Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
sabah ise gec kaldigim icin 1 pogaca

Ara 1 paketten azicik az cubuk kraker

Oglen
Tarhana corbasi
Kagit kebabi
salata

Ara
1 muz 5 ceviz

Eve gelsigimde 1 elma

Aksam
Dun aksamdan kalan pattis havuc biber kozarmasi 1 kase yogurt yarim dilim tb ekmegi

20 dk spor

Evett bugün daha dikkat etmeye calıstım yarına çok çıkmayayım diye ama şişlik varr :KK43:
Yeşil çay iciyosun dimi kuzum ya ödem bunlar yada yada gizli gizli yiyosun :KK53:
hmm ben bunu bi deneyeyim. Yazin sinopa gittigimde cevizli manti yimistim o geldi aklimaa aserdim simdiii :oha:

:lülülü: Gecti artik pis keptin:lülülü:

Kiz halim yoh hix bisi yapmayaaa :işsiz: cok pis usengec temben oldumm :KK76::işsiz: oynak emoji yanlis oldu :işsiz:
Bak sindi sen yohken bu gizla bana hic yardimci olmadi kirbacla bunlari dov bunlari tohatla merdaneleeee :sopa: @SekerPancari71 acik yardimci olmis olabilir hakkini yimiyehk sindii :ıslık:
Tembel hamişş ben anlamiim yemekten:deli:

Menum
sabah ise gec kaldigim icin 1 pogaca

Ara 1 paketten azicik az cubuk kraker

Oglen
Tarhana corbasi
Kagit kebabi
salata

Ara
1 muz 5 ceviz

Eve gelsigimde 1 elma

Aksam
Dun aksamdan kalan pattis havuc biber kozarmasi 1 kase yogurt yarim dilim tb ekmegi

20 dk spor
Kraker midene iyi geliyo galiba sürekli sürekli yiyosun kuzumm ye ye ekmek fazla yemede herseyden yyebilirsin dedi eski hamislr

Ay ben 5. Misafirde imdat diye bagirarak evden kacardim :deli:
Bendeee:skandal:
hmm ben bunu bi deneyeyim. Yazin sinopa gittigimde cevizli manti yimistim o geldi aklimaa aserdim simdiii :oha:

:lülülü: Gecti artik pis keptin:lülülü:

Kiz halim yoh hix bisi yapmayaaa :işsiz: cok pis usengec temben oldumm :KK76::işsiz: oynak emoji yanlis oldu :işsiz:
Bak sindi sen yohken bu gizla bana hic yardimci olmadi kirbacla bunlari dov bunlari tohatla merdaneleeee :sopa: @SekerPancari71 acik yardimci olmis olabilir hakkini yimiyehk sindii :ıslık:
Ben varken sirtin yereee gelmezz bacimm:oha::KK45: kiz sen nerde oturuosn sende mi istanbul deeel
Ye eksiyi çıkar ayseyi :KK70: :KK70:
o oyle olmiyoo valla :D ben eksiciyim ama tatli yidim hep syse cikardim :D

Canlar listeemm
Sabah: Haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,yarım dilim ekmek:KK76:
Öğle: 3 4 yemek kaşığı kereviz,1.5 kase yoğurt
Ara: Badem,yeşil çay:KK50:
Akşam: 3 ymk kşğ bakla yemeği
Ara:yeşil çay,şimdi muz yedim bir de hurma
Su 2 lt, 50 dk sporr :spor:
Super menuuuu

Bendeee:skandal:

Ben varken sirtin yereee gelmezz bacimm:oha::KK45: kiz sen nerde oturuosn sende mi istanbul deeel
o oyle olmiyoo valla :KK70: ben eksiciyim ama tatli yidim hep syse cikardim :KK70:

Ayy bayildim gulmektrn ayse cikardim :D hahahah bencede alakasi yohtur ne cikarsa bahtimiza saglikli olsundaaa hepicigi kabulumuzzzz kis olursaaa minnak munter irkek olursa minnak kocisko :D
Istanbilll hic sevmimmmmm asla yerlesimli durabilecegim bir sehir degillllll hayret ve dehsetle bakimmm orada yasayanlara :D
simdi sulersemm deaifre neyin olurummm tirsiyommm benim sansim agirdir :D

Back
X