- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.021
Hiic sohbet olsunNe oylemii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiic sohbet olsunNe oylemii
Yaa snavi cekemiom uc tane fln aslnda zorlarsam belki.. gecen yaptgm zumba squat pozisyonunda zenciler gbi kivrttiriodu resmen bacaklarm agridi hahahahaah superdiZumbaya devam et bence acayip inceltiyo diyolar ben yapmadim ama hosuna gittiyse devam et ama şinav atlama ziplama squat severim diyosan insanty max30 ve jillian micheal a bi bak çünkü tamamladigin zaman farki acayip hissediyosun resmen şekilleniyo vücut![]()
Hoşuna gittiyse devam et kiz zumbaya ayy bende mi baslasam zumbaya onu hic yapmadim bak ama simdi gorumcem gelip 1 buçuk ay bizde kalcak yapamam ama sonbaharda tekrar bi spor programi yapicam kendimeYaa snavi cekemiom uc tane fln aslnda zorlarsam belki.. gecen yaptgm zumba squat pozisyonunda zenciler gbi kivrttiriodu resmen bacaklarm agridi hahahahaah superdi
Plates yapcak zaman lazm uzun uzun..Ayy ben plates çok yaptim çok da severim ama çok yavas etki ediyoo kiz o da
Bende çok yulaf tuketiyorum canim aynen bende zaten aynalar sayesinde ne diyim inşallah hedefledigimiz kilolara düşeriz.Kesnliklee zaten saglkli olmadigi zaman geri alinir. Ben dogmdan 8ay sonra fln aynaya bakmaya utandmmm ki oyle basladm cok skur ve beslenme seklimdnde cok sklastm yulaftanda olblr blmiorm
Kiz cok eglenceli leslieden daha eglnceli ben cok guldm yaparken kizimda baya guldu banaHoşuna gittiyse devam et kiz zumbaya ayy bende mi baslasam zumbaya onu hic yapmadim bak ama simdi gorumcem gelip 1 buçuk ay bizde kalcak yapamam ama sonbaharda tekrar bi spor programi yapicam kendime
Evet hem plates uzun sürüyii giz bende severim plates ama hareketli sporlar yaptiktan sonra sogudum platesden benim bu dedigim sporlar 30 dk hemen bitiyo ve ter icinde birakiyo yani spor yaptim ben diyosunPlates yapcak zaman lazm uzun uzun..
Ama oda fena salonda yapiodk baxaklarm yaniodu ayy aman allahm. Ama zumba 20dkda ter icinde kaldm fenaa
Kiz cok eglenceli leslieden daha eglnceli ben cok guldm yaparken kizimda baya guldu banahahahahah baya kivrttm kalcalarm kendnden gecti
![]()
HahahahahaahahHiic sohbet olsun![]()
He yaa bende bayilirim kivirtmaya haahahaha![]()
Allah seniiii kizz
ayy ne guzel iste kiz kivira kivira yappp
dansla vucut cok guzel sekilleniyo
Ahahahhhh deliiHe yaa bende bayilirim kivirtmaya haahahahakendmi zenci gbi hssettmm popom bi oyna bi bu yana
Nerdesin sen kiiizz gelsene aramizaaaHaklısınız kuzzz bende yorumdan korkuyomya elestiriye acik olmam lazim habire hergün sizin yazismalariniz bayilarak okuyom firsat buldukça bundan sonra menulerimi paylasiyim bu ara firsatim olmadi cok yoğundum sadece gece takipteyim..