Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zumbaya devam et bence acayip inceltiyo diyolar ben yapmadim ama hosuna gittiyse devam et ama şinav atlama ziplama squat severim diyosan insanty max30 ve jillian micheal a bi bak çünkü tamamladigin zaman farki acayip hissediyosun resmen şekilleniyo vücut :KK73:
Yaa snavi cekemiom uc tane fln aslnda zorlarsam belki.. gecen yaptgm zumba squat pozisyonunda zenciler gbi kivrttiriodu resmen bacaklarm agridi hahahahaah superdi

Yaa snavi cekemiom uc tane fln aslnda zorlarsam belki.. gecen yaptgm zumba squat pozisyonunda zenciler gbi kivrttiriodu resmen bacaklarm agridi hahahahaah superdi
Hoşuna gittiyse devam et kiz zumbaya ayy bende mi baslasam zumbaya onu hic yapmadim bak ama simdi gorumcem gelip 1 buçuk ay bizde kalcak yapamam ama sonbaharda tekrar bi spor programi yapicam kendime

Kesnliklee zaten saglkli olmadigi zaman geri alinir. Ben dogmdan 8ay sonra fln aynaya bakmaya utandmmm ki oyle basladm cok skur ve beslenme seklimdnde cok sklastm yulaftanda olblr blmiorm
Bende çok yulaf tuketiyorum canim aynen bende zaten aynalar sayesinde ne diyim inşallah hedefledigimiz kilolara düşeriz.

Hoşuna gittiyse devam et kiz zumbaya ayy bende mi baslasam zumbaya onu hic yapmadim bak ama simdi gorumcem gelip 1 buçuk ay bizde kalcak yapamam ama sonbaharda tekrar bi spor programi yapicam kendime
Kiz cok eglenceli leslieden daha eglnceli ben cok guldm yaparken kizimda baya guldu bana :D hahahahah baya kivrttm kalcalarm kendnden gecti :D

Plates yapcak zaman lazm uzun uzun..:KK70:
Ama oda fena salonda yapiodk baxaklarm yaniodu ayy aman allahm. Ama zumba 20dkda ter icinde kaldm fenaa
Evet hem plates uzun sürüyii giz bende severim plates ama hareketli sporlar yaptiktan sonra sogudum platesden benim bu dedigim sporlar 30 dk hemen bitiyo ve ter icinde birakiyo yani spor yaptim ben diyosun :D

Neyse ne canm bana yorum yapin yapmayin dediusende dmediysende sonucta menunu internet ortaminda bi zyiflama takiminda paylasiyosun amac yorum yapmak birlikte olmak konusmak yoksa niye yazalim niye girelim niye yorum yapalim niye internet ortaminda paylasalim nuye burda olalim buranin amaci bu zaten cok dedim az dedim bunlar gayet nirmal ve yorum yapmak yorumlara acik olmak lazim olum diyeti diyince hos cikisn hos deil ayrica arti sporla zayifliyosan iyi sadece menun 3 dilim ekemk simit biraz fazla geldi diyet programina bana gore uygun deil ha motove gununse izin gununse o ayri olabilir okadar bunlari soylememde gayet nirmal yoksa burda ne isimiz var demi.............. Niye buraya bu takima katildik .......... Iyi geceler

Ayrica koskoman bi yapragi menunle yapistiriyosun ortaya tabiki sen desende demesende yapacaz soyliyecez buyik bi yaprak menu ortada niye yapmiyalim niya soylemiyelim dusuncelerimizi karsidanda olum molum gibi cv gelmesi hic hos deil kimse bursa olum diyetindede deil olmek niyetinde de deil manyakmiyiz kendimizi acliktan oldurelim olum diyetine sokalim. Kimsenin oyle bi niyeti olsudugunu sanmiyorum menulerimiz gayet acik ortada ister koskoca yaprakta ister normal boyutta benimkine kim ne yorum yapmak isterse yapabilir arkadaslar ben gayet acik ve netim ortaya yaziyoz cunku amac bu kural bu demi.........................

Ister sarkma olsun ister olmasin spor yapacak halin yok 3 kucuk cocuklan sporun anasida bende babasida bende entemel cikisi da bende mesela:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::anne:bir ana spor :deli:birde baba spor:anne: :anne: hepsi kucuk cocuk neyse ya fazla uzatmicam bu uzatmamis halim uzatsam koskocaman bi yaprakta liste olur:KK39: sende benim menulerime canin isterse yorum yapabilirsin ben oyle cikismam sana rahat ol :KK36::KK36::KK36: iyi gecelr tatlim

Haklısınız kuzzz bende yorumdan korkuyomya elestiriye acik olmam lazim habire hergün sizin yazismalariniz bayilarak okuyom firsat buldukça bundan sonra menulerimi paylasiyim bu ara firsatim olmadi cok yoğundum sadece gece takipteyim..

Haklısınız kuzzz bende yorumdan korkuyomya elestiriye acik olmam lazim habire hergün sizin yazismalariniz bayilarak okuyom firsat buldukça bundan sonra menulerimi paylasiyim bu ara firsatim olmadi cok yoğundum sadece gece takipteyim..
Nerdesin sen kiiizz gelsene aramizaaa :KK19:

Back
X