Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

guzell guzell cik guzel :KK76:

:halay:

cubuk kraker yiyorum veyaz cizi onlarinda kalorileri cok bir de yedikce yiyom butiyo paket hemencecik :KK43: kuruyemisciye gidemedim dittigimde leblebi alacagim badem falan kebdime karisim yapcam daha saglikli olur dimi kuzuo_O

cig kofte harici ben begendimmm:KK76:
tatlisss misafirlere az kalorili seyler yap :KK70:

Suyu tamamladinmi tamamdir :KK76:
Kiz cig kofte etsiz hazir degil bulgur pilavdan iyi emin ol sadece bol baharatli acili ince bulgurdan yapilmis kofte yedigim köfte 60gr kadar di.yani bizim evde cok nadir hazir gida girerer organikten yanayız ustaa..onun icin kiloluyuz dimi :))

Kiz munter munter yarin misafirlere etsis cig kofte yapicak iki kg ince bulgurdan eder 3-3,5kg olur kofte sonra 20-25 lavas yapicam bide buyuk bi tepsi kekli baklava yapicam,yanina ayran,turp meze,cin biber koyacam masaya yiteygg dimi yaa sonrasi cay ikram ederim belki bide kahve

K kova01 E elaalemi BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim htc71 htc71 @edan18 munter munter Mavi boncukkk Mavi boncukkk @ParteMoralll @poncikbirgelincik sarraf sarraf @senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not: Mavi boncukkk Mavi boncukkk kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı :KK70:
Canim ben takima girip de takimi kotu etkilemek.istemiyorum ya bebegimle zor oluyo 13 aylik ve tam kudurma zamani gunde 1 saat uyuyo ondada yemek yapiyorum genelde hergun 600 ip atliyorum ama oda en fazla 20 dk suruyo yani bir sure daha spor listesinde olamiycam kuzum.yaz olsa hergun 1 saat yururum normalde bebeklede olsa

yeni liste 20: 48
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
(30)Kova01:30

MOR TAKİM
()
hedef52:
(20)htc71 :20
(20)munter :20
()elaalemi:
(60)sarraf:60

PEMBE TAKİM:30

MOR TAKİM:40

Menum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati nescafe
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle:3 kasik yogurt,2 kaşik yulaf,2 ceviz, yarim elma, yarim portakal
Ara: 2 küçük dilim portakal
Akşam: 4 kaşik yağsız karabugday, 2 parça tavuk, 2 bardak ayran

Spor 35 dk twist shape
Canim ya bu karabugday nasil birsey vi karabugdaydir gidiyo herkeste menun guzel bu arada afiyet olsun

iyi akşamlar kızlar menüm
sabah
1 yumurta kk peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sut 3 zeytin
ara
çeyrek muz
öğlen
1 büyük kase mercimek çorbası 1 portakal
ara
7 fındık 2 ceviz
akşam 2 bulgurdan (küçük) biber dolması yeşillik
su
1 litre olmamıştır :oops: 2 ye tamamlayacagim
spor 20 dakika egzersiz
Menun guzel canim bu hafta iyi bi cikis beklyorum senden

07 subat 2017 menum
Kizlar bugun misafir ustune misafir geldi ve ben ne yedigimi pek bilmiyorum komik ama cok yemedim o kesin ama neyse yazayim hatirladigim kadariyla
Sabah
2 yumurta akiyla omlet
3 zeytin
1 tk tulum peyniri
Yarim dilim kepek ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
Koz patlican biber salatasi
2 isirik patatesli borek
Ara dibek kahvesi
Aksam
Lazanya diliminin 4/1 i
2 isirik patatesli borek
Ben cocuga yedirirken kendimi unutmusum misafirde vardi simdi karnim gurulduyo 1 bardak sut icicem
Suda 1 litre olmustur bolca cay icince suda icemedim

yeni liste 01:19
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:

MOR TAKİM
()
hedef52:
(20)munter :20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60

PEMBE TAKİM:30

MOR TAKİM:180

günaydın kızlaarr :KK36:
dün gezmediğim market kalmadı kara bugday bulamadım malesef.. yürüyüşe cıktım o sırada bütün marketleri gezdim migros a101 bim hepsi 2 gün 3 gün sonra gelicek dedi

yeni liste 08.20
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:

MOR TAKİM
(60)
hedef52:60