- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.521
KiZz sende elini cabuk tut niye gotlu gobekli geziyomuşunBide benim sevdicek spora gidiyo saaatlerce bir vücut yapmış
Bende yanında götlü göbekli gezerim artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KiZz sende elini cabuk tut niye gotlu gobekli geziyomuşunBide benim sevdicek spora gidiyo saaatlerce bir vücut yapmış
heee tmm simcik gordummduuuuu yoksaaaaa cok fena siyler olabilirdiYazdim yabaska yerlerden
![]()
Ayy bizde yazin çıkıyoz ama aksama dogru oluyo genelde bide yeterince gunesli yerlerde gezmiyoz sankimAyyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum
Amaa şu varki ceneeeeeeem cooook agriyoooooosol yandan basim felaket agriyo
biktmmm yaaa hergunn mu agrir. Yattigimda ki tarafm yanagim agriy
daha sayamicam hic keyfim yok bu yuzden gece zooor uyuyorm.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadimben cayir cayir yaniyorm yazin hele
yazz gelsede yansak
bende bi ara baktircam degerlerime
Sini nasil mirak itmem bebegimheee tmm simcik gordummduuuuu yoksaaaaa cok fena siyler olabilirdi![]()
allah allaahAyy bizde yazin çıkıyoz ama aksama dogru oluyo genelde bide yeterince gunesli yerlerde gezmiyoz sankim![]()
KiZz sende elini cabuk tut niye gotlu gobekli geziyomuşunmanken gibi gezeceksin
![]()
Ayy güneş dedin de bugun ruyamda gunesleyom ayy cok yandim fazla bronzlaştım diyerektenAyyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yazz gelsede yansak
Kiz sende salona gitmiyo msn valla ben 20 gündür squat bacak programlari indirmistim ya onu yapiyorum degisime inanamadim kuzum olur bence sıkı tut sen sporu ama beslenme cok onemli spor yaparken sen 40 gün aksamlari haslanmis tavuk veya et balik yanina da haslanmis sebze ye bak sporla nasil farkediyo40 günde mi![]()
Ayy güneş dedin de bugun ruyamda gunesleyom ayy cok yandim fazla bronzlaştım diyerektenahahgajakaha yazi ozledim zaar
hic guneslenmek nasip olmadi ama bilinc altinda bronzlasmak var demekki
![]()
Ni didin
Ahahahahah ayy ben yatardim sanki bronzlasiyim çukulata oluyum diyebilinc altiiiii ben 10 15 dk her denizden havuzdan ciktigimda gunesleniyorum. Bazilari sabahtan bi yatiyo aksama kdr anammm ben yaanarim sitma tutar.
aha da seni yatiririz yillik guneslen
![]()
bnmkide göbek yapmış ben incecik olcam yanında bide bnmkinin arkadaslarının akrabalarının eşleri hep kilolu şimdiye kadar hiç zayıf gelin görmedim ilk olcamBide benim sevdicek spora gidiyo saaatlerce bir vücut yapmış
Ayyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yazz gelsede yansak
Bir gün tartilmadim ya suan bi heyecan bi meraksanarsin 1 ay tartilmadim
dünde az yediydim acaba kaçdı eksim
![]()
Ayy bence gecmemisimdir kiz cuma 53.6ydim dün sabah 55.2eksye geçtin mi sen kııızz bn daha artıdayım![]()
Kiz sende salona gitmiyo msn valla ben 20 gündür squat bacak programlari indirmistim ya onu yapiyorum degisime inanamadim kuzum olur bence sıkı tut sen sporu ama beslenme cok onemli spor yaparken sen 40 gün aksamlari haslanmis tavuk veya et balik yanina da haslanmis sebze ye bak sporla nasil farkediyo![]()
bnmkide göbek yapmış ben incecik olcam yanında bide bnmkinin arkadaslarının akrabalarının eşleri hep kilolu şimdiye kadar hiç zayıf gelin görmedim ilk olcam![]()
Ni didinyiooh iyle bisey
silkelen ve kendine gel
![]()
yaparsin vallaAhahahahah ayy ben yatardim sanki bronzlasiyim çukulata oluyum diyezaten esmerim melez olurum gunesi yiyince belki de zencii
![]()
Ay bide o var simdiiiiiiiiiiii dogruu neyse sende pazarlari gezerken alirsinçinkilim günler kısa ben yetişemiyorum güneşe![]()