Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlarrrrr ayy 63.1 olmusum bugun cohhh mutluyummm yaaa dikkatimin verimini aldim hemen sukurler olaun Cuma ya 62 garantidir ALLAH'ın izniyle..ayy diorumki motivasyon amacli eski is arkadaslarimlan bi kahvalti neyin duzenleyim o yarihe azim maksatlı:deli:
Ayyy kiz ne guzel inmis kilon bakkk:21: bencede iyi düşünmüşsün o tarihe vercem diye daha da hirslanirsin:KK28:

Günaydın canimm pinkişin slmi var oda zayifladi yeşil çay içip yediklerine dikkat ediyo 62 den 60 a düştü çohhh mutluu hedefine 4 kilo kaldiii onunda:halay:
ayyyy a.s canimm maşALLAH pinkisede bebisde iyidir inşALLAH doru yolda giden belki 2 kilo ama saglikli gitmistir cohh opuom onuuuuu ve bebkiniiii

temizlik yapicim bugun firinin icini temizledim derken mutfak dolaplarini ustten sildim felan gaz geldi butun ebi kaldirdim:KK73:

Kizlar haftanin en krintikkk gunlerinden olan yarinn anamgilde olacam bacılarımlan sonram anam bana gelecekk yimem ama kizar annem hic sevmez kiloyuu:anne:

[QUOTE="moon8187, post: 47419986, member: 351Kizlar haftanin en krintikkk gunlerinden olan yarinn anamgilde olacam bacılarımlan sonram anam bana gelecekk yimem ama kizar annem hic sevmez kiloyuu:anne:[/QUOTE]
Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...

[QUOTE="moon8187, post: 47419986, member: 351Kizlar haftanin en krintikkk gunlerinden olan yarinn anamgilde olacam bacılarımlan sonram anam bana gelecekk yimem ama kizar annem hic sevmez kiloyuu:anne:
Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...[/QUOTE]
Benim anamda dicektim yazma ozurlusuyum:)

[QUOTE="moon8187, post: 47419986, member: 351Kizlar haftanin en krintikkk gunlerinden olan yarinn anamgilde olacam bacılarımlan sonram anam bana gelecekk yimem ama kizar annem hic sevmez kiloyuu:anne:
Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...[/QUOTE]
binimkide cohh bilmis coh ahlatmisti biniii kiloluykenn simdi zayifladim ya oehh mutluuu:) sen kac kilosun cnm

Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...
Benim anamda dicektim yazma ozurlusuyum:)[/QUOTE]
anaaadımm bennn mirah etme bende yazma hususunda peh zayıfımdırr hep yanniş yazar ugraştırirm insanları:bicak:

binimkide cohh bilmis coh ahlatmisti biniii kiloluykenn simdi zayifladim ya oehh mutluuu:) sen kac kilosun cnm[/QUOTE]
Ben bugun tartildim 83 kilo gecen hafta 2.5 kilo birden aldim 85 çıktım şimdi 83 .hep al ver alver sıkıldım. Önce 80 dim iki tup bebek yaptirdim ard arda 7 kilo aldim yumurtalikta sorun var hrmen kilo almaya musait. 13 yillik evliyim bebek tedavisi gormekten cok kilo aldim verdim 7 yildir 7dili rakamlari goremedim inş gorurum.

Moonlii Moonlii uyguladigin bir diyet var mi yoksa şok diyetlerlemi verdin bu kilolari bende senin kiloda olmayi cok istiyorum kaç yasindasin ben 32-33girecem.birazda yas ilerledikce kilo vermekte zorlaşıyor galiba onceden 20 li yaslarda metobalizmam hizliydi sankim

Back
X