Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi geceler kizlar, tüm mesajları okudum ama masaallah pek aktif, hepsine yetişemedim :)
Genel olarak menüler çok güzel, ben de bugun ki menumu paylasayım o halde ;)

Sabah 09.00 : 1 kase laktozsuz süt içine yulafli musli
Öğle 14.30 : 1 kase yoğurt
Ara 17.00 : 1 fincan yeşil çay
Akşam 21.00 : 1 porsiyon kizartma, 2 dilim tahıllı ekmek ile (işten geç ciktim ve yemek yemeye firsat bulamadigim için çok acıkmıştım, el yordami ile bu yukzdk kalorili yiyeceği tukettim :( )

Su : 3 litre civari
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş

Aldigim kalori 780 kcl, harcadığım kalori 250 kcl :KK52:

="SekerPancari71, post: 47412944, member: 599965"]Uyumadim kizz annemlere geldim kardeslerimle oturuyoruz:halay:
Bayağı disiplinli inş sicilinizi bozmamm :)))) yüzü ak ederim inş tirstim yaaa sizi böyle azimli görünce kendimden utandım hepinizi tebrik ediyorum gerçekten ♥♥[/QUOTE]
Yavaş yavas olur disiplin canim sen her firsatta gelll:KK15:

İyi geceler kizlar, tüm mesajları okudum ama masaallah pek aktif, hepsine yetişemedim :)
Genel olarak menüler çok güzel, ben de bugun ki menumu paylasayım o halde :KK66:

Sabah 09.00 : 1 kase laktozsuz süt içine yulafli musli
Öğle 14.30 : 1 kase yoğurt
Ara 17.00 : 1 fincan yeşil çay
Akşam 21.00 : 1 porsiyon kizartma, 2 dilim tahıllı ekmek ile (işten geç ciktim ve yemek yemeye firsat bulamadigim için çok acıkmıştım, el yordami ile bu yukzdk kalorili yiyeceği tukettim :KK43: )

Su : 3 litre civari
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş

Aldigim kalori 780 kcl, harcadığım kalori 250 kcl :KK52:
Hosgeldin kaptann:cool: aldigin kalori az bile tatlim kizartma olmamis ama arada olurr:KK23:

Kizlar bende bugun kacamak olarak 6-7 peynirli çıbık yidim yüruyüş esnasinda aksamda kv.de sekersiz kahve ictim ayy sabah tartilcam inşALLAH 63.6 falan olmusudr 3 kilom kalio ozamannn ayyy tipkii eski bennnn

sarraf sarraf cim bende bi cesaret edemedim 5te5 e belki haftaya Seksensekizli Seksensekizli ile beraber yaparim sende referans olursun bize bozma sakın tamm mi bu hafta listeye giremicem gibi gorunuyor inşALLAH sen girersinnn canimm bende haftaya kesinen listedeyimm sonraki haftada mezun olirum bakarsin

Kizlar bende bugun kacamak olarak 6-7 peynirli çıbık yidim yüruyüş esnasinda aksamda kv.de sekersiz kahve ictim ayy sabah tartilcam inşALLAH 63.6 falan olmusudr 3 kilom kalio ozamannn ayyy tipkii eski bennnn

sarraf sarraf cim bende bi cesaret edemedim 5te5 e belki haftaya Seksensekizli Seksensekizli ile beraber yaparim sende referans olursun bize bozma sakın tamm mi bu hafta listeye giremicem gibi gorunuyor inşALLAH sen girersinnn canimm bende haftaya kesinen listedeyimm sonraki haftada mezun olirum bakarsin
Kesinlikle bozmuycam canım..hatta şimdi tavuk haşladım sabah yerim kalanı kv ye gidicem orada yiycem..
Siz haftaya başlarsınız inşallah..listeye girmeyi çok istiyorum bende..bu hafta olurmu bilmiyorum ama..

Kesinlikle bozmuycam canım..hatta şimdi tavuk haşladım sabah yerim kalanı kv ye gidicem orada yiycem..
Siz haftaya başlarsınız inşallah..listeye girmeyi çok istiyorum bende..bu hafta olurmu bilmiyorum ama..
valla en son kac kg din 78 ile ayrilmistin sen sanirimm yanlis hatirlamiyorsam

bende 61.9 ile ayrildim ramazanin basinda 60.3 tüm 1 kilo alirim diye dusunmustum 1.5 kilo aldm ramazanda ama heraksam tatli dondurma falan yedim pidede yedim cogu zaman atistrmaliklar falan uzulmedim aldigim 1.5 kiloya sonra olan tatilde oldu 63le geldim ha dikkat edocem ha bugun derken 64 oldum ya 3.5 kilo aldim hatta nerdeyse 4 kilo 1.5 ayda ama cok yedimm cok makarnalar ekmek aralari burgerler bilmem neler diyet yapmasam dikkat etsem yine almazdm ama cok abarttimm:((

Kurban bayraminda 57 olmak istiyorum bude sıkılaşmak icin lpg falan yaptirmk istoorum ya yaptiran varmi acaba

aayy bence kesin listedesin canim cokk iyi yaaa yatin tartilmican miiii ben bile cok heycanliyimmmmm senin adina ama nitivem bozulmasn diosan tartilmaa hep et gunu olsa keskeeeee:eğlence:
Alışkanlık oldu hergün tartılıyorum..bugün 800gr vermişim..bakalım yarın ne olacak..evet en rahatı et günü..

Back
X