Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karatay benden sorulurdu iki sene önce cidden diyet olarak en mantıklısı ama evde iki öğün yiyemeyince çok zor oluyor dışarıda karataya göre beslenmek benim için , yağı falan kötü oluyor dışarların zaten dışarıdan yemeği hiç sevmem o yüzden :110: ama Cidden karatayla hem doyuyorsun hem kilo veriyorsun
Yaa ama ben çalışıyorum sabah 8 akşam 6 isteyim yapabilir miyim ki

Hamislik gecoren evlat sahibi olan hatuncuklar benim cok fazla sancim var nasil anlatsam alt gobusumun bitis yerinden asagisi cok sancili ve cok gazli ne yapsam iyi gelir. Bir siste var bu sisi nasil indirecegim. Birde kizlar son adet tarihinizin basladigi gunden mi hesapliyorsunuz haftayi

Menum
Sabah
Kan versigim icin kahvalti yapamadin maalesef yol uzerinde simitci falan yoktu yarim paket cizi yarim paket cubuk kraker yedim birde 2 hurma

Ogle
1 porsiyon dolu dolu lahana yemegi 1 dilim tb ekmegi

ara
1 elma

Aksam
2 kasik kiyma kavurmasi
Yarim dilim tb ekmegi
2 kasik lahana yemegi
Cig karnibahar cicegi attim agzima 3 5 tane

2.5 lt su
25 dk yuruyus
Bence sabah hariç kötü değil sabah tuz canavarı olmuş :110:ama gerisi makul

Şuan resmen sabrım sınanıyor.eşim çikolata şelalesi istedi şu dr oetker in.4porsiyonluk.yaptım yaparken sadece kasenin dibini yaladım nefsim körelsin diye.şimdi arkamı döndüm oğlumla yiyorlar:KK61:

Uyaninca 1 bardak su

Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtanın yarısı

Ara:kahve

Ogle: yarım kase çorba yarim tabak erişte

Ara:1 portakal kahve

Aksam: 1 kase çorba koca 1 tabak karnabahar yemeği ekmek yemediimm:halay::halay:

2.5 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım daha evde de spor yapicam toplu yazarım hepsini :spor:
Erişteye takılmadım çünkü öğlen yemeğinde yemişsin kaçamak yapacaksak da sabah ya da öğlen olsun Zati suyun sporun çok iyi azminin devamını dilerim :halay::KK49:

Hamislik gecoren evlat sahibi olan hatuncuklar benim cok fazla sancim var nasil anlatsam alt gobusumun bitis yerinden asagisi cok sancili ve cok gazli ne yapsam iyi gelir. Bir siste var bu sisi nasil indirecegim. Birde kizlar son adet tarihinizin basladigi gunden mi hesapliyorsunuz haftayi
Sancı olması normal canım.hafif kasık ağrısı,göğüslerde dolgunluk olabilir.son adetin ilk günü baz alınıyor.internette hesaplayan siteler var bir bak istersen

Bence sabah hariç kötü değil sabah tuz canavarı olmuş :110:ama gerisi makul
Sag ol cnm. Sabah midem bulaniyordu kan vermeye ac gittim kan da verince boyle bi degisik oldum. Ise nasil dustum nasil o tuzlulara saldirdim tahmin et :işsiz: yerkende cok sagliksiz olduklarini diye diye dusune dusune yidim:olamaz:

Sabah 8 de hastaneye gitmeden once esim kucuk kare helva verdi geri cevirmedim:63:
Bir tane kuru kayisi

Kahvalti
2 haslanmis yumurta,kepek ekmeginden parmak ucumla kopardim
peynir,yesillik,tavuk burger(salami) kizartiliyo. Cay

Aksam
1,bucuk tabak etli mantarli bezelye yemegi
Ayran, az salata

Su fazla icemedim. Acayip sis hissediyorum kasiklarim falan agriyo regl zamanim yaklasti. Bugunluk boyle olsun evde degilim.
Suyu aksatmasan başka bir falso yok helva kalorili tabi ama sabah olunca telafi olmuş bence geri kalan liste ile :KK52:

Sancı olması normal canım.hafif kasık ağrısı,göğüslerde dolgunluk olabilir.son adetin ilk günü baz alınıyor.internette hesaplayan siteler var bir bak istersen
Goguslerim biraz daha iyi simdi cok sukur hic dokunamiyordum cok fenaydilar. Simdide soyledifim fibi gaz ve kasik sancisi korkuyom minnak susamima bisi olcak diye. :KK17:
O sitwlerden hesaplayinca kocaman oluyor benim susam ondan bi sorim dedim :KK53:

Sag ol cnm. Sabah midem bulaniyordu kan vermeye ac gittim kan da verince boyle bi degisik oldum. Ise nasil dustum nasil o tuzlulara saldirdim tahmin et :işsiz: yerkende cok sagliksiz olduklarini diye diye dusune dusune yidim:olamaz:
Olur öyle arada önemli olan üstüste sağlıksız beslenmemek yarın mı çıkacakmış sonuç ben de heyecanla bekliyorum :KK49::KK49:

Olur öyle arada önemli olan üstüste sağlıksız beslenmemek yarın mı çıkacakmış sonuç ben de heyecanla bekliyorum :KK49::KK49:
Evet cnm yarin ins. Aslinda aklima gelmedi kutu sut alsaydim yanima daha saglikli beslenirdim :olamaz:
Kuruyemis ayarlayacagim kendime saglikli saglikli bu gibi durumlarda kurtaricim olur :KK53:

Yaparsın bence yine sabah akşam evden yiyebilirsin 6 geç sayılmaz öğleni de sebze ağırlıklı yersen olabilir öğlen biraz sıkıntı sadece
Öğle yemeklri fabrikada olduğu için seceniyorum malesef ben bi araştıraYM iyice bu diyeti en iyisi

Şuan resmen sabrım sınanıyor.eşim çikolata şelalesi istedi şu dr oetker in.4porsiyonluk.yaptım yaparken sadece kasenin dibini yaladım nefsim körelsin diye.şimdi arkamı döndüm oğlumla yiyorlar:KK61:
Yeme kuzum yeme sende çerez falan al kendine onu ye yada senin diyet pudingin vardı ondan yap kendinee

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim selcanimmmmm bak daha 75 olcan aaaa 73 70 69 68:skandal:
Evitttt yaa yok kizz su uc gunu bi ekmeksiz atlatiyim ihanet etmeden diyete sadik olmak istiyorum bayagi zorlanıyorum ama üstesinden gelecegim.senin ölçü almislar ama neden okadar gec veriyler arkadasin fakultede sabah aldilar ölçü,aksam 16:00 gibi o seffaf seyi verdilerdi.ayy hayirlisiyla bi agridan kurtulda canimm gec olsunda guc olmasinda..

Back
X