- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.861

şansıma gözükmedi foto

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara yapmıyorum karatay hocam araları sevmiyorcanıım aralar yok mu hani su nerde kuş kadar liste yazmısın![]()
ara yapmıyorum karatay hocam araları sevmiyorsu hep sabittir benim listemde 7 bardak 300 gramlık yani 2100
saya saya içiyorum her gün
![]()
Hahahahahahahahaahhaakusucaaam
![]()
beklerim kaptankaratayı gözüme kestirdim ilk fırsatta seninleyim![]()
ama sen arada bana bahset burda sunlar sunlar yeniyo falan diye en azından az da olsa bilgim olsun zorlanmiimbeklerim kaptan![]()
Ayy ben daha hic karabugday yimedimkarabugday yidim![]()
yine kimse yok ben gidiyom bdv ye herkeşlere sizi şikayet etcem. ah dostlaaarr dicemmm bende bi takım var Allah düşmanıma vermesin dicem beni hep yalnız bırakıyolar dicem çamaşır bende bulaşık bende ütüsü bende yemek cay kahve bende ne gelir hal hatır sorarlar nede derdimi dinlerler dicem![]()
Ayy ben daha hic karabugday yimedimnapim dışardaydık
![]()
A101 leri gezdik esimlehep geziyon hiç beni götürmüyon![]()
kapılarında bekliyolarmış kadınlar açılsın diye ablam öle diyoA101 leri gezdik esimlemakyaj organizeri gelecekdi
bitmis heryerde
zaaban köründe almaya gittiler zaar
![]()
valla hiçbir paketli gıda yenmiyor en önemlisi bu her şey doğal olsun deniliyor ama buna pek uyduğum söylenemez malum şartlarama sen arada bana bahset burda sunlar sunlar yeniyo falan diye en azından az da olsa bilgim olsun zorlanmiim![]()
Cevap veriyorum hic birseyKızlar sevgilinize - eşinize ne hediye alacaksınız?
Ben bulamıyorum![]()
![]()
şansıma gözükmedi foto![]()
ekmek hiç mi yokvalla hiçbir paketli gıda yenmiyor en önemlisi bu her şey doğal olsun deniliyor ama buna pek uyduğum söylenemez malum şartlarpilav makarna ekmek yok ama arada ekmek koyuyorum kahvaltıya
yumurta çok önemli bir de sabahları en az iki tane diyor ara yok bu diyette makbul olan iki öğün aslında bir sabah bir akşam ama arası çok açık oluyor ben şimdilik üç öğün gibi yapıyorum çok acıkırsam acıkmazsam iki öğün yapıyorum
ekmek dışında uyuyorum ekmek de annemin evde yaptığı bazlamanın çeyreği kadar oluyor valla onu da yemezsem onlar yerken çatlarım herhalde ama ne zamandır pilav makarna yemedim özlüyorum biraz
bulgur üç kaşık haftada bir yiyen var ama ben onu da yemiyorum bir de kuruyemiş yiyin diyor her sabah bir çay bardağı şimdilik bu kadar geldi aklıma okul başlayınca yalan olurum gibi geliyor ama bakalım
![]()