- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.201
Ben saatimi bile çıkarıyorumGünaydın kızlarrrkızlar tartıya cıbıldak cıkıyonuz demi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben saatimi bile çıkarıyorumGünaydın kızlarrrkızlar tartıya cıbıldak cıkıyonuz demi
![]()
kendini de tebrik etni gizil kilo vermişin
hepp böle ol tm mı
![]()
Anladim cnmmm onemli olan biseu olmamasi cok sukur. Allah size bagislamisYok canim hamd olsun hic biseyleri is yeri allahin dagina kis gunu fatura yazmaya koye göndermiş ordan gelirken buzdan virajdan araba şarampole takla atmis icinde 6 arkadaşı vardi hamd olsun kimsede bisey yok sadece esimden taraf kapnin camina kafasını carpmis cam kirilmis hafif sislik vardi kafasinda bununla geçti şükür. .
olursun bebekimmmkaptinn @ParteMoralll eger kacamaksiz ilerlersem sanki mart başi hedefime ulaşırım dimi gi
20 gunde 3 kilo olug bence ama hic kacamak yapmamam lazim
![]()
***aday listesi***
munter (73.2/73.0/0.2/%0.237)HAMİŞ+susamımız
@senad(69,8/69.2/0.6/%0.86) Başlangıç 02şubat Giriş kg70 Hedef kg52
Yaa keptinn ne guzel olmus tabloooo bayildim eline saglikksusamimizzz
Vallaha mı O zaman benden bir 600 gram çıkabilirizBen saatimi bile çıkarıyorum![]()
AYY deme öyle utandırmainşallah
geçen annemlere gittiydim ya anamin ust kat komsusu gördü beni bayağı zayiflamissin didi
daha verme yeter dedi
dedim daha var birkaç kilo daha![]()
Yine gectin beniii pampikkk-400benden cok yapamadigim halde iyi gitmis. Disimi sksamda 1 2 vere vere kurtulsam ah ahh son kilolar ne zormus.
kesinlikleeeeKilo veren herkesi tebrik ediyorum.bu hafta süperiz![]()
Amaaan coooookaz sennnnnnnn sus bakimmmmm seni 9 ay gecicemYine gectin beniii pampikkk![]()
dikkat etmeyip nası veriyosun kız bana da anlatsana-400benden cok yapamadigim halde iyi gitmis. Disimi sksamda 1 2 vere vere kurtulsam ah ahh son kilolar ne zormus.
Hee kilo kardesi olakay cok heveslendimmmm sözümde bile 56,5 tan aşağı inememiştimmmm yıllar sonra ilk defaaa
50 mi yapsam bende hedefimi beraber aynı kiloda olalım![]()
Gunaydin beybi ben oyle cikiyomm heeGünaydın kızlarrrkızlar tartıya cıbıldak cıkıyonuz demi
![]()
Yapicim insallahivit hiç kaçamak yapmazssan bence olur
bnm umut yokta sen kendini kurtar bari![]()
Hayirli cumalar bebegimmm kolay gelsinSagol kaptancim listeye yazdigin icin mucukk mucukk öpüyorum kızlar hepinizi tebrik ederin ins bu gayreti azimi haftayada gosteririz Hayırlı cumalar dualarda bulusmak dileğiyle ...
Acil islerim var bugun hem oturma va hem aksama misafirler var islerim bitince görüşmek üzere. .