Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssss :KK19: yerim senii ve fasulyeni:KK46:
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum :kahve:
Amaa şu varki ceneeeeeeem cooook agriyoooooo:hasta: sol yandan basim felaket agriyo :olamaz::olamaz::olamaz: biktmmm yaaa hergunn mu agrir. Yattigimda ki tarafm yanagim agriy:KK14: daha sayamicam hic keyfim yok bu yuzden gece zooor uyuyorm.:KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadimo_O ben cayir cayir yaniyorm yazin hele :KK45: yazz gelsede yansak:KK14: bende bi ara baktircam degerlerime
Geçmiş olsun canım diş ağrısı en beteridir derler.inşallah tez zamanda kurtulursun

he kim konusuyodu biri konusuyodu öle geliyoru gidiyoru :KK53::KK53::KK53:

al buda benden bahtsız gelin :KK53::KK53:

merak etmenin gizlisi makbul dedilee bende hiç sesimi cıkarmadım :63::63::63:

kız ahahaahh :KK70::KK70::KK70:
:işsiz:kaşiniyosun sen sankim:işsiz:
Aynen gizimmm gaz gelecek yerden dedimmm:KK70:agahajajajjakahajakakb
Bi daha o hatayi yapmam kiz bir ay kaliyo ya gelince hani o gelmeye yakin yaz temizligimi yapiyim dedim öldüm yorgunluktan hemde onlar gitmeye oglu evi mahvetti tekrar yaptim :tokat: bu sene baharda yapicam kaloriferler sönsün baslarin:deli:
uyanik hahaahahahahahahaha :D millet anca bizden bekler biz kimseden bisey bekliyemiyoruz:deli:

bnm tilifon samsung E7 :ruh:
:D :D :D
rabbim nasip etmedi öle görümce :KK70: bnmkiler 2. el gelinlik giydirmeye çalışsın daha aahahaha :KK70::KK70::KK70:
Hahahahahahahahahahahahahahahah ah giyaaaaammmammmm
Ben senin telefonun htcdir diye düşünmüştüm
kullanıcı adı ordan geliyo sanmıştım :KK70: :KK70: :KK70:
:KK57::KK57:

Geçmiş olsun canım diş ağrısı en beteridir derler.inşallah tez zamanda kurtulursun
Disin agrimiyo cnmm ceneem agriyo eklemlerimde bisey olmus oda basima vuruyo malesef..
Splnt takilcak onu bekliyorum rahatlamak icin.
Cenemden ses geliyo zor yemek yiyorum biraz kotulesmis keske dis olsaydiiiiii
Sagol cnmm:KK200:

Disin agrimiyo cnmm ceneem agriyo oda basima vuruyo malesef..
Splnt takilcak onu bekliyorum rahatlamak icin.
Cenemden ses geliyo zor yemek yiyorum biraz kotulesmis keske dis olsaydiiiiii
Sagol cnmm:KK200:

bugün bnmde sol cenem sol gözüm sağ cenemin eklem yeri bide sol kulağım agrıyo :oha::oha:
kafamı boynumdan koparıp atmak istiyorum yemek bile yiyemedim doğru düzgün:silah:

bugün bnmde sol cenem sol gözüm sağ cenemin eklem yeri bide sol kulağım agrıyo :oha::oha:
kafamı boynumdan koparıp atmak istiyorum yemek bile yiyemedim doğru düzgün:silah:
Aaaaaaa bak benimde sol gozum dokununca aciyodu dun gece zor uyudum cenem yanagim sol komple agriyodu bogazm ayyy:ruh: yoksa seninde mi cenende sorun varo_O

Aaaaaaa bak benimde sol gozum dokununca aciyodu dun gece zor uyudum cenem yanagim sol komple agriyodu bogazm ayyy:ruh: yoksa seninde mi cenende sorun varo_O

acıyo muu :oha: bnm hep şiş sol gözüm hayko cepkin gibi geziyom :KK57::KK57:
akşam nişanlım bakıyo çeneme agzını ac kapa falan dedi aaa sen defolusun diyo senin dedim agzını kırarım :D:D:D:D:D

Back
X