Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar beni kendi kendime konuşturuyosunuz burda :deli::deli:
:KK75::KK75::KK75:Çekmediğim dertler, çile kalmadı.
Feryatsız gündüzüm, gecem olmadı.

Ağlamadık sokak, köşe kalmadı.
Yalnızım dostlarım, yalnızım yalnız.Çekmediğim dertler, çile kalmadı.
Feryatsız gündüzüm, gecem olmadı.

Ağlamadık sokak, köşe kalmadı.
Yalnızım dostlarım, yalnızım yalnız..:KK75::KK75:
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar daaa
İsyaaaaııınnnn :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Ahahahhaahfsggsgkkjfaajk :D:D:D

Ooo grubun en kucugu sensin galiba:dondurma: olursun yaza merak etmeee:)

Benimi:deli:
kiz pazartesi hemen doktora gitt bakalimmmmmmm:KK46: neler soyleyecek :) :nazar: kimselere soylemeeeee kalp atisindan sonra soyle bence. En yakinlarin bilsin:nazar:
Rabbimmmmmm saglikli dogmasini nasip etsin insallah tatlimm:KK46::anneadayı: :nazar:
Aminm cmmmmm :dua:cumaftesiye randevi aldom cnm bakalim bizi ne bekliyor:KK200: kalp atislari falan netlessin de sonra soyleyecgim ins bende oyle dusundumm . :anneadayı: Esime bile 1 hafta uzerine soylemisimm acik gec soyleywm demi:KK53:

canım biraz geç oldu k.bakma
biz öğrendiğimizde aynı gün iki aileye de söyledik çok sevindiler dünde doktor randevm vardı zaten doktor herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi bende iyiyim çok şükür ama baş ağrılarım oluyor :KK43:
sen nasılsın
cok sevindim cnm senin adina. Senin hormonun kac cikti doktor kac haftalik oldugunu spyledimi doktora giderken ozel birsey yaptin mi o_O

Canimmmm:anne: cokkkk guzelll:KK36: kendim gibi sevindimmm Allah tamamina erdirsin cok iyi bi anne olucaksin:KK36:
aminn cnm Allah razi olsun. Ins hrsey guzel olsun hepimiz hep mutlu olalim. :KK74:

munter i artık fasulyeden eleman saycam :KK70::KK70::KK70:
dimikkk oyle:KK53:

Evet o fasulye artik:KK70: :anneadayı:
:KK51:

@kova01 @elaalemi @selcanmehmetcan @htc71 @edan18 munter munter @06Derya @ParteMoralll @poncikbirgelincik @sarraf @senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not: @06Derya kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı :KK70:
Tatlim beni cikrabilirsin istersen sorun degil ben bireysel yazarim yuruyuslerimi hem takimida etkilememis olurun :oops: okurken bunu yazarim didim amma asagida bana cingar cikartir dimissin hayin keptinnn :tokat:
munteri çıkarırsak cıngar çıkartır kuzum:KK53::KK53::KK53: sarrafı eklicem bize eşitlencez:KK5:
:tokat:

oku oku beni nası delirttiniz buralarda gör:skandal:
Kiz ne delirmesi profil resmin nasil fitlestirdigimizi gosteriyor:KK70:

Aminm cmmmmm :dua:cumaftesiye randevi aldom cnm bakalim bizi ne bekliyor:KK200: kalp atislari falan netlessin de sonra soyleyecgim ins bende oyle dusundumm . :anneadayı: Esime bile 1 hafta uzerine soylemisimm acik gec soyleywm demi:KK53:

cok sevindim cnm senin adina. Senin hormonun kac cikti doktor kac haftalik oldugunu spyledimi doktora giderken ozel birsey yaptin mi o_O

aminn cnm Allah razi olsun. Ins hrsey guzel olsun hepimiz hep mutlu olalim. :KK74:

dimikkk oyle:KK53:

:KK51:

Tatlim beni cikrabilirsin istersen sorun degil ben bireysel yazarim yuruyuslerimi hem takimida etkilememis olurun :oops: okurken bunu yazarim didim amma asagida bana cingar cikartir dimissin hayin keptinnn :tokat:

:tokat:

Kiz ne delirmesi profil resmin nasil fitlestirdigimizi gosteriyor:KK70:
yok yok kal sende şaka ettim :KK53:
he evet profildki benin :süslü: nasılım cok güzelim dimi:süslü: incecikim kıskandın mı beni :KK30::KK30:

Back
X