Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin canimmm hayirli ugurlu olsunnn:KK68: ben kaptan yardimcisiyim :cool: Bende kendimden bahsediyim kalori sayarak ve 6dan sonra bisey yemeyerek kilolarimi 1 bucuk 2 sene önce verdim 75 kilodan 57 ye düştüm bi ara 61 e çikip kk'ya 8. Takima geldim ve 55 kiloya inip mezun oldum sonra 14. Takima kaptan olarak olarak geldim ve bi ara tekrar 61 e çiktim:KK57::KK53: 14. Takimda tekrar listeleree girdim ve 53 kiloyla mezun oldum hala kilomu koruyorum boyum 165:KK16: sonra kaptanligi Moonlii Moonlii ciimee devrettim:21: ve ben kaptan yardimciliğina yerleştimmm:süslü: 22 yaşındayım evliyim 3 buçuk yasinda kizim varr :anne:
Kiz sende benim gibi erken evlenmisin ha 17 de nisanlandim 18 de evlendim buyuk oglum 3 bucuk yasinda benmde goruyonmu kizzz:eek::KK68:

Kiz sende benim gibi erken evlenmisin ha 17 de nisanlandim 18 de evlendim buyuk oglum 3 bucuk yasinda benmde goruyonmu kizzz:eek::KK68:
Ayy ben çok küçük evlendim canim 16 da evlendim 18 imde kizim oldu bu kadar erken evlenmek iyi diiğil ama nasip boyleymis napakk ama Allah a şükür çoookk mutlu bi evliligim var:KK36:

H
Merhabalar Sevgili Yeni Takım Arkadaşlarım :KK200:

İlerlediğimiz bu yolda bundan sonra inşaallah birlikte olacağız :KK50:
Hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum :cool:

Kendimden azcık bahsedeyim, 15.03.2016 tarihinden beri 2.takımda yarışıyordum, 74 kilodan 61,2 kiloya indim hedefim 55 kg :KK36:
Bir şirkette çalışıyorum ve 20 aylık bir kızım var :KK46:
Kalori sayarak ve bol bol yürüyüş yaparak kilo vermeye özen gösteriyorum :KK24:
Takımı iyice inceleyip, hakkınızda bilgi sahibi olup güzel bir dostluk yaşamak istiyorum inşaallah :KK19:
Hosgeldin canimmm hayirli uurlu olsunnnnnn bizde hep burda yaninda olucaz inşALLAH:KK200:

Ayy ben çok küçük evlendim canim 16 da evlendim 18 imde kizim oldu bu kadar erken evlenmek iyi diiğil ama nasip boyleymis napakk ama Allah a şükür çoookk mutlu bi evliligim var:KK36:
maşALLAH vanim bnm bence eşin cok şansli seninn cok tatli miss gibi bi yurehin var seninnnn selincimmmm:KK200:

@Dilakzn vanm bende gecen eylulden beri takimdayim 80.5 ile basladim 60.5 kiloya dustum 20 kilonun hepsini 14.takimda verdim yoksa bilmiorum verebilirmiydim takimin cok hakki var üstumde.. Ramazandan ve tatilde cok cok abartip 40 kiloymusum gibi davranarak 3.5 kilo aldim ve 64 oldum suanda tam gaz devam edip listeye girmeye calisiyorum kaptanım:kızgın:

Bencede iyi deil bende 18 evlendim tabi severek kader kismet ama insan biraz olgun buyuk evlenmeli 24 25 iyi bence evlilik yasi olarak ama benim mesal daha arkadslarim evlenmemis benim 3 cocugum var erken evlendim erken olgunlastim daha gezip tozuyolar biraz hayta erken baslaidm atildim birazcik gec olsaysi ama kimse kismetin onune gecemez

SekerPancarii SekerPancarii kizz 16 cok.kucuk bi yaş ailen nasl musade ettii ben 26da zor evlendim annm kuucksun cahilsin diodu ama evlilik kac yasinda olursan ol kac yildr beraber olursan ol cok farkli oturana kadar sabirli ve akilli olmak cok önemliiii çok sükür hepimiz icin:KK68:

canim SekerPancarii SekerPancarii na soruosun sanirim ayyyy severek evlenmistr kiz o eminimmmm:KK68:
Yok kiz babam bizi evden disari çikarmazdi nerde görüp seviimm:KK53: bir çok isteyen oldu ama ilk gördüğüm kişi eşimdi nasip olunca agzin dilin baglanir tamam dersin derler ya tamam dedim oldu iste:KK23:

Back
X