrda boyle ama resmen etkilio bni toparlayamiorm
Bence geciktirme git doktora bi görün regl gecikmesi insani strese sokuyo geriyo dimi yaa etkiliyor insani

Afiyet olsun neşecimmm gayet güzel :KK60:
Degilmi canm guzel gidim tsk ederim canm benim ya ben 2 senedir hep eve. Kapandim ya hicbiryere sogru duzgun gitmedim hamilelik hep uzanarak gecti tehlikem vardi simdi de ikizler var hep evdeyim boyle internete falan girerek sters atiyim bazen bazende atamiyim icimde kaliyiii darisi benim basima canm istedgnde kak koca deyip dosari cikabilmek gezmek:işsiz::KK55::KK57::cry: ins yaaaaa

Yok cnm indim cktm korumaya gectm yapmiorm eskisi gbi yorgnlk tatil ramazan tekrar ayni seklde ilerlemem lazm
Ins canm bnde simsi 62 lerdeyim bi 60 gorem durumuma gore 59 58yapcam tipime bakcam yeni i evlerine ince 18 yasimda anca 58 59 vardim bakem simdi inebilemmi 60kilom aynada iyiyiyse durcam daha

Back
X